0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Bir hafta önce corolla Dream otomatik aracımı aldım bayi anlaşmalı landrenzo marka tüp taktırdım. Aracım şuan 500km de bugün ilk defa (aracı kapatın direksiyona gelen güç düşük) uyarısı aldım. Park konumuna aldım stop etti araç. 1000 bakımında söyleyeceğim ama tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca tüpte kullanınca benzin azalıyor göstergede. Sözde fazladan 500₺ verdim km de benzin düşüşünü yaşamamak için. Saygılarımla iyi geceler.
Araç uyarı verdiğinde direksiyon dönüşü nasıl sertleşme veya dönmeme gibi bir problem varmı eğer herşey normal işliyorsa sorun bozuk LPG ayarından veya bağlantılarından kaynaklı olabilir,benzin inresinin düşmesi problemi için hâlâ bir gelişme yok,onun için servisler bir parça beklediklerini test aşamasında olduğunu söylüyorlardı ama hâlâ ses çıkmadı tekrar benzin aldığınızda olması gerektiği konuma döner.
Aynı sorunu aracı ilk aldığımda Landirenzo tüp takılıyken bende yaşıyordum. Servise gittim. Servis ise lpg firmasına yönlendirdi. lpg firması 2 gün ara ile tekrar gitmemi istedi. toplam 2 defa yol ayarı yaptığını iletti. 7 ay geçmesine rağmen bir daha sorunu yaşamadım. Direksiyon gücü düşük uyarısı sadece aracın durduğunu ifade eden bir bilgilendirme. bende ilk gördüğümde tedirgin olmuştum
Direksiyon gücü düşük uyarısı 1000 bakımından sonra oldu. Aracı park et diyordu ettim servisi aradım, servise gittim hallettik bir sıkıntı yok dediler. 150,200 km gittim yine aynısı oldu, servis sorunun lpg<landirenzo >den kaynaklı oldugu nu söylediler.
Eski kasa corolla 'da lpg ile ilgili fazla sorun duymuyorduk,ancak bu yeni kasa ve motor teknolojik olarak daha farklı bir yapıya sahip,2.0 avensise lpg takmak nasıl sorunlar yarattı ise e 210 kasa corolla motoru aynı deseler bile farklı bir teknolojiye sahip olduğunu görüyoruz ve klasik lpg takıldığında tam randıman vermeyeceğini gösteriyor,zaman içinde uygun lpg ve ek işlemlerle halledilecektir.