0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben zaten , "kusura bakmayın" dedim kendisine, dikkat ederseniz, ilk mesaj ile ikinci mesajımın arasında 2 gün var, yani gerçekten kötü bir günüme denk geldi o yazı... son mesajımın, son cümlesi ise sadece bir latife, mahçupluk var... neden sileyim ki... siz de beni yanlış anlıyorsunuz şimdi Hakki Bey...
Özcan abi forumun sorun-söyleyelim tarzı sadece ihtiyaç halinde kullanılan bir forum haline dönüşmemesi ve üyelerin diğer bölüm ve konularda da aktif olması konusunda duyarlı birisi (ve çok haklı), belkide sizin hoşsohbetinizi - bilgi ve tecrübelerinizi diğer bölümlerde de görmek istemiştir,Genellikle bazı üyeler tabiri caizse sömürücü oluyor - paylaşımcı olmuyor, bilgiyi alayım birdaha zaten girmem diye düşünüyor bu durum forumda çok yaşandığı için birşey soran yeni üyeye aktif olması temennisi belirtiliyor,
Hiç tanımadığınız bir çok kimsenin olduğu bir ortama girdiğinizi varsayalım, bir merhaba demeden, kendinizi tanıtmadan söze girer misiniz? Bizim de burda beklentimiz budur. Herhangi bir soru soran ya da paylaşımda bulunan üyeyi tanımak en doğal ve haklı beklentimizdir diye düşünüyorum.Dolayısıyla size olan sitemi aslında sizi önemsediği ve forumun her bölümünde görmek istediği içindir.
asıl konuya dönersek, dün lpg aldım brodway e, 1.50 düşmüş, 1.70 di mart ayında... yücel gaz, güvenal gaz, gibi alternatif marka lpg ler de 1.30 a düşmüş...merak ediyorum, biri 1.50 den satıyor, diğeri 1.30 dan, hatta bazen fark 1.60 a 1.30 olabiliyor... nasıl oluyor da 1.30 dan satan kar edebiliyor.. mutlaka bir hilesi vardır, kalitesizdir.. ama ne yapalım, devir ekonomi devri, gidip 1.30 luktan alıyrum... toyota ya lpg sistemi taktırınca belki kıyamam, hep eurogaz alırım...