Gönderen Konu: toyota orjinal trafik seti ???  (Okunma sayısı 9748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
toyota orjinal trafik seti ???
« : Nisan 11, 2009, 22:35:45 »
merhabalar.

0 km aracımızla birlikte verilmeyen,toyotanın orjinal trafik seti çantası satılıyor mu acaba ?

fiyat bilgisine sahip misiniz ?

varsa internetten resim yada site adresi verebilir misiniz ?

selamlar.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Toyota Club Türkiye

toyota orjinal trafik seti ???
« : Nisan 11, 2009, 22:35:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota orjinal trafik seti ???
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2009, 00:03:36 »
cogu  firma bunları hedıye olarak vermıyor bildigim kadarıyla..Veren varsada otomotıv fırması degıl plazalar bunu tedarık edıp müsteri memnunıyetı acısından verıyodur..Ben alalı yaklasık 2 sene oldu 45 tl(orjinal)almıstım..Ben olsam orjınalıne gerek yok dısarda var ortalam 30-40 tl cıvarı temın edebilirsiniz.Serviste ki fıyatınında 50-60 arası bısey oldugunu düsünüyorum..Üzerinde toyota yazmasından baska bir farkı yok
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2009, 00:17:35 »
cogu  firma bunları hedıye olarak vermıyor bildigim kadarıyla..Veren varsada otomotıv fırması degıl plazalar bunu tedarık edıp müsteri memnunıyetı acısından verıyodur..Ben alalı yaklasık 2 sene oldu 45 tl(orjinal)almıstım..Ben olsam orjınalıne gerek yok dısarda var ortalam 30-40 tl cıvarı temın edebilirsiniz.Serviste ki fıyatınında 50-60 arası bısey oldugunu düsünüyorum..Üzerinde toyota yazmasından baska bir farkı yok

+1
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2009, 00:36:53 »
30-40 vedikten sonra 50-60 ı verip, üzerinde toyota yazan, bagajımda taşıdığıma değecek, görsellik ve güvenlik olarak tatmin edecek bir ürün tercih ederim yinede. ürünün resmini çekip ekleyebilirseniz sevinirim. plaza yakın olsa yerinde görmek isterdim ama, 140 km kadar bir mesafe ne yazıkki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2009, 01:26:25 »
    Aracın paspasları dışında verilen tüm hediyelerin beleş verildiğini sanmayın sakın.Hepsi fiyat/maliyet oranının içindedir..Unutmayın bunu..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2009, 23:49:02 »
Benim ikinci el aldığım Yaris'in bagajını karıştırırken trafik setini gördüm. Aracı alırken bu kadar detaylı bakmamıştım, aa trafik seti varmış deyip geçmiştim. Bugün arabayı yıkarken bagajı da kurcaladım. Bagaj tabanını kaldırınca, stepnenin yan tarafındaki kutuların birinde tam kutu boyunda yapılmış üzerinde Toyota - Sonkar yazan kırmı renkli fermuarlı bir çanta. Çantanın üzerindeki naylonu bile açılmamıştı, sanırım aracımın ilk sahipleri içinde ne var diye merak etmemişler. Ben merak edip açtım. İçinde katlanabilir üçgen reflektör, plastik takoz, yassı bir halat (sanırım çekme halatı), makas, basit bir ilk yardım seti (yarabandı, sargı bezi vb.), aküye kıstırmalarla bağlanan basit bir seyyar lamba ve camdan buz kazıyıcı herhalde dediğim ne olduğunu tam anlamadığım plastik bir parça çıktı. Sanırım bu set Toyota'nın orjinal seti değil, aracı satarken Sonkar adlı servisin eşantiyon verdiği bir şey. Zorunlu trafik setinde bu parçalara ilave olarak bir de yangın söndürücü gerekiyor diye biliyorum. En kısa zamanda küçük bir yangın tüpü de alayım. Aslında bu set o kadar ahım şahım birşey değil ama üzerinde Toyota yazısı ve bagajdaki alet kutusu yerine tam uyması güzel bir şey.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2010, 12:18:05 »
merhabalar, 2007 model toyota corolla hatchback aldım, fakat bagajın içinden hiç birşey çıkmadı. temin edebilen arkadaşlar varmı acaba yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. teşekkürler..
2011 Toyota Corolla 1.6 Comfort A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2010, 14:16:48 »
   Alp bey istediğiniz ürünü yetkili servislerde çok rahat bulabilirsiniz.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2010, 14:25:46 »
merhabalar, 2007 model toyota corolla hatchback aldım, fakat bagajın içinden hiç birşey çıkmadı. temin edebilen arkadaşlar varmı acaba yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. teşekkürler..
alp bey sizi birde tanışma bölümünde görsek
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2010, 17:21:47 »
Benim ikinci el aldığım Yaris'in bagajını karıştırırken trafik setini gördüm. Aracı alırken bu kadar detaylı bakmamıştım, aa trafik seti varmış deyip geçmiştim. Bugün arabayı yıkarken bagajı da kurcaladım. Bagaj tabanını kaldırınca, stepnenin yan tarafındaki kutuların birinde tam kutu boyunda yapılmış üzerinde Toyota - Sonkar yazan kırmı renkli fermuarlı bir çanta. Çantanın üzerindeki naylonu bile açılmamıştı, sanırım aracımın ilk sahipleri içinde ne var diye merak etmemişler. Ben merak edip açtım. İçinde katlanabilir üçgen reflektör, plastik takoz, yassı bir halat (sanırım çekme halatı), makas, basit bir ilk yardım seti (yarabandı, sargı bezi vb.), aküye kıstırmalarla bağlanan basit bir seyyar lamba ve camdan buz kazıyıcı herhalde dediğim ne olduğunu tam anlamadığım plastik bir parça çıktı. Sanırım bu set Toyota'nın orjinal seti değil, aracı satarken Sonkar adlı servisin eşantiyon verdiği bir şey. Zorunlu trafik setinde bu parçalara ilave olarak bir de yangın söndürücü gerekiyor diye biliyorum. En kısa zamanda küçük bir yangın tüpü de alayım. Aslında bu set o kadar ahım şahım birşey değil ama üzerinde Toyota yazısı ve bagajdaki alet kutusu yerine tam uyması güzel bir şey.

timuçin bey, tüvtürk muayenesinde çift reflektör arıyorlar, bunun yanında yanık örtüsü, boyun ateli ve dediğiniz gibi yangın tüpü sizin eksikleriniz arasında. artık tüm setler bu içerikte.

alp bey sizi birde tanışma bölümünde görsek
+1
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2010, 17:31:27 »
timuçin bey, tüvtürk muayenesinde çift reflektör arıyorlar, bunun yanında yanık örtüsü, boyun ateli ve dediğiniz gibi yangın tüpü sizin eksikleriniz arasında. artık tüm setler bu içerikte.
+1

Bendeki sette çift reflektör ve diğer bahsedilen parçalar da var. Bir tek yangın tüpü yok. Ben aracı almadan yaklaşık 20 gün önce aracın ilk sahibi aracı muayeneden geçirmiş ama nasıl geçirmiş bilmiyorum çünkü trafik setinin naylon ambalajı bile açılmamış durumdaydı. Yangın tüpünü de herhalde muayeneye giderken başka birinden ödünç almıştı.
Aslında ihmal etmeyip bir yangın tüpü taşımak şart. Yangın en çok korktuğum şeylerin başında gelir. Okuldayken yangın konusunda bol bol eğitim vermişlerdi, belki de bu eğitimler yüzünden ne kadar ciddi bir şey olduğunu bildiğim için korkuyorum yangından. Neyse ki yandın tüpü nasıl kullanılır deneyerek öğrenmişliğim var.

En kısa zamanda bir tangın tüpü alayım. Acaba bu yangın tüpünü nerede taşımamız gerekiyor? Bagajda dursa bir yangın anında bagajdan onu hemen alıp kullanmak zor olur. Aracında yangın tüpü taşıyanlar aracın neresinde taşıyorlar?

Aslında hazır almışken bir tane de ev için alayım, evde mutfakta kolay ulaşılacak bir yerde de yangın tüpü bulunmasında fayda var.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2010, 17:35:25 »
Bana verdiler trafik setini.. Üzerinde toyota amblemi de var
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2010, 09:41:25 »
Bendeki sette çift reflektör ve diğer bahsedilen parçalar da var. Bir tek yangın tüpü yok. Ben aracı almadan yaklaşık 20 gün önce aracın ilk sahibi aracı muayeneden geçirmiş ama nasıl geçirmiş bilmiyorum çünkü trafik setinin naylon ambalajı bile açılmamış durumdaydı. Yangın tüpünü de herhalde muayeneye giderken başka birinden ödünç almıştı.
Aslında ihmal etmeyip bir yangın tüpü taşımak şart. Yangın en çok korktuğum şeylerin başında gelir. Okuldayken yangın konusunda bol bol eğitim vermişlerdi, belki de bu eğitimler yüzünden ne kadar ciddi bir şey olduğunu bildiğim için korkuyorum yangından. Neyse ki yandın tüpü nasıl kullanılır deneyerek öğrenmişliğim var.

En kısa zamanda bir tangın tüpü alayım. Acaba bu yangın tüpünü nerede taşımamız gerekiyor? Bagajda dursa bir yangın anında bagajdan onu hemen alıp kullanmak zor olur. Aracında yangın tüpü taşıyanlar aracın neresinde taşıyorlar?

Aslında hazır almışken bir tane de ev için alayım, evde mutfakta kolay ulaşılacak bir yerde de yangın tüpü bulunmasında fayda var.
paketin içeriğini ayrıntılı yazınca diğerleri yok zannetmiştim. yangın tüpünü bagajda taşımak sırf gösteriş ve diğer insanlara yardım amaçlı oluyor, bence tüp, sağ ön koltuğun altına veya ön tarafına sabitlenmeli. şoförün panik anında bile kolayca ulaşıp, rahatça çıkarabileceği konumda tutulmalı...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 15, 2010, 10:28:17 »
Akadaşlar trafik setini şartnameye uygun olarak kendim topladım biraz tuzlu oldu (85 tl) ama en azından içime sindi.Sonuçta kendi güvenliğim söz konusu.Trafik setlerinde takoz birtane ben ikitane aldım,yangın tüpü 1 kg oluyor ,2 kg aldım, üçgen reflektörü metal ayaklı aldım  bazı setlarde plastik ayaklı oluyor ve rüzgar devirebiliyor.Bunlara döşemecide birde güzel çanta yaptırdım iyi oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 15, 2010, 11:04:43 »
Arkadaşlar orjinaline para vermeye gerek yok.Şartnameye uygun olan herhangi bir marka almanız yeterli.
Orjinal diye aldığınız ve fazla para verdiğiniz setler de ,şartnameye uygun olanlar da aynı firmalarda üretiliyor.Tek fark ,aldığınız aracın marka veya bayiğinin isminin yazması(veya her 2'si birden).
Bu işi yapan firmaya mal sattığımızdan ötürü biliyorum.Boşuna kazıklanmayın.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2010, 20:05:23 »
Akadaşlar trafik setini şartnameye uygun olarak kendim topladım biraz tuzlu oldu (85 tl) ama en azından içime sindi.Sonuçta kendi güvenliğim söz konusu.Trafik setlerinde takoz birtane ben ikitane aldım,yangın tüpü 1 kg oluyor ,2 kg aldım, üçgen reflektörü metal ayaklı aldım  bazı setlarde plastik ayaklı oluyor ve rüzgar devirebiliyor.Bunlara döşemecide birde güzel çanta yaptırdım iyi oldu.
tbrklrr  sizin gibi olmayı bi türlü beceremedim.
arabayı aldığımda toyotanın  ilk yardım çantasını verdiler hediye olarak. eski arabadan bende kaldığı için yenisini  babama verdim 
Fahri KÖSEDAĞLI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2010, 20:15:04 »
ALLAH ALLAH valla ben aldığımda hem sağlık çantası ıcındeydi hemde yangın tüpü.tek corollada'da değil hyundai accent erayı'da aldıgımızda ıcındeydi ek bir ücret bile vermedik galıba bu servislere göre değişiyor sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2010, 20:37:16 »
Ben 2. el almama rağmen hem yangın tüpü hem de sağlık çantası vardı..
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2010, 21:52:09 »
Bende aklımda ne var benim diyorum ya =/ trafik seti benim de almam lazım. Ayrıca yangın söndürücü de tabii. Sanırım servisten almak hakkımda hayırlısı olacak çünkü yarisin bagajı çok küçük o yüzden Timuçin beyin dediği gibi stepnenin yanındaki gözlere uyacak bir şey olması lazım.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality