0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halojen kısa uzunları kesin led yapın zaten. Onu lede döndürmemek hata olur. Niken hir2 kullanıyorum 3 seneye yakındır memnunum da. Bu arada ben de tam led sis farı alsam mı diye düşünüyordum. Bunların ledlerine de güvenemiyorum, sağlam olsa siste aydınlatma nasıl olacak merak ediyorum. Keşke normal halojen ampul takılabilen uyumlu bir sis farı olsa da niken taksam. Bu satılan led sislerin yuvası çok dar, normal ampul olmaz büyük ihtimalle. Ben olsam geri gönderirdim. Çerçeveye para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum. Ben sadece far alıp çerçevenin sis farı denk gelen kısmını kesmeyi planlıyorum.
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, gelişmelerden tekrardan haberdar ederim. Faruk Bey'in linkini verdiği parça gayet uygun fiyatlı gözüküyor yalnız arka tarafı neden uzun bilmiyorum, benimki böyle değildi.Mutlu Bey bahsettiğiniz led bu mu? Eğer bu ise direk bundan bir çift alıp sanayiye gideyim.https://urun.n11.com/ampul/niken-hir2-9012-led-xenon-oto-ampulu-P362445673
Niken fiyatına göre iyi performans veriyordur muhakkak. Ben bunu kullanıyorum. Fan yerine soğutucu tel kullanması ve Philips kalitesi tercihimde etkili oldu. Eski aracım İ30da ampulün fan sesi uğultu şeklinde içeri geliyordu rolantide. Corollada ampulün arkasında kapakta yok üstelik. Ses gelir ön yargısıyla fanlı almadım. Philips Led Xenon Zenon H4 H7 H8 H11 H16 9005 9006 HIR2 330,90 TL yerine 319,90 TLhttps://urun.n11.com/ampul/philips-led-xenon-zenon-h4-h7-h8-h11-h16-9005-9006-hir2-P205174741
Teşekkürler, bunun fiyatı bayağı ciddi rakammış. İki adetinin fiyatıdır bu değil mi?Birde kendi aracım için alırken şu tip soket olması gerekir diye uyarabilir misiniz, yanlış model almayayım.
Sanayiye gitmeye gerek yok ampulu söküp takmak çok basit. Niken evet rölantide bir miktar uğultu çıkartıyor, ama bana hiç rahatsız edici gelmiyor. Zaten hareket halinde duymak imkansız.//www.youtube.com/watch?v=LB0255YbEk8
Serdar hayırlı olsun. Güle güle kullan sırada neler var yoksa soğudun mu sanayi de uğraşmaktan.
Teşekkürler Osman kardeşim, bu sene başka yapacağım birşey yok. Deri direksiyon, sis farları ve kısa farların led ile değişimi tamam. Şu an göze batan çelik jant olmayışı ama sıfır lastiklerimi ziyan etmek istemiyorum, lastik değişiminde jant almayı planlıyorum. Daha ileride katlanır yan ayna yaptırmak isterim ama yan aynaların komple değişmesi gerekiyormuş, şu an masrafa girmek istemiyorum.Bu arada sis değişimi sırasında ilk kez kaputun içini gördüm ve hayretle motor kapağı olmadığını gördüm. Bilen arkadaşlar varsa motor kapağı ve kaput altına keçe işini nasıl yaptırabilirim? Parça bulabileceğim bir yer var mı?
İzolatör ü n11 ve hepsiburada da, motor kapağını da n11 den bulabilirsiniz. Kapak 350tl, ivedik japon a sorabilirsiniz belki geçen hafta 1 tane 250 tl ye satışa koymuşlardır hemen aldım.
Bu motor kapagi ve kaput kecesi konusunda cok kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim bu iki parca olmayinca goruntu kotu ama bu konuda bir sikayetim yok eger motor kapagi ve kaput kecesini takarsam lpg enjrktor sesi azalir mi ? Kaput kecesi takilmazsa uzun vadede motor sicakligindan dolayi kaput boyasi zarar gorur mu ?