0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 dizeli de 136 hp. Yani o kasaya göre biraz ağır gelebilir.1.4 t ve makyajlı ılan 1.6 t 170 hp de var biliyorum.1.4 t yi chipleyip 180 bg alanlar var.Ama en tutulanı 1.6t ve 2.0 cdti diye düşünüyorum.Makyajlı 170 hp olanına lpg uyumu diğerlerinden zor sanırım.1.6 t alıp lpg taktırmadan başka çözümlerle binerim ben olsam açıkçası Ayrıca Cosmo veya sport donanım seçeneği 1.4 t de yok
1.6 dizel otomatik geldikten sonra kimse diğerlerinin yüzüne bakmıyor emin olun... 1.4 t'de zaten otomatik yok. Beyefendinin otomatik şartı var. Ve de dizel otomatik diye sormuş. 2.0 cdti hem vergisiyle hem tüketimiyle insanı üzer. Zaten 1.6 cdti'a göre titreşimli ve gürültülü. Eski bir motor sonuçta. 2015-2016 1.6 cdti otomatik az km'li bir insignia 100000 civarına alınabilir. Hele ki Sport donanım olursa tadınmaz yenmez.
eat6 şanzımanlı bluehdi peugeot 508 de listeye girebilir bencebiraz daha zorlanırsa DS 5 bile alınabilir@Selman Yalçın (18649) 'ın bahsettiği bir önceki nesil Honda CRV de iyidir. (2012'ye kadar)son kasa CRV (2013 sonrası) da 120-130bin arası piyasası var. 2.0 motor LPG çok güzel iş çıkarıyor. Bende 2.0 avensis otomatik LPG var ama vergilerden dolayı bu sene soğudum aracımdan. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2014-honda-crv-2.0-executive-52000-km-hatasiz-516141752/detay
benimde önerim avensis olur.kalitesine göre corolladan daha ucuz bir araç,içi daha kaliteli,koltuk dayaması farklı,otomatik el freni var,eni boyu bir kaç santim daha geniş ,motor aynı,şanzıman aynı,ikisininde stepnesi var,kasa avensisite biraz daha ağır,yakıtı 1 litre fazla,kasa çok tok,gerçekten fark var,bu kıyaslamayı 2016 avensis ve 17 corolla ile yapıyorum.illa toyota,kasa biraz küçük olsun derseniz auris,farklı konsept derseniz verso var,kasa 1505 kg,yakıt en az 2 litre artar.ayrıntılar önemli der,belirtirseniz ona göre daha başka farklılıklar yazabiliriz.
herkese iyi aksamlar ..degerli arkadaslar yeni bi 2 el araç alıcam bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım farklı görüşler olursa iyi olur limitim 60000 tl iyi aksamlar
2008-2010 aradı 1.6 elegant auris düşünüyorum kullanıcıları burdaysa yardımcı olabilirler mi ? Kronik arızası var mı tavsiye edermisimiz alırken nelerine dikkat etmeliyim kamu görevlisiyim tek seferde 1200 kö yol gidiyorum geri kalanı şehir içi tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Dizellere yönelmenizi tavsiye ederim. Eğer bütçe yetmiyorsa lpg ile dizel kadar az yakacaktır illaki. Bir sıkıntısı yoktur. Kronik derken basit kozmetik sorunlar olabilir, direksiyon, vites topuzu soyulması gibi...
Göstergeler içe ses alma bunlardan bahsediliyo forumda mesala şanzumanda sıkıntı var diyolar doğrumu alırsam pişman olurmuyum bide benzinli 124 bg dizeli 95 bg görünüyor çekişte farklılık car mı ?
bahsettiğiniz 2008 1,6 elegant aurisi 2-2,5 yıl kadar kullandım. Araba donanım olarak çok zengindi..Şehir içi yakıtı da çok iyi, istanbul trafiğinde kısa mesafade 7,5-8 lt tüketiyordu. Kronik bir sıkıntısı yoktu, söyleyebileceğim olumsuzluk 3000 devirden sonra motor sesini çok almasıdır. Şanzıman konusuna hiç girmiyorum çünkü zaten araştırmışsınızdır. Nefret edeni çok.. Ama benim şu anki aracım da aynı şanzımana sahip.. ben hiç bir olumsuzluk, hiç bir kötü tecrübe yaşamadım.. Tam otomatik gibi konforlu değil kabul ediyorum ama hem ekonomik hem de arıza çıkarması durumunda tam otomatik şanzımanlara göre daha masrafsız..Spesifik olarak sormak istediğiniz farklı sorular da olursa seve seve cevaplarım..
3 kuruş fazla yaksın tam otomatik olsun. Daha konforlu.
Peki ben soğu bölgesindeyim rampalar çok dik vitea geçişlerinde sıkıntı olur mu ? İlk dega otomatik araç alacagım.yarı otomatiği bu yüzden süşünüyordum