0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaris hibriti aldim tekirdagda plaka basilmasini bekliyorum
hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.bu gün izmir borovalı ya gittim,sigortayı yeniletmek için!satış şefine bana geçen yıl avensis bulamadın,corolla aldım sana kızgınım dediğimde,avensis artık gelmeyecek,üretimden kalkacak,verso da aynı şekilde ,doğrusunu yapmışım dedi.peki avensisin yerine ne olacak dediğimde camry 2.5 luk olacak galiba dedi.herhalde toyota sadece corolla ve yaris hybridlere ağırlık verecek,avensisten çok daha az sayıda camry vb aracın satışına çok da önem vermeyecek.2.5 luk vergi çok olacağı için belki de 2.0 lık lexus hedefliyordur.
Vw cc düşünmez misiniz
aman orçun bey, hocanın ocağına incir ağacı mı dikeceksin? dsg patlamaya hazır bomba o da yetmezmiş gibi iihs güvenlik testlerinde vw cc resmen dökülerek düşük puan almış. //www.youtube.com/watch?v=fVHRaEyeaoE
otomatikse riske ve maceraya gerek yok. japon'dan şaşmