Gönderen Konu: Silin gitsin üyeliğimi  (Okunma sayısı 2945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Silin gitsin üyeliğimi
« : Nisan 02, 2009, 21:57:44 »
Bu arada yazdiklarimi sizi korumak icin yazmadim Kemal Bey.
Bence endiseniz toplum icin gecerli olsa da, bu forum icin yersiz oldugunu düsünüyorum.
Arti ne kadar hakli olsaniz olmasaniz da, bu tarz yazmanizi ben hos karsilamadim. Bir bulusma da bir sohbet icerisinde espri ile karisik söylenebilecek birseyi burada yazinca, yanlis anlasilmalara yol acmasi kacinilmaz.

Forumdaki üyelerin cok büyük bir bölümünün bu olgunluga eristigini düsünüyorum. Digerleri de ya forumla beraber gelisecekler, ya da elenip gideceklerdir.

Bu yüzden forumda ayrimcilik yaratmaya hic gerek yok. Arti eger böyle bir sey oldugunu düsünüyorsaniz, burada forum elden gitti vs tarzi söylemler yerine daha yapici sekilde yaklasirsaniz, sonuc alabilirsiniz. Ama su yaptiginiz tarz bir yaklasim ile ancak tepki cekersiniz. Lütfen bundan sonra daha yapici bir sekilde problemlere yaklasin. Aksi takdirde kurallari uygulamak zorunda kalacagiz.

Murat Küden, bu forumun kurucusu ve devamının emektarı olduğunu sanıyorum; ben bu siteyi keşfettiğimde kuralları, özgürlüğü, Atatürkçülüğü, TÜRKÇEYE OLAN SAYGISI nedeniyle çok sevmiş, çok benimsemiş, arabamı satıp honda almış olmama rağmen sizlerden ve siteden kopamamıştım, ama ne yazıkki ülkeyi saran akım buradada kendisini göstermeye başlamış,
yukarıdaki yazında beni korumadığını belirtmişsin, .. korunmaya ihtiyacım olduğunu neden düşündünki....asıl forumu korumak kurtarmak gerekir

"Forumdaki üyelerin cok büyük bir bölümünün bu olgunluga eristigini düsünüyorum. Digerleri de ya forumla beraber gelisecekler, ya da elenip gideceklerdir"
cümlesindeki erişilen olgunluk düzeyini çok merak ediyorum...eğer forumla beraber gelişmek dualarla yatıp kalkmak, arapça kelimelerle  dolu ifadeler kullanmak, ümmetçi olup her şeyi allaha havale etmek ise, kalsın , ben almıyayım, gelişmemiş kalmak daha iyi benim için

Yapıcı olmak, alttan almaksa benim tarzım değil, eğer konuyu kilitlemeseydiniz, kaç kişi benim gibi düşünüyor öğrenmiş olacaktım, ama kilitlediğin için burada cevap vermek zorunda kaldım...eğer herşeye eyvallahçı bir zihniyetteyseniz, veya konu kilitleyerek, üye banlayarak çözüme ulaşanlardansanız, zaten benim çok sevdiğim bu forumda yazacak fazla bir şeyim kalmamış demektir; öyle ise; lütfen üyelğimi iptal ediniz

sevgiyle hoşçakalın (duasız)

Toyota Club Türkiye

Silin gitsin üyeliğimi
« : Nisan 02, 2009, 21:57:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Silin gitsin üyeliğimi
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2009, 22:25:00 »
Haydaaaaaa.Bu da ne şimdi..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2009, 22:37:58 »
Birşey değil de Aydın'ın şakadan sonra hepsini şaka sanıyorum ben...:)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2009, 22:39:03 »
kilitlenen konu neydi ya merak ettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2009, 22:48:55 »
Kemal Abiye (çıkışları ne kadar sivri olursa olsun :) ) katılıyorum ben.Foruma siyaset ve din cok fazla karıştırılmaya başladı diye düşünüyorum.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2009, 22:51:41 »
Birşey değil de Aydın'ın şakadan sonra hepsini şaka sanıyorum ben...:)
  Al benden de o kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2009, 00:26:06 »
Kemal Agabey,

Birak isteyen istedigi gibi dusunsun, sen de istedigin gibi dusun, bizi bir araya getiren Toyota, ya da araba sevgisi degil mi? Birakalim baska seyleri, zaten kimse kimsenin dusuncesini degistiremez belli bir yastan sonra. Hangi konu kilitlenmis, veya hangi konu bu noktaya getirmis sizi bilmiyorum gercekten.

