0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende aklımda ne var benim diyorum ya =/ trafik seti benim de almam lazım. Ayrıca yangın söndürücü de tabii. Sanırım servisten almak hakkımda hayırlısı olacak çünkü yarisin bagajı çok küçük o yüzden Timuçin beyin dediği gibi stepnenin yanındaki gözlere uyacak bir şey olması lazım.
Bende şöyle özel bir set toplayım diyorum malum bagaj büyük
Ayıp yahu
Geçen haftaya kadar Getz'e biniyordum bagaj büyük dertti benim için, şimdi tatile gitsem otele para vermem diyorum, çift kişilik yatak mübarek Avensis'in bagajı
nisbet mi yapıyorsun güzel kardeşim, delirticen yariscileri...
Yok, delirmiyorum. Yılda bir iki gün çok bagajla uzun yola çıkıyorum diye koskoca arabayla uğraşamam. Hem biz de İstanbul trafiğinde küçük araba keyfi yaşarken nispet yapıyoruz.
Trafik mi? hocam bizim yoğun dediğim şeye siz akıcı diyorsunuz hani bir reklam var burası İstanbul diye işte size nispet burası Ankara hocam, şehir içi hız sınırı bile 70 burada
Kaderimse çekerim, çilemse güler geçerim arkadaş
Yapacak bir şey yok Timuçin bey böyleleri de var Şanslı doğuyorlar işte. Biz günün her saati trafikle uğraşalım park yeri için 3 tur atalım diğerleri (Ankara ve başka iller) bize nispet yapsınlar. Kader böyle bir şey.Kaderimse çekerim, çilemse güler geçerim arkadaş :D
yarisinizin arkasında güzel duracak bence...
Bizim ev ile işin arasıda çok yoğun trafik oluyor. onnnnbeşşşş dakika sürüyor işe gitmem
Benim evden işyerine gitmek için arabayı evde bırakıp taksiyle gidip gelmem daha ucuza geliyor. İşyerinin olduğu yerde otopark ücretleri kafayı yemiş.