arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım . benim iki sorum olcak sizlere toyotayla yeni tanıştım
97 toyota corolla xei stw klimasız tournıng kasa kapıları orjinal yazılı demir tamponlu çift renk km 46.500
hatasız boyasız aracı 12.000 ytl ye aldım fiyatı nasıl sizce . birde sorunum acayip şekilde yol sesi alıyor mıchel lastik var üstünde bu sesi kesmenin yolu varmı şimdiden teşekkürler
Dediğiniz gibi orjinalse ve orjinal 46500km de ise çok uygun.Bu devirde bukm de araç bulmak zor.
Ses konusunda ise normaldir biraz izolasyonları zayıf
arkadaşım paylaşımın için teşekkürler günlerdir iki soruma cevap bekliyorum hiç kimseden yazı gelmedi ilgi alakana bir kez daha teşekkürler
merhaba evet bu yol sesi bu modellerin hatda bundan sonrakilerinde deyişmez sorunu senin arabana mahsus bişe deyil merak etmetek çaresi heralde güzel bi izalasyon yapdırmak.
teşekkürler mustafa içim rahatladı şimdi
Bende 96 1.6 XEİ var. Aynı sorunu bende yaşıyorum.
ziebart ses yalıtım sistemi yol sesini çok iyi ve hissedilir derecede düşürüyor.Ben 2001 corolla aracıma yaptırdım....
niyazi bey acaba nekadara mağal oldu size bu izelasyon işlemi .
Son dönemde ben de bu yol sesine çok kafayı takmış durumdayım. Onun için de şu kışı geçtikten sonra Nokian NRHi lastikleri alıp sessiz sedasız kullanmak istiyorum arabamı. Daha önce kullanmış ve beğenmiş kişiler var diye biliyorum, Mertol Bey bu lastiği baya methetmişti bir ara diye hatırlıyorum.
sen birde bri sf-321 ve b320 olan arabaya bin asıl sesi gör. 120 nin üzerinde boing gibi ses çıkartıyor.michelin biraz daha yumuşak bildiğim kadarı ile.
GoodYear da ses yapıyor Bilginiz olsun.. Özellikle Kalitesiz Asfaltta...
nokian nrh lastik markasını ilk defa duydum ankarada nerden bulabilirim bu marka lastiği ve ses yönünden mıchel lastikten daha mı iyi sizce ?
Selamlar,
bende 2007 corolla sedan d4d mmt'me yarın ziebart ses yalıtımı yaptıracağım. iyi bir pazarlıkla tatminkar bir indirim aldım.
lastikleri er300 (daha onceki aracımda inanılmaz faydalı olmuştu) ile değiştirmeme rağmen hala tatminkar bir ses yalıtımı sağlayamadım. o yuzden yaptırıyorum.
ER300 iyi lastiktir, ama Nokian'ın o modeli bildiğim kadarıyla kendi serisinde Dünya'nın en sessiz lastiği...
Sanırım yine de en büyük fark lastik ile elde ediliyor. "Pütür" olarak satılan ya da uygulanan 3M, Würth, Ziebart vb. markaların "zift"lerinin sesi çok keseceğini sanmıyorum. Hele hele Ziebart gibi fahiş fiyatlara katlanmaya gerek yok. Belki, küçük sınıf otomobillerin taban sacları çok ince ve yalıtımsız olduğundan eski model küçük sınıf otomobillerde işe yarayabilir. Ama benim kompakt arabamda sesi azaltmadı. Zaten sesi azaltsın diye değil, 15 yaşındaki arabam paslanmasın diye yaptırmıştım. Ama gidip 4 lastik değiştirince ciddi ciddi değişti ses.
Yalıtım derseniz, eskiyen bir araba toplanırken iç yüzeylerin çok daha güçlü malzemelerle kaplanması daha etkili olur diye düşünüyorum. Doğru mu?
Meguiars'ın yalıtımını aman yaptırayım demeyin. Sebebini bilmiyorum. Dükkan sahibi kendisi söyledi bana hiç bir işe yaramaz, yaptırma diye.
Turanza ER300 alamanızı tavsiye ederim bayağı azaltıyor sesi.