Baska konularda ayni dusunmedigimiz yerler olabilir ama sizi seviyor, sayiyoruz.Herkes ayni dusunse, tipatip ayni goruslere sahip olsa bu dunya cekilmez olurdu. Katkinizi, paylasimlarinizi degerli buluyoruz. Biz diyorum, cunku sadece ben degilim boyle dusunen.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2009, 00:52:22 »
 Ahmet ben bu olanlara sadece ve sadece gülüyorum.Başka da hiç bir şey demiyorum.İnsanlar bir şeyleri kaldıramıyor,gülüp geçemiyorlar.Burda kimsenin kimsenin namusuna,şerefine yada haysiyetine,kişiliğine bir şey dediği,hakaret ettiği yok.Bundan başkasıda zaten hava-civa..Biri Kuran-ı Kerim'den anne-baba ilgili bir konu aktarmış.diğeri vay efendim sen nasıl böyle bir şey yazarsın.Böyle yazarsın diyene,öbürü sen nasıl böyle düşünürsün gibi uzayıp giden bir tartışma zinziri alıp başının gitmiş..Sonra da olaylar buraya kadar geliyor.
  Kemal abinin çoğu zaman görüşleri,çıkışları bana ters gelmiştir.Ama bu onun kendi görüşü deyip saygı duymuşumdur.Her kes aynı şeyi düşünecek diye bir kural yoktur.Bu yalnızca Kemal abi yada benim için değil,her kes için geçerli bir şeydir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2009, 01:31:47 »
Ben olur olmaz her konuda dini kaynaklardan alıntı yaparak konuyu illa dini eksene çekmeye çalışanları sevmem.Ama bu olayda bir arkadaşımızın anne-babaya saygı ve hürmet konusundaki bir ayeti buraya yazmasının dincilikle ya da din eksenli bir görüşün bilinçli bir gayeyle işlenmesi ile alakası olmadığını düşünüyorum. Bence güzel bir örnek verilerek siyasi ya da dincilik mesajı gibi bir amaç gütmeden yazılmış bir yazıydı. Burada Kemal Abi'nin çıkışı biraz sert oldu.

Kemal Abi'den de ricam, abi biz senin mesajlarından, foruma katılmandan memnunuz. Bu forumda ben Atatürk düşmanlığı ya da din tüccarlığı olduğunu düşünmüyorum... Öyle bir şeyi hissetsem en önce ben terkederim burayı... 

2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2009, 01:44:10 »
Ben olur olmaz her konuda dini kaynaklardan alıntı yaparak konuyu illa dini eksene çekmeye çalışanları sevmem.Ama bu olayda bir arkadaşımızın anne-babaya saygı ve hürmet konusundaki bir ayeti buraya yazmasının dincilikle ya da din eksenli bir görüşün bilinçli bir gayeyle işlenmesi ile alakası olmadığını düşünüyorum. Bence güzel bir örnek verilerek siyasi ya da dincilik mesajı gibi bir amaç gütmeden yazılmış bir yazıydı. Burada Kemal Abi'nin çıkışı biraz sert oldu.
+1     Aynen böyle oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2009, 08:32:55 »
  Selam.
 Konunun ne olduğunu açıkçası bende hiç bilmiyorum. Bu yüzden burada gördüklerim ile ilgili ilk belirtmem gereken nokta şu ki; hepiniz, Ahmet, Ali Rıza, Özcan, ve tüm arkadaşlar çok güzel yazmışsınız. Bu yüzden korkmayın, bu ortama olumsuz manada hiç birşey olmaz. Elbetkide kimi noktalarda alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir ama bu yaklaşımlar sayesinde hepsi çözülür. Konulara taraf olarak değilde (aslında taraf olduğumuz konularda dahi) nesnel olarak bakabildiğimiz sürecede her konu en iyi ve herkese faydalı şekilde çözülür.
 Hep söylerim, hiç bir konu problem teşkil edemez yeterki konuyu ortaya koyarken saygıyı, bilimi, gerçekleri göz ardı etmeyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Silin gitsin üyeliğimi = Forum elden gidiyor yetişin!!!
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2009, 08:51:45 »
Yapıcı olmak, alttan almaksa benim tarzım değil, eğer konuyu kilitlemeseydiniz, kaç kişi benim gibi düşünüyor öğrenmiş olacaktım

Konunun kilitlenmesini hazmedememiş ve buraya taşımışsınız, inşaallah yukarıdaki mesajları okursunuzda kaç kişi sizin gibi DÜŞÜNMÜYOR bunu öğrenir - öğrenebilirsiniz,
Ayrıca o konu ve daha öncesinde yine tartışmaya dönen konu ile ilgili kaç tane -alkış aldınız farkındamısınız?
ve bu sayede en çok -alkışlanan üye oldunuz bunun farkındamısınız?

