0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlaryakında yeni araç alacağım ancak çok karışık kafam,bu ay almak istiyorum.4 kişiyiz 2 si çocuk malum çocuk arabası ve 1 tane çocuk koltuğu.1.corolla beğeniyorum ancak arka tarafın tavanı çok alçak sunroof dan dolayı ben uzunum ancak uzun olmayan kişilerde alçak diyor çok2.corolla cross düşündüm bagajı ufak gibi,bir de temmuz ağustos yeni kasası gelecek o sebepten eski kalmak istemem.3.tiguan baktım onda da aşırı elektroniklerden şikayet var ve paketler arasında anormal saçma fiyat farkı var.tavsiyelerinizi bekliyorum
Bol bagaj istiyorsan CC uygun değil, ben de aynı durumda 2 sene önce tercihimi Tucson dan yana kullanmıştım ve çok memnun kaldım. Şimdi sattım, Tesla ya geçiyorum. Ama Hyundai iç mekan ve genel kalite olarak bir tık daha üstün gibi Toyota lardan.
Herkese merhaba.15 senedir 2006 model Corolla sedan otomatik vites kullanmaktayım.Bu arabayı satıp 2023-2024 model Corolla Hybrid almayı dusunuyorum.Arabadan cok fazla beklentim yok. Yakıtının az olması, sorun cıkarmaması ve uzun yıllar kullanmak.Sizce Corolla Hybrid alınır mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?Teşekkurler
valla uzun boylu değilseniz ,aile üyeleri de çok uzun değilse tercih edilir. ben o yüzden eledi gibiyim
Doğru söylüyorsunuz. Benim. Boy 1.86 cm ve araçların önünde ve arkasında tavana degiyorum..Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 12, 2025, 20:30:32[/time]Bende de 2007 sol var ve gayet rahat gayet geniş ve rahat bir şekilde biniyorum. Yeni kasalar çok dar gelir
İyi akşamlar Barış Bey, bütçeniz el veriyorsa sırasıyla Hibrit Lexus Rx, Hibrit Rav4, Hibrit Subaru Forester, Hibrit Toyota Corolla Cross veya Chr tavsiye ederim. Şu şartlarda elektrikli tavsiye etmem.
Qashqai hakkında bilgim yok ancak yeni 4x4lerin sistemi dediğiniz gibi. Sürekli 4 çeker olmuyor, ihtiyaç halinde otomatik olarak devreye giriyor. İmkan varsa tabi ki 4x4 olanı hem virajlarda hem de arazi ve kış şartlarında daha iyi performans sunar.
Viraj kısmını sordum orda da 4.2 çalışıyor dediler sadece olur da ıslak da kayarsa lastik çalışır dediler yoksa yine ıslak da da 4x2çalışır dedi servisteki arkadaş.2 litre de fazla yakar 4x2 de bile dedi sistemden dolayı dedi.Bende 4x2 için kapora verdim.
Dediğim gibi tamamen imkan meselesi, her zaman lazım olacak bir sistem değil tabi ki ama lazım oldu mu bir kere lazım olur. Hayırlı olsun.
Merhabalar,Yakın zamanda bir araç almayı planlıyorum ve 485.000 TL tutarında bir param var. Önceliğim sağlamlığı ve sorunsuzluğu olan bir araç sahibi olmak. Aracın güzel görünmesi veya beygirinin yüksek olması pek umrumda değil şahsen. Beni okuldan eve evden okula sorun çıkarmadan götürecek bir arabaya ihtiyacım var. Geçtiğimiz okul döneminde bizim Doblo, Bayburt’un kışına dayanamadı ve çeşitli sorunlar yaşadık. Bu nedenle dizel araçlardan uzak durmayı düşünüyorum.Sağlam sorunu az olan bir araba istediğim için %99 bir Toyota alacağım fakat modeline bir türlü karar veremedim. Efsane kasa almayı istiyorum fakat o araç da malesef artık çok eskidi ve sırf bundan bana sorun çıkarabilir diye düşünüyorum. Yarislere de bir türlü ısınamadım çünkü pek çok yerde yağ yakma problemi olduğunu okudum.Bu konuda bana uygun, dayanıklı ve Bayburt’un zorlu koşullarına uygun bir Toyota model önerisinde bulunabilirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.