0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam şahsi görüşüm: Corolla ve auiris dururken i 20'yi düşünmem. i 20 düşünene de saygı duyarım.
Bir süredir düşünüyorum alsammı almasammı diye karar verip vazgeçiyorum öncelikle bagaj hacmı benım ıcın onemlı degıl bekarım 29 yaşındayım yani aile aracı olamyacak auris daha spor geliyor ama corollayı sevıyorum 55bin civarına bulabılırmıyım temiz toyota acaba yada i20 lere yönelmelimiyim[/quotetamam hocam o zaman i30 auris corolla bana yardımcı olun karar veremedıgım ıcın alamıyorum
2013 1.4 tsı leon da karar kıldım
Güzel tercih, atmosferik motor sonrası 1.4 tsi güç, ara hızlanma, sessizlik anlamında çok memnun eder. Yakıt konusu ise sizin şehiriçi durumlarınıza bağlı.
hocam peki 125 hp ve 140hp aynı motormu bılıyorsanız acıklayabılırmısnız
150 hp liği 4 gün kullanmıştım ama aşırı tatmin etmişti. Düşük devirde dahi maksimum torkunu verebilmesi zaten çok tatmin ediyor. Atmosferik gibi 4500-5500 devirleri görmek zorunda kalmıyorsunuz. O nedenle atmosferik sonrası 122hp liği size artar bile. Ama 2. elde 140lık çok hızlı. Temiz araç olduktan sonra hangisi alırsanız alın ama 140 lığın temizini bulursanız daha iyi tabi. Yakıt açısından da bir fark yok aralarında.
hocam 2015 1.4tsı FR 125hp 60bın km de 75bın tl boyasız fıyat nasıldır2 secenek 2013 1.4tsı STYLE 140hp 30bin km de 77bin tl boyasız ( 99 corolla 1.3 terra+ 57bin kabul edıyor)
125 FR yok diye biliyorum. 2. FR olabilir. 140 bygr ACT motor şehiriçi 2 silindire düşüyor. 2bin tl fark hiçbirşey o motor için. Hem performans hem Tasarruf;)Benzin 6tlyken iyi tasarruf yaparsınız;)))
Valla 2.sini derim de style olduğuna emin misiniz fr olmasın? Style ları sadece 1. 2 de var diye biliyorum. 2.si daha ağır basıyor hem km düşük hem de hp si yüksek.
superb alırmısınız ?
Peugeot 407 1.6 hdi alınır mı sizce? 35 bin civarlarında araç aranıyor
biraz daha pazarlikla 30bin tl bandinda tam fiyat performans araci. fakat alirken dikkatli olun bakimsiz olani masraf yonunden uzer
407 boyu posu olan uzun yol aracı,corsa kent içi araç,park yeri koşulları farklı,aslında tamamen farklı iki araç,temizi bir kaç lira fazla verilir,bulunur ama çoğunlukla % 70-80 gibi şehir içi mi yoksa şehirler arası mı yol yapacak ve park yeri sorununuz var mı? diğer taraftan corsa genç işi,sert bir araç,407 bagajı ve konforu ile 40 yaş üstü kişilere uygun suspansiyonu olan bir araç,karar vermek zor..