(kesinlikle övünmek amaçlı değil ama belirtmeliyim) İnsanlar bana bu konulardaki mesajlarım sebebiyle +alkış veriyor size de -alkış veriyorsa sanırım konularla ilgili aşırı alınganlık yapıp masumane şekilde manevi değerleri hatırlatma amaçlı açılan konu ve buna yazılan mesajları nasıl saçma sapan yerlere çekmeniz sebebiyledir.
Umarım sonunda bunu farkedebilirsiniz.

Forum üyeleri ve yöneticileri sizin bu tarz fevri ve saygısız mesajlarınıza katılmıyor ve resmen ayrımcılık kokan mesajlarınız için uyarıda bulunuyor diye neden bozuluyorsunuz? Burası global bir forum sizin fikir ve düşüncelerinize hizmet eden ya da katılan bir forum değil, herkesin fikir ve yorumlarına SAYGI lı olması çerçevesinde saygı gösteren bir forum.

Daha önceki mesajlarımda da çok defa çirkin üsluplarla eleştirdiğiniz manevi değerlerin toplum perspektifinden bakılan yansımalarını yazdım, artık gerekli bulmuyorum. Bkz. anlayana sivrisinek saz...

Ali Rıza TEKSAN ve Özcan MUSAOĞLU abilerim konuyu objektifçe eleştirmişler, aynen onlara katılıyor ve teşekkür ediyorum.

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2009, 12:03:13 »
1- Tatile gidiyorum bu ögleden sonra. Uygun oldugumda veya döndügümde cevap yazarim yazdiklariza.

2- Yönetim gerekli gördügü üyeleri silecektir; is olsun veya tepki olsun diye beni silin demeniz bir seyi degistirmiyor. Yazmak istemeyen foruma girmez diye düsünüyorum. Yazilanlari okurken ters bir aniniza denk geldigini düsünerek, biraz zamanin tüm taraflar icin yardimci olacagini düsünüyorum.

3- Konuyu ben kilitlemedim. Diger yönetici arkadaslardan birisi kilitlemis. Siz söyleyene kadar da farketmemistim.

@Efe Celebi: Lütfen elestirilerinizi olayi kisisellestirmeden yapin. Fikirler üstüne tartisalim. Kisisel bir elestiriniz varsa PM sistemini kullanabilirsiniz. Herkesin önünde böyle bir tarzda olmaz; ne olursa olsun Kemal Bey yasca büyügünüz ve bu forumun bir üyesi. Bir düsman degil.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2009, 12:52:37 »
@Efe Celebi: Lütfen elestirilerinizi olayi kisisellestirmeden yapin. Fikirler üstüne tartisalim. Kisisel bir elestiriniz varsa PM sistemini kullanabilirsiniz. Herkesin önünde böyle bir tarzda olmaz; ne olursa olsun Kemal Bey yasca büyügünüz ve bu forumun bir üyesi. Bir düsman degil.

İlgili konularda beyan edilen fikirler arasında benimde fikirlerim vardı, Kemal Beyin fikirlerini kibarca eleştirdim fakat kendisi konularla hiç alakası olmayan (benim için önemli değerler) manevi değerleri konu içine taşıdı ve hakkında alay edercesine yorumlar yapmaya devam etti, ben de bu sebeple üslubumu görüldüğü gibi biraz değiştirdim,

Kendisinin benden yaşça büyük olduğunu ve forumun eski üyelerinden olduğunu görüyorum, fakat dini-milli-manevi değerlere karşı alaycı tavırları ve bunların toplumca önemi izah edilmesine rağmen ısrarı sebebiyle mesajlarımda nezaketi azalttım,
Kendisini bir düşman olarak ASLA görmüyorum, nötr bakmaya çalışıyorum,

Dini-mili ve manevi değerlere karşı duyarlı olduğum ve daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi:
Kimse bu konuda henüz benim kadar belirgin mesajlar yazmadığı için belkide birilerine göre sivriliyorum, fakat yazmak durumundayım,

(Sizi tenzih ederek söylüyorum) Birşeyler ya da yorum yapmadan ilgili konu ve mesajların okunmasını öneririm...

