0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar şaka maka ben bu işe girecek gibiyim. dönüşüm işlemini ilk yapan yazılımını yapan ŞUA LPG den Kayhan beyle yazıştım. kendileri landirenzo evo obd kit kullanıyormuş. fiyatı 15 bin.lovato türkiye ile görüştüm onların fiyatı 10 bin.Uludağ group ile görüştüm onlar da prins 9000, landirenzo 15 bin dedi.hepsi daha önce hibrit dönüşümü yapan yerler.Kayhan beye landirenzo tercihinin özel bir nedeni var mı yoksa lovato da olur mu dedim. "Ben kalibrasyon dosyasını İtalya ile paylaştım, artık hepsi olur." dedi.sizce prins teknomax, landirenzo evo obd fark eder mi, bu kadar fiyat farkı nedendir? varsa değecek bir artısı en baştan verelim parasını iyisini takalım.
Tek artısı savundukları kalite mevzusu yoksa diğer herşeyi yazılımına varana kadar ithal,tercih size kalmış bişey,rahmetli barış Manço'nun filimindeki konserin dediği gibi "rengini beğeniyorum içiyorum ne halta yaradığını bende bilmiyorum diyor ya onun gibi yani,herkes bir pazarlama stratejisi tutturmuş gidiyor.
Kimse malına kötü demez. Çok kârı olan markaya iyi bile diyebilir.
obd olmasından olabilir mi acaba hocam ne işe yarar obd lpgde
Obd2 özelliği LPG kitinde araç beyni ile iletişim kurmaya ve araç obd portundan LPG bilgilerine kolay ulaşmaya yarıyor,LPG ayarlarını yazılımı vs kolay bir şekilde görebiliyorsunuz,Obd2 özelliği olmayan kitlerde ayrı bşr bağlantı portu bulunuyor ve ayrı kablo kullanılıyor, Obd2 kitler araç yakıt haritasını hava basıncını püskürtülen yakıt miktarı nı anlık olarak görebiliyor anlık düzeltmeler yapıyor,normal kitlere ek olarak bir miktar yakıt düzeltmesi yapıyor ve arıza lambası yanmasını engelliyor ama Afr ayarı düzgün yapılmazsa yine arıza lambası yanabilir.
firmaların kendi malı değil hocam hepsini takıyorlar Bi tek lovato kendi malını takıyor. kitler arası kalite farkı çok mu onu merak ediyorum.
Tansu bey gerekli açıklamayı yapmış,Hangi markayı taktırırsanız taktırın ürün kalitesinden ziyade montaj işçiliği ve Usta'nın tecrübesi önem arz etmektedir,LPG montajında en önemli unsurlar sırasıyla enjektörlerin doğru (benzin enjektörlerine en yakın nokta) konumlandırılması, regülatör konumu ve elektrik beslemesi ve son olarak ayarlar önemli, zaten hybrit araçların lpg yakıt haritası ön yükleme li geliyor.
Ben olsam landirenzoya 15 bin tl vermezdim hayatta. Prins, Brc'nin yedek parça fiyatları da, filtre fiyatları da aşırı yüksek ve belirli km.de bakıma gelmeyi zorunlu tutuyorlar, yoksa lpg sistemi aktif olmuyor. Bunları da düşünün.
peki hangisini tercih edeyim hocam landirenzo fiyatı yüksek prins parça fiyatı yüksek dediniz, Bi lovato kaldı.
Lpg taktırdınız mı arkadaşlar ? Ben de mecburen lpg ye geçeceğim. Birkaç ustaya sordum, prins VSI 2 sistemi takılır denildi. Sebebini bilmiyorum. Prinsin yazılımı da merkez tarafından gönderiliyormuş. Aylık olarak 2000 km civarı yolum var. Benzin ve lpg arasında uçurum var. Biraz da mecbur kaldım, mali sebeplerden..
Aracı satmak da almak da benim için macera. Yoksa 1.6 motorlu corolla alır tüpü ucuza taktırır rahat edebilirdim. Aracım hybrid olmasına rağmen temiz bir corolla ile takas etmeyebilirler. Ben de düşünmüştüm ama şuan en ucuz yöntemle kurtarma yoluna bakacağım.
Temiz 1.6’lar 550-600 arası var. Hybridler 650-700 arası gider. Bence üstüne 100.000 alarak çok rahat takas olur dream benzinli ile
Bu durumu daha önce araştırmıştım. Normal corolla ile hemen aynı fiyatları yazmışlardı. Durum değişmiş olabilir, akşam tekrar bakalım.