Gönderen Konu: hız felakettir...kaza olmaması mucize...  (Okunma sayısı 2194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
Ynt: hız felakettir...kaza olmaması mucize...
« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2009, 19:41:59 »
Bi kerede aynı olay bizde oldu renault kangoyla 80 km hızla bolu da yaylaya giderken domuz sürüsü atladı biri sol 2 kapı arasına 1 i ise ön çamurluğa geçirdi arabayla tarlaya girdik toparlayamadık domuzlardan biri öldü diğerleri ise kaçtı olan orjinal kangoya oldu çok dikkat edilmesi lazım hakkaten birden atlıyıveriyolar :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2009, 19:41:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Nisan 13, 2009, 19:51:52 »
yeni yapılan karadeniz sahil yolunda da özellikle köpekler büyük tehlike saçıyolar...bu yüzden çok kaza oluyo maalesef...birden yola atlıyolar...birkaç ay önce bir köpek yüzünden gencecik bi mühendis hemşeğrimiz maalesef ünye yakınlarında kaza yaptı...önüne çıkan köpeğe çarpmamak için bariyerlere çarpmış...kurtaramadılar ne yazık ki...çok dikkat etmek gerekiyo gerçekten... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2010, 04:25:35 »
yarışacaksanız yeri pisttir burası yeri değil hala böyle cahiller var mı yahu
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2010, 08:47:49 »
ya çocuğa çok yüklenmişsiniz falan ama bence çocuk direksiyona çok hakim, o durumda burda o çocuğa yüklenen insanlar olsa kesin çarpardı, o durumda o kadar sakin olmak, o kadar hızlı karar vermek, öyle güzel durmak her babayiğidin harcı değil! tamam yaptığı gerçekten de doğru değil ama adam(çocuk) direksiyona çok hakim !

Türkay çocuğun direksiyona hakim olup olmaması burda hiçkimsenin umurunda değil, önemli olan bunu caddelerde insanların hayatını tehlikeye atarak yapması, onun ben direksiyon hakimiyetinede sürüşünede .........   pe...nk herif gitsin bi piste istediği naneyi yesin ama sivil halka zarar vericek harektlerde bulunması çok yanlış, bunu sokakata görsem ağzını yüzünü dağıtırım bu çocuğun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2010, 10:45:03 »
ya çocuğa çok yüklenmişsiniz falan ama bence çocuk direksiyona çok hakim, o durumda burda o çocuğa yüklenen insanlar olsa kesin çarpardı, o durumda o kadar sakin olmak, o kadar hızlı karar vermek, öyle güzel durmak her babayiğidin harcı değil! tamam yaptığı gerçekten de doğru değil ama adam(çocuk) direksiyona çok hakim !

Naptın bro sen ya ? yiğidi öldür hakkını yeme diyosan ben o yiğidi cidden öldürürüm sonrada hakkını yemem...

Hani Çocuk diyosun ya yorumunda, ne çocuğu ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 15, 2010, 11:28:20 »
ben anlamıyorum gerçekten de..siz hiç mi yapmadınız? hiç mi gaza gelip 'kapışmadınız'? ? veya makas atmadınız? üstelik gayet de trafiği sıkıntıya düşürmeyen makaslar atıyor, önündeki corsa daha küfrü hakeden biri, milletin önüne kırdığında arkadakini frene bastırıyor, kamerayla çekilen araçta gayet sakin ve sıkıntıya düşürmeyecek makaslar atılıyor ve üstelik trafiğin durduğu yer kesinlikle görülmüyordu, yol devam ediyor gibiydi, gördüğü anda kaçınız durabilirdiniz?? ben duramazdım bence!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 15, 2010, 11:37:59 »
Ben dururdum bro,  çünkü yapmadığım ve yapmayacağım bir hareket olduğu için durmamada gerek kalmazdı, gerçekten hiç yapmadım... Heralde kim olsa benim yerimde böyle araç kullanırdı 10 senedir araç kullanıyorum çiftliğimizin bahçeside dahil başımda hem 4 tane usta şöför oldu (en az 25er yıllık agır vvasıta sürücüsü) fırça yiye yiye kafama şaplaklar patlayarak öğrendiğim için :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 16, 2010, 00:04:25 »
Ulan ne vardı bodoslama girseydi arkadan.
Opel Astra GTC