0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hala almadın mı dostum?[/quote]kardeş lastikleri aldım eski lastikler mıchelin enerj idi 175 x60 x14 tümseklerden geçerken lastik ebadı küçük olduğu için hem ses yapıyordu hemde yere altını sürtüyordum bir toyotacı arkadaşımda b 330 kullanıyor devamlı eskiyince aynı lastikleri alıyor ben de b330 aldım 185x 65x 14 yol sesi mıchelenle aynı gibi fazla fark yok fakat lastiği değiştirince arabanın süspansiyonu %30 daha iyi oldu yaklaşık 2.5 cm yerden yükseldi çukurlara düşüş sesinde bayağı gelişme oldu şimdilik memnunum herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Peki B330 ları kaça aldın. Michelin le fiyat farkı ve kullanım süresi farkı varmı?[/quote]Yusuf ben lastiği aslında çok amaçlı düşündüm fazla sürat yapmıyorum ve tehlikeli araç da kullanmıyorum baktım toyotadan ne yaparsam yapıyım yol sesini kesemiycez , çünkü eski lastiğim michelindi yine de yol sesini içeri alıyordu devamlı da ava gittiğim için yaz kış idare edebileceğim bir lastik düşünerek diş kalınlığı( arazide avantaj sağlaması için) ve su yollarının fazlalığı nedeniyle b 330 u tercih ettim belki orta sınıf lastik belki yol tutuşu arkadaşların belirttiği gibi iyi değil diyorlar ama ben şimdilik memnunum. 4 adedini 340 ytl ye aldım 6 taksit .Michelinde aşağı yukarı 100 ytl fiyatı fazla olması lazım net bişey diyemiyceğim. arkadaşım 96 toyotayla çok rahat b330 la 50.000 km kullandı tekrar gidip aynı marka lastik taktırdı.