0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birşey değil de Aydın'ın şakadan sonra hepsini şaka sanıyorum ben...
Ben olur olmaz her konuda dini kaynaklardan alıntı yaparak konuyu illa dini eksene çekmeye çalışanları sevmem.Ama bu olayda bir arkadaşımızın anne-babaya saygı ve hürmet konusundaki bir ayeti buraya yazmasının dincilikle ya da din eksenli bir görüşün bilinçli bir gayeyle işlenmesi ile alakası olmadığını düşünüyorum. Bence güzel bir örnek verilerek siyasi ya da dincilik mesajı gibi bir amaç gütmeden yazılmış bir yazıydı. Burada Kemal Abi'nin çıkışı biraz sert oldu.
Yapıcı olmak, alttan almaksa benim tarzım değil, eğer konuyu kilitlemeseydiniz, kaç kişi benim gibi düşünüyor öğrenmiş olacaktım
@Efe Celebi: Lütfen elestirilerinizi olayi kisisellestirmeden yapin. Fikirler üstüne tartisalim. Kisisel bir elestiriniz varsa PM sistemini kullanabilirsiniz. Herkesin önünde böyle bir tarzda olmaz; ne olursa olsun Kemal Bey yasca büyügünüz ve bu forumun bir üyesi. Bir düsman degil.
Konu ve mesajlarınızı okumuyor değiliz, ancak sizin de farkında olduğunuz gibi "dini milli ve manevi" değerler herkese göre farklıdır ve bu konuların tartışma yeri de genel görüşe göre bu forum değildir. Mesajlarınızı bunu düşünerek hazırlamanızı tavsiye ederim.
Bunu bana değil de konuyu buraya getiren kişiye söylemeniz gerekmiyormu? Birisi çıkıp bazı değerler hakkında alay eder tarzda birşeyler yazınca buna karşı birşey yazmamalımıyız? Bahsettiğim tarzda mesaj yazılması değil de buna cevap yazılmasımı yanlış size göre?