0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki ben soğu bölgesindeyim rampalar çok dik vitea geçişlerinde sıkıntı olur mu ? İlk dega otomatik araç alacagım.yarı otomatiği bu yüzden süşünüyordum
Bide comfort plus lar var 1.4 dizel onları tavsiye edermisiniz yoksa 1.6 elegant modeli mi
2005 Corolla Sol Otomatik 02 Şubat ta Aldım Çok memnunum Tek eksi yanı neden 4 vites onun hariçinde On numara
şunu merak ediyorum uzun yolda otomatik 4 vites kaç binde devirde 100 Km/h hızla gider test yapmak istiyorum . iyi günler
şunu merak ediyorum uzun yolda otomatik 4 vites kaç binde devirde 100 Km/h hızla gider test yapmak istiyorum .
3bin devirin biraz üzerinde oluyor..
Uğur bey merhaba fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim Bundan önce Araçlarım WW grubu otomatik en son A 4 1.8T Triptonik , ilk defa Toyota almış birisi olarak hiç pişman değilim kesinlikle iş görüyor yüzde 90 şehir içi kullanıyoruz. vites geçişleri harika ww grubunda Bora da 4 vites di hissettiriyor du , A 4 Triptonik ti mükemmel di, Artı eksiler A 4 iki katı yakıyor du neredeyse Honda Civic Vtec lerin kullandığı şanzımanı koysaydı mükemmel ötesi olurdu. şunu merak ediyorum uzun yolda otomatik 4 vites kaç binde devirde 100 Km/h hızla gider test yapmak istiyorum . iyi günler
Manuelde öyle olmuyor mu Fehmi abi?Benim 4 ileri otomatik. 100 de 2500 yapıyor. 120 de 3200.
Sen bu konularla daha ilgilisin, o yüzden iddalaşamam Ama yanlış hatırlamıyorsam böyleydi..120'de 3500 d/d'ye yaklaşıyordu.. Hatta bu devirlerin üzerinde içeri çok motor sesi aldığından genelde 100'ü geçmiyordum..
Corollanın d-4d motorları turbolu mu acaba ?