0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet Bey sizin paylaşımdan yararlandım.Cevap için de çok teşekkür ederim.
Biraz hortlatmış gibi olacağım ama bendede 98 xei special var aynı şekilde motor arıza lambası yanıyor. Benim kide 52 numaralı hata kodunu veriyor. Sanayiye gittiğimde distüribörden dalıp başka bı taraftan çıkacaklarına eminim burası Kayseri 😀 parçayı buldum internetten 150₺ gibi bir fiyatı var çıkma. Buraya link bıraksam bir bakar mısınız doğru parça mi. Teşekkürler.
Şöyle anlatayim. Aracı aldığımdan beridir yanıyor arıza lambası takribi bir 3 aydır. Bundan önce düz xei vardı yine 98 satmak zorunda kaldım sonra tadı damağımda kaldı tabiri caizse xei special aldım yine 98. Bu araç diğer aracım kadar atık değil sadece hissettiğim fark bu. Araç benzinde iken biraz kademeli olarak gaz yiyor gibi. Bu dışardan fark edilmiyor ama gaz pedalından bunu hissediyorum. Birde normal LPG'de iken rolantide belli belirsiz tam tabir edemedigim "lık lık lık" sesini çağrıştıran bir ses var nadir bir şekilde duyuyorum. Çalışmasında herhangi bir aksama tekleme ses felan yok bunun dışında.
Valla çok sağolun ilginiz alakanız için. Aracı life kaldirdigimizda ulaşılması kolaymidir bu parcaya ? Ustanın biri yok bu arabalarda dedi dün inanirmisiniz 😀