0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam;Whatsapp üzerinden internet araması (sesli ya da görüntülü) gerçekleştirdiğimde herhangi bir sorun olmuyor. Ancak belirsiz aralıklar ile telefonun internet bağlantısı kesiliyor. Bu sırada Wifi ya da telefonun internetini kullansam da durum değişmiyor. Whatsapp'ta tüm izinler açık. Telefon stamina moda da girmemişken oluyor bu durum. Telefon Sony Xperia Z5Nette araştırdığımda benzer bir soru daha gördüm ancak herhangi bir cevaba ulaşamadım.Konu ile ilgili bilgisi ya da fikri olan var mı?
Merhabalar hakan bey,Bu günlerde iletişim kesintisi olabilir çünkü güneşteki 11 yılda bir olan patlamalar solar minumum adlı olaylar başladı bende tesadüf uzay haberleri okurken denk gelmiştim.https://www.haberler.com/nasa-11-yilda-1-gorulen-gunes-aktivitesinin-12120780-haberi/
Benim bu olayla alakasi olmayan bir whatsapp sorunum oldu. Bir arkadasa resim gonderdim. Resim belirli bir zaman bende flu olarak gozuktu. Daha sonra baktigimda gonderdigim resim yerine baska bir resim oldu. ( Bende baska bir resim gonderilmis gorunuyor. Ancak karsida ilk gonderdigim resim var.)
Bu da ilginç bir durummuş, sakıncalı da aslında bazı yönlerden.Sanırım sorunu çözdüm ancak çok ilginç bir şekilde. Whatsapp günceldi ancak yine de yukarıda belirttiğim sorunu yaşıyordum. Facebook ve Messenger'ı da güncelleyince (tuhaf ama bundan olabileceğini düşündüm, çünkü bir sistem birleşmesi söz konusu var diye duydum) sorun düzeldi.
Üç uygulama da aynı firmanın olunca birbirlerinden veri alışverişi yapıyorlar. Bu da güncelleme aşamasında iletişimde sorunlara yol açmaya başlamış görünüyor. Demek ki birini güncellemek sorunu çözmeyince üç uygulamanın da güncellenmesi gerekecek.
Tekrar aynı durum olmaya başladı. Whatsapp'tan yaptığım görüşmelerde sık sık hat komple bağlantıyı kaybediyor (tüm şebeke bağlantısını, çekim kaybediliyor bir kaç saniye) ve sonra tekrar bağlanıyor.
Telegram Bip instagram gibi uygulamalarda da aynı sorun var mı?
Instagram hiç kullanmıyorum Osman, Bip deneyeyim bir de. Telegram var ama izinler kapalı.