0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun,Yapılan işlem güzel olmuş ama malzeme olarak biraz daha ince malzeme tercih edilse tam orjinal olurmuş.
Teşekkür ederim Ümit Bey, direksiyonun kalınlaşmaması en dikkat ettiğim husustu. Bu ustanın elindeki en ince deriydi, işlemi yaptırmadan hem dream modelin orjinal deri direksiyonuna hem başka araçların deri direksiyonuna baktım. Benim orjinal plastik onlardan inceydi zaten, orjinali deri olanlar daha kalındı yani. Bu sebeple onlardan çok farklı olduğunu sanmıyorum ama rakamsal konuşmak için kumpasla kalınlıkları ölçmek lazım tabii ki.
Mutlu Bey, Tokay Bey, Ümit Bey, Cavit Bey teşekkürler...Şehiriçi tüketimini de kendim ölçtüm, ağzına kadar doldur, tamamen şehiriçi kullan, sonra tekrar ağzına kadar doldur. 38,54 litre ile 495 km yaptım, 100 km'de 7.78 litre tüketim demek. Normal bence.
Yakıt tüketimi araç açıldıkça bir miktar daha düşer,aynı zamanda kullandıkça aracın şanzıman özelliklerinide öğrenmiş olacaksınız gaza basma alışkanlıklarınızda değişeceği için yakıt aşağılara düşecektir,tavsiye olarak dur kalklı trafikte gaza birden basmak yerine yavaş yavaş dokunuşlar yapmak daha az tüketim yaptıracaktır,araç cvt şanzıman olduğundan ötürü dip gaz ve ani yüklenmelerde motor devrini yüksek tuttuğu için tüketim fazlalaşır aynı durum cc kullanımındada geçerli çok dik rampalı yerlerde elinizden geldiğince cc kapalı seyahat ediniz,Corolla E160 ve 210 kasalarda hız sabitleyici çalışma mantığı -10 km hıza düşünceye kadar müdahale etmiyor sonrasında motor devrini yükseltiyor,bunu yaşamamak için rampa girişlerinde hızı cc üzerinden ufak müdahaleler ile control etmeniz yine tasarruf sağlar,İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, sağlıcakla kalın.
Faruk Bey, Mutlu Bey bilgilendirme için teşekkürler. Tesisatın hazır olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Madem arka sise bağlanıyor, öyle yapar geçerim ben de. İlla harici bir düğme olması benim için şart değil. Montajı yaptırdıktan sonra son durumu ve nasıl aydınlattığını burada paylaşırım tekrardan.
Sis farını ayrı açmak için herhangi bir düğme işinizi görür yeterli bağlayan usta işin ehli olsun,göğüsteki boş düğme yerinin ebatı ne ölçüde bilmiyorum ama görseldeki gibi bir düğme iş görebilir,ama görsel ekleyemedim nedense,link ekleyeyimn11.com'dan Sis Far Düğmesi [937401C500] - Getz 2006- seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!https://urun.n11.com/diger/sis-far-dugmesi-937401c500-getz-2006-P224085688
Bunlar uzun kaçıyor. Kare lazım.