0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin pompasına baktırdınız mı?
Aynı araç sahibi olarak cevaplıyorum, ( Çünkü başımdan geçti ) benzin deposunu indirtirin, önce bi güzel temizlik yaptırın, sonra benzin pompasını ( Şamandırayı komple ) canister kömür filitresinide değiştirin hiç bir sorununuz kalmayacak.. ( Bende şamandıra gövdesi çatlaklarından dolayı benzin pompası görevini yerine getiremiyordu ) Depo sökülmüşken temizlik yapıldı , şamandırayı komple yenisi ile değiştirdim ve sorun çözüldü..
Selamlar, bende de aynı kasa 2006 yaris var. Yüzde doksan dokuz aynı sorunları bende yaşıyorum. Sorun bir çok ustadan ve kişiden teyit ettiğim üzere karbon kanister setinin bozulmasından kaynaklanıyor. Hava sıcak olduğunda ve benzin yarım depodan dolu olduğunda bu sorun ortaya çıkıyor. Çok motordan anlamam ama kanister sistemi depoda buharlaşan benzinin sisteme geri dönüşümü işlemini yerine getiremeyince bu sorun ortaya çıkıyor. Ben paraya kıyıp yaptıramadım hala ama bu aralar yaptırmaya niyetim var. Geçici çözüm olarak da benzin deposunun kapağını biriken gaz çıkacak kadar hafif açık bırakıyorum.