0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Yeni aracınızı güle güle kullanın. Başlığı görünce iki aracınızı da sattınız yerine ne aldınız diye düşünmüştüm. 😀 ama Duster yeni gelenmiş. Hayırlı olsun. Sanırım 4x4 değil. Duster son zamanlarda çok satan bir araç. Motor olarak 1.6 atmosferik sanırım. Deneyimlerinizi zaman içinde yazarsınız.
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel araç gerçekten. En uygun crossover. Başlığı Hoşgeldin Dostlar olarak gördüm, E Corolla da gitti ne geldi diye merakla baktım, meğer Dostlar Duster mış. Tek eksik bence bu aracın otomatik vitesle gelmemesi. Corolla ile daha detaylı karşılaştırmalarınızı bekliyorum.
Özkan bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayirli olsun.. İlk ciktigi zaman 29900 tl idi. Hanim cok istedi alalim fiyr ama nasip olmadi..
Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama euro n-cap ten beş yıldız almış corolla yı bırakıp üç yıldız almış duster e geçmek bence yanlış tercih olmuş. Herhangi bir Dacia herhangi bir Toyota nın herhangi bir noktadaki kalite seviyesine şu an için asla ulaşamaz bence.
Güle güle kullanın aracınızı hayırlı olsun,özellikle dağ bayır bozuk yollarda rahatlıkla kullanırsınız,altını sürtme derdi yok,yedek parça, servis sorunu yok.
Çok teşekkür ederim..Ah ah o günlerin kıymetini bilemedikBen de sizin gibi duruma önyargılı bakıyordum ama yine İlk mesajımda belirttiğim gibi en son kasa Duster tüm da dacialardn farklı..tabiki bir Toyota olamaz bunda hem fikirimMesaj Birleştirildi: Ağustos 25, 2020, 00:18:48Çok teşekkür ederim
Benimki önyargı değil bizzat bildiğim test sonucunu paylaştım sizinle. Linkten kontrol edebilirsiniz.https://www.euroncap.com/tr/derecelendirmeler-ve-oedueller/en-son-guevenlik-derecelendirmeleri/?selectedMake=7282&selectedMakeName=Dacia&selectedModel=7345&selectedModelName=Duster&nodeId=17698&allProtocols=true&selectedStar=&includeFullSafetyPackage=true&includeStandardSafetyPackage=true&selectedProtocols=34803,30636,26061,24370,-1&selectedClasses=1202,1199,1201,1196,1205,1203,1198,1179,40250,1197,1204,1180,34736&allClasses=true&allDriverAssistanceTechnologies=false&selectedDriverAssistanceTechnologies=&thirdRowFitment=falseMesaj Birleştirildi: Ağustos 25, 2020, 00:24:17Buyurun bu da Corolla https://www.euroncap.com/tr/results/toyota/corolla/8893
2013 ile 2017 testlerini karşılaştırmak çok doğru olmayabilir. Her yeni sene bu testlerin içeriği kapsamı artıyor. 2019 duster, 2013 yılı kapsamında teste girse o da büyük ihtimalle 5 yıldız alabilir. Hatta gönderdiğiniz linke bakınırken aşağıdaki gibi bir not buldum.;"2013 sonrasındaki yıldız derecelendirmeleri önceki yıllardakilere göre çok daha kapsamlı teknik içeriğe sahiptir ve doğrudan karşılaştırılmamalıdır. "Bu arada corolla'nın 2019 testi de 5 yıldızlı tabiki. Ama 2019 kasa 2013 kasaya göre güvenlik anlamında daha iyi. çarpışma önleyici, şerti takip vs mevcut.
Aracı sadece euroencap testlerine göre değerlendirmek yanlış olur,tabiki test sonuçları na bakmak gerekli ama aracı kullandığınız yer/amaç daha önemlidir,Kullanıcı beklentileri kullanım amacı daha önemlidir,farzedelim araç sahibi engebeli köy şartlarında veya daha çok koli vs büyük eşeya taşımak amacıyla kullanıyorsa yüksek hız ile işi yoksa tabiki yüksek platformlu herhangi bir aracı tercih etmek zorundadır,Günümüzde pandemiden ötürü vatandaşlar artık büyük araç bakıyor kamp vs işlerinde daha çok işe yarıyor,yani tamamen ihtiyacı karşılayacak yönde değerlendirme yapılmalı.
Aynen dediğiniz gibi yayla dağ bayır Deniz kenarı gidiyoruz ailece..ben bu ihtiyaçlar doğrultusunda aldim
Hayırlı olsun,Güle güle kazasız belasız kullanın.En iyi araç sahip olduğunuz araçtır keyfini çıkarın.
Hayırlı olsun. Dört çekeri arkadaşta vardı, kendi kullanım koşullarında özellikle iş görüyor. Yalnız daha yüksek bir araca geçtiğinizi, özellikle otoyol vb. sürüşlerde unutmayın.