0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam emin değilim ama default uygulamalarda o müzik uygulamasının seçilmiş olması gerekebilir. ya da direk orijinal uygulamayı kaldır Osman abi. Böylece tek müzik uygulaması senin uygulaman kalır. Kaldıramıyorsan da devre dışı bırakılabiliyor ayarlar-uygulamalar dan.
Ayarların içinden uygulamalar kısmından varsayılan müzik çaların verilerini silerseniz herhangi bir şarkı çalmak istediğinizde sorar hamgisini kullanayım diye. poweramp seçip herzaman seçeneği ile devam ederseniz varsayılan müzikçalar uygulaması poweramp olur. Sizin cihazın arayüzü ve android sürümü nedir bilmiyorum ama android telefon be tabletlerde sistem bu şekilde çalışıyor.
Bunların launcherleri farklı Esat bey. Normal tablet ve telefonlardan biraz daha farklılar. Yani klasik androidin varsayılan programları bile gelmiyor. Varsayılan olarak sadece Google play var örneğin bildiğimiz androidden. Dediğim gibi powerampı bir şekilde hallettim. Ama tuş sıkıntısı canımı sıktı. Netten baktığım kadarıyla direksiyon tuşları ayarlanabilir/öğretilebilir olmasına rağmen, bu üründe araç modelinizi seçtiğinizde ayarlar otomatik geliyor. Yani ben tuşları yeniden ayarlayamadım mesela. Eğer yapabilsem yukarıdaki mesajımdaki resimdeki tuş gurubunun her ikisi de seçilebilecek şekilde var aslında. Ürünü fabrika ayarlarına almama rağmen tuşlar için yeni kodlama yapamadım.