Evet testler arasında 4 yıl var ancak arkadaşın sattığı corolla o zaman teste girdi.satın aldığı duster de 2017 de teste girmiş ve corolla dan 4 yıl sonra teste girmiş olmasına rağmen yetişkin yolcu korumasında corolla nın 20 puan gerisinde kalmış. Hangi akla hizmetle aracın kullanım alanının n-cap testlerinden daha doğrusu güvenliğinden daha önemli olduğunu iddia edebiliyorsunuz? Hayretler içinde yazılanları okuyorum... köy yoluna giden ya da geniş bagaja ihtiyacı olanlar kaza yapmıyor mu? Duster 64 km hız ile yapılan bu testte bile 3 yıldız almış bir araç savunulacak bir tarafı yok. Eskiden ucuzdu ne kadar ekmek o kadar köfte diyorduk şimdi o da kalmadı. tercihe saygı duyduğumu ve hayırlı olsun dileklerimi en başta ilettim ama elma ile armutu karıştırmamak lazım.
Hemşerim kimsenin kızdığı yok..sen niye böyle ofkeleniyorsun,2013 teki Corolla 2017 ncapten tekrar 5 yıldız alirmi bunu söyledik.bu formda tartışma kalitesi bellidir..elma armut diyorsunuz,biz zaten Toyota yi Dacia ile kıyas etme lüksüne sahip değiliz..tartışmasız Toyota deriz..
Ben tercihiden memnunum yine belirteyim..iyi dileklerin için sağol