0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynısı bana da oldu. 15 Ekimde aracımı aldım. 17 Ekimde kırmızı ışıkta beklerken, ESP ve şerit takip ışıkları yandı. Serviste bilgisayara bağlayıp, ışıkları söndürdüler, LPG servisinde de ayar yapıldı. Şimdilik sorun yok. Sanırım, Benzin den LPG ye geçerken, ayar sorunundan dolayı, bu sıkıntıyı yaptı.
Bende sorun tekrar etti. Benzinden tüpe geçişte araca gaz vermediğim zamanlarda olduğunu farkettim. Benzinden tüpe geçiş ayarını araca gaz verirken geçsin diye ayarladılar düzeldi.
Az önce aynı sıkıntı bende de oldu. Araç 2020 MDS Corolla. BRC platinium LPG takılı. 64k da. Yoğun trafikte durmuşken araç bir anda stop etti. Ekranda baya bir ışık yandı. Akü ışığı yandı. Yağ seviyesi uyarısı, motor gücü düşük uyarısı verdi. Aracı P konumuna getirin uyarısı da verdi. P ye alıp tekrar çalıştırdım biraz zorda olsa çalıştı. Eğer sorun LPG den ise benzine atması gerekmez mi sistemin. Daha 10 bin bakımını yaptıralı 2500 km oldu ve herhangi bir sıkıntı görülmedi. Araç özel servis bakımlı 40k dan beri. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar. Aküden olsa çalışan araba için akünün düşük olması çok sorun teşkil eder mi ? Akü değişeli de bir yıl kadar oldu. Yardımlarınızı bekliyorum:(Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2024, 15:45:14Yola çıkmam lazım ve bugün pazar. Aracı kullanmam daha ciddi sıkıntılara sebep olur mu sizce