0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 yaşında araba Eşref, olacak o kadar...
1.Arka bağaj kapagından ve üsteki pandizottan bozuk yollarda acayip ses gelmesi.Çözüm olarak bence Arka bagaj kapagında 2 tane plaka ampüllerinin takıldıgı iç tarafta kutu var onları çıkartıp etrafını çift taraflı bant ile çevirdikten sonra yerıne takıyoruz takırtı önemli oranda kesiiliyor..
2.Camları yarıya kadar actıgınızda yan camların acayip bir sekilde ses cıkarması..Bu servislerde normal karsılanıyor..
4..Rüzgar sesi motor sesi ve yol sesi cok fazla buna yapacak bişey yok..Yol sesine daha yumusak hamurlu michelin gibi lastiklerin %40 oranında azalltıgını söylüyor kullanıcı arkadaslar..
CEyhun kardeşim ön konsoldan göstergelerin ordan biyerden cızırtı geldigini söyledi ben öyle bi ses duymadım acıkcası..Bunlardan rahatsız mısın deseniz ben degilim acıkcası diger marka aracların daha rahatsız edici ve cep yakıcı sorunlarının olduklarını düşünüyorumm..
Kendi şahsi görüsüm bizim kasa corollalarda kullanılan plastik malzeme bence yenı kasa corolladan cok daha kaliteli.. ve daha az sorun cıkartan araclar oldugunu düşünüyorumm yeni kasaya göre
arka pandizotu iyice dınle ses geldigini göreceksin utku bozuk yollarda ses gelmemesi ımkansız hemen hemen butun hb lerde bu var altına sünger türü bişey le kesilebilir belki.Direksiyon kumandasından gelen sesi nasıl kesecekler acaba merak ettim..Rüzgar sesini gercekten abartmadana rüzgarlı bır havada hızınız 100 üzerine cıksın farkedersiniz...Ama 2004 ve 50,000 de aracım allaha şükür yag degişiminden baska bisey yapmadım sagından solundan arıza vermedı seviyorum arabamı insallah degişirsem sedan bir arac olacak ama gene buyuk ıhtımalle corolla olacak yada avensis
ben burdan bu sıte yonetıcısı arkadaslara sesllenıyorum bu sorunlar konusunda ,yetkılılerle bıre bır gorustulermı sorunlarımızı dıle getırdılermı ,dıye dusundum acıklama yaprlarsa sevınırım sımdıdden teskurler
toyota gerisi yalan:)
Bizim yollardan dolayı abim hatta bir duyumuma göre cam tavanlı toyotaları getirmeme kararı almışlardı yolların kötü olması sesi içeri alması dolayısıyla .. duyumumun yalancısıyım diğer markalar getiriyor anlam veremedim ama koca firmadan daha zeki olamıcağımı düşündüm
Eşref abi senin aracın japon 13 yaşına bakmaz yollardandır heleki sendeki corolla efsane denilir yani .. ön takımı kontrol ettir abim sorun yoksa suç yolundur =)