0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekrar aynı sorun için servise gittim.söfor yan camındaki (daha önce de gelen ve servise bunun için gitmiş olduğum, hallettiklerini söyleyip 2 gün sonra tekrar etmeye devam eden) tıkırtı sesi (stabze yollarda geliyor) için de şikayete bulundum. Ancak sonuç alamadım. cam krikosuna gres türü bir şey sıktıklarını ve ellerinde olmadığını belirterek bir dahaki servise gelişimizde halledebileceklerini söylediler.....yani en az 1 sene sonra....Bu nasıl servis anlamadım gitti...
Dostlar hafta sonu bakım için servise gideceğim. Aynı zamanda ön göğüs yumuşak malzeme bozuk yollarda cızırtı yapıyor orta kısmına bastırdığım anda ses kesiliyor nasıl çözüm bulabilirim? İş emrine yazdırma konusunda kararsızım bu durumu soracağım ama çok elletmek istemiyorum açıkçası. Çözüm önerileri konusunda değerli form üyelerimizden yardım bekliyorum. Teşekkürler.
İş emrine not düşün,bez bant ile hareketli bölgeleri izole ediyorlar,bir çok yerde işe yarıyor tereddüt etmenizi gerektiren bir durum yok.[/quoteÖn göğüs yumuşak malzeme çok çabuk çizilebilen bir yapısı var. O bölgede yapacakları bir müdahale beni biraz tedirgin ediyor. Önceki Auris aracımda da aynı problem vardı bende torpido bölümünden girmek suretiyle sünger parçasını alttan destekleyerek titreşimi önlemiştim. Aynı yöntemi denemeyi düşünüyorum ama elim nereye kadar uzanabilir bakmadan kestirmek çok zor. Birde multimedya bölümünden girmeyi düşünüyorum. Başkada aklıma bişey gelmedi şimdilik.
İş emrine not düşün,bez bant ile hareketli bölgeleri izole ediyorlar,bir çok yerde işe yarıyor tereddüt etmenizi gerektiren bir durum yok.Ön göğüs yumuşak malzeme çok çabuk çizilebilen bir yapısı var. O bölgede yapacakları bir müdahale beni biraz tedirgin ediyor. Önceki Auris aracımda da aynı problem vardı bende torpido bölümünden girmek suretiyle sünger parçasını alttan destekleyerek titreşimi önlemiştim. Aynı yöntemi denemeyi düşünüyorum ama elim nereye kadar uzanabilir bakmadan kestirmek çok zor. Birde multimedya bölümünden girmeyi düşünüyorum. Başkada aklıma bişey gelmedi şimdilik.