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2009, 13:10:41 »
Konu ve mesajlarınızı okumuyor değiliz, ancak sizin de farkında olduğunuz gibi "dini milli ve manevi" değerler herkese göre farklıdır ve bu konuların tartışma yeri de genel görüşe göre bu forum değildir. Mesajlarınızı bunu düşünerek hazırlamanızı tavsiye ederim.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2009, 13:47:53 »
Konu ve mesajlarınızı okumuyor değiliz, ancak sizin de farkında olduğunuz gibi "dini milli ve manevi" değerler herkese göre farklıdır ve bu konuların tartışma yeri de genel görüşe göre bu forum değildir. Mesajlarınızı bunu düşünerek hazırlamanızı tavsiye ederim.

Bunu bana değil de konuyu buraya getiren kişiye söylemeniz gerekmiyormu?
Birisi çıkıp bazı değerler hakkında alay eder tarzda birşeyler yazınca buna karşı birşey yazmamalımıyız?
Bahsettiğim tarzda mesaj yazılması değil de buna cevap yazılmasımı yanlış size göre?

Ben de mesajlarınızın muhatabını doğru analiz ederek seçmenizi tavsiye ederim.

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2009, 14:16:42 »
Kilitlenen konuya yorum yapmıştım, şimdi de yapmak istiyorum. İki uç görüşte ve inanca sahip insanlar birbirlerinin inançlarına ve görüşlerine saygı duymazlarsa sizin söyleyeceğiniz hiçbir sözün önemi yoktur. Beğenmediğin bir konu ise okumak zorunda değilsin, konunun üzerinde baskı oluşturduğunu düşünüyorsanız site moderatörlerine özel mesaj ile şikayetinizi iletirsiniz onlar gerekeni yapar. Konuya olan tepkinizi insanları rencide edecek şekilde dile getirseniz haklı olsanız bile benim gözümde haksızsınızdır.

Not: Dua sadece İslam dinine özgü değildir, tüm inanç sistemlerinde dua ve istekde bulunma vardır. Bunu kötü algılamak zorunda değilsiniz.

Selamlar.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2009, 14:19:12 »
Kemal Bey o mesajı ben kilitledim. Murat Bey’in mesajının üzerine eklenecek bir şey olmadığını düşündüğüm ve konunun daha fazla uzayıp gereksiz polemiklere neden olmasından endişe duyduğum için. Amacımız mesajları kilitleyerek sansür uygulamak değildir. Zaten mesajı kilitlemek yazma hakkınızı elinizden almaz. Mesajları kilitlememizin tek nedeni, her hangi bir üyemizin, anlık bir öfke ile daha sonra üzüleceği ve diğer üye arkadaşlarımızı da üzebileceği bir mesaj yazma riskini azaltmaktan başka bir şey değildir. Tekrar etmekte fayda var, forumumuzun çizgisinde hiçbir değişiklik yoktur fakat nezaket kurallarına, yasalara, Türkçe yazım kurallarına kısacası forum kurallarına aykırı olmadığı ve herhangi bir dayatma içermediği müddetçe mesajların üslubuna müdahale etmemiz doğru olmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla, konuyu serinkanlılıkla tekrar gözden geçirmenizi ve paylaşımlarınıza devam etmenizi dilerim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2009, 14:20:00 »
Bu milletin değerlerine yabancı kalmak kendi gibi düşünmeyenlere tahammül edememek kutuplaşmaktan başka bir işe yaramaz.Herkesin birbirlerinin fikirlerine saygı göstermesi demokrasinin erdemlerindendir.
2009 corolla 1.6 düz elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2009, 14:22:45 »
Bunu bana değil de konuyu buraya getiren kişiye söylemeniz gerekmiyormu?
Birisi çıkıp bazı değerler hakkında alay eder tarzda birşeyler yazınca buna karşı birşey yazmamalımıyız?
Bahsettiğim tarzda mesaj yazılması değil de buna cevap yazılmasımı yanlış size göre?
Alaycı bir tavır olduğunu düşündüğünüz mesajları yönetime rapor edebilirsiniz, gözden geçirir ve gerekeni yaparız, kişiye konu içinde cevap yazmanız gereksiz yere polemik yaratmaktan başka bir işe yaramaz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler