Gönderen Konu: hız felakettir...kaza olmaması mucize...  (Okunma sayısı 2193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+

Toyota Club Türkiye

hız felakettir...kaza olmaması mucize...
« : Nisan 02, 2009, 17:52:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: hız felakettir...kaza olmaması mucize...
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2009, 20:15:45 »
   Ben yine her zaman ki gibi göremiyorum.Youtube mi yoksa ?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2009, 20:42:21 »
abi çok ucuz kurtarmışlar insan seyrederken bile heyecanlanıyo...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2009, 23:31:17 »
keşke çarpsaymış çarptığıda inip bi güzel benzetseymiş valla, bunlara en güzel muamele.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2009, 12:38:51 »
Nasıl çarpmadan durabilmiş, ben de anlayamadım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2009, 12:46:10 »
Önünü görmeden makasa kalkarsa olacagı bu işte keşke çarpsaydı akıllanırdı kesin...
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2009, 14:11:19 »
çok normal bişey.
toyota corolla linea luna AC special

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2009, 14:24:24 »
Dümbelek akıllanmamış bide küfrediyo. Çok şükür diyeceğine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2009, 14:33:48 »
sanırım orda başka bi araca sebep olmuş...onun yüzünden adam kaza yapmış... >:( hani dayak cennetten çıkma demişler ya... böylelerini adam akıllı döveceksin aklı basına gelsin...terbiyesis herifler...milletin canına kastları var heralde... >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2009, 15:06:31 »
Dayak Cennet'ten çıkmadır diye boşa dememişler, bunları ancak zopa paklar.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2009, 01:39:44 »
yaa bide arabaların arası nasıl o kadar açık sanki film gibi senaryo gibi :D bide hız böle yapılınca bende sinir oluyom.....at 5 80le orta şeritten git gündüz vakti böle şeyler yapılır yani apachi işte.......
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
« Yanıtla #11 : Nisan 04, 2009, 15:12:28 »
bi anlık zevk nelere maal olucağını düşündürmüyo işte insanlara nede olsa bana birşeey diyip herkez basıyo .... artık trafikte herkezi deli olarak kabul etmek lazım.....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 04, 2009, 15:30:55 »
Bu iyi aile çocukları yüzünden yolda rahat gidemiyoruz. Bir gözüm yolda diğeri dikiz aynasında.Arabam da biraz modlu olduğundan normal gidiyorlarsa bile beni görünce gaza geliyorlar   >:(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 04, 2009, 21:34:31 »
Bu iyi aile çocukları yüzünden yolda rahat gidemiyoruz. Bir gözüm yolda diğeri dikiz aynasında.Arabam da biraz modlu olduğundan normal gidiyorlarsa bile beni görünce gaza geliyorlar   >:(
+1500
Eski arabamda bu konudan şikayet ettiğim baya olmuştu. Kendi çapımda biraz mod. yapmıştım yanıma gelen (videodaki gibi gereksiz tipler) ara gazı vermeye başlıyordu, ayak uydursan bir dert uydurmasan bir dert. Bi keresinde hiç sallamadığım bi vatandaş ışıkta yanına gelince " ne oldu yemedi mi ?" diye şahane bir soru bile sormuştu. Sever misin sabaha mı bırakırsın....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 04, 2009, 22:07:10 »
ya çocuğa çok yüklenmişsiniz falan ama bence çocuk direksiyona çok hakim, o durumda burda o çocuğa yüklenen insanlar olsa kesin çarpardı, o durumda o kadar sakin olmak, o kadar hızlı karar vermek, öyle güzel durmak her babayiğidin harcı değil! tamam yaptığı gerçekten de doğru değil ama adam(çocuk) direksiyona çok hakim !
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2009, 15:17:16 »
Çok çok ucuz kurtarmışlar, ama zincirleme kaza olsaydı hakikaten millet linç ederdi elemanları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2009, 19:12:19 »
aslında başka tehlikelerde var trafikte. bir arkadaş yeni bir reno kango almıştı geçen kasım ayında. daha yeni arabaydı denemek için bir kaç tur atalım dedik akşam olmuştu. karanlık yolda giderken hem konuşuyorduk muhabbet falan hemde ben yola bakıyorum  oara. kısa farlar yanıyor. bir ara yolda 2 3 tane köpek farkeder gibi oldum. yaklaştıkçe bir de ne görelim meğerse 8-10 tane yaban domuzu sürüsü. inanın doğru söylüyorum. yoldan karşıya geçiyorlar. tesbih taneleri gibiler adeta yanlarında yavruları falan da vardı. hızımız 80 falandı. tabi kısalar yanık olduğu için arkadaş geç gördü onları duramadı haliyle. aralarına bir daldık ulu orta. bitanesine tam ortadan vurduk. birisine hafif sıyırdık. öbürleri zaten kaçtı ama birini arabanın altına aldık. katır kutur altımızda biraz ezildi zavallı hayvan. Allahtan ki cama falan gelmedi. yoksa kırıp içeri girerdi koca hayvan. büyüklüğü de abartısız söylüyorum bir dana kadar vardı. altımızda topaç gibi 20 metre kadar sürüklendi ondan sonra yolun kenarına yaslandı kaldı. can çekişiyordu. arabanın ön tampon bayağı içeri geçti 5-7 santim kadar. oplaka uçtu. bu ara domuzun feryadı yeri gökü tutuyordu valla. inanmazsınız. sonra başka arkadaşları da çağırdım. canlı kocaman bir yaban domuzu gmrmek isteyenler gelsin diye. ilçenin biraz dışında olduğu için arkadaşlarla olay yerine gittik 15-20 dk sonra. biz gittiğimizde domuz ölmüştü. bayağ bi fotoğrafını falan çektik arkadaşlarla. demek istediğim biz o anda panikleyip kaçmak için direksiyonu falan kıraydık dereye uçmuştuk harşit çayına. onun için ben trafikte bu tür ani şeylerden çok çekiniyorum. arkadaşlar çok dikkatli olmak gerek.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2009, 19:20:07 »
aslında başka tehlikelerde var trafikte. bir arkadaş yeni bir reno kango almıştı geçen kasım ayında. daha yeni arabaydı denemek için bir kaç tur atalım dedik akşam olmuştu. karanlık yolda giderken hem konuşuyorduk muhabbet falan hemde ben yola bakıyorum  oara. kısa farlar yanıyor. bir ara yolda 2 3 tane köpek farkeder gibi oldum. yaklaştıkçe bir de ne görelim meğerse 8-10 tane yaban domuzu sürüsü. inanın doğru söylüyorum. yoldan karşıya geçiyorlar. tesbih taneleri gibiler adeta yanlarında yavruları falan da vardı. hızımız 80 falandı. tabi kısalar yanık olduğu için arkadaş geç gördü onları duramadı haliyle. aralarına bir daldık ulu orta. bitanesine tam ortadan vurduk. birisine hafif sıyırdık. öbürleri zaten kaçtı ama birini arabanın altına aldık. katır kutur altımızda biraz ezildi zavallı hayvan. Allahtan ki cama falan gelmedi. yoksa kırıp içeri girerdi koca hayvan. büyüklüğü de abartısız söylüyorum bir dana kadar vardı. altımızda topaç gibi 20 metre kadar sürüklendi ondan sonra yolun kenarına yaslandı kaldı. can çekişiyordu. arabanın ön tampon bayağı içeri geçti 5-7 santim kadar. oplaka uçtu. bu ara domuzun feryadı yeri gökü tutuyordu valla. inanmazsınız. sonra başka arkadaşları da çağırdım. canlı kocaman bir yaban domuzu gmrmek isteyenler gelsin diye. ilçenin biraz dışında olduğu için arkadaşlarla olay yerine gittik 15-20 dk sonra. biz gittiğimizde domuz ölmüştü. bayağ bi fotoğrafını falan çektik arkadaşlarla. demek istediğim biz o anda panikleyip kaçmak için direksiyonu falan kıraydık dereye uçmuştuk harşit çayına. onun için ben trafikte bu tür ani şeylerden çok çekiniyorum. arkadaşlar çok dikkatli olmak gerek.

Ceyhun, insan olayı bu kadar mı doğal yazar biraz sansürleseydin keşke :(  Sanki yaşamış gibiyim şu an  >:(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Nisan 13, 2009, 19:37:31 »
ceyhun bey çok geçmiş olsun...bu gibi ani durumlarda soğuk kanlı olmak gerçekten çok önemli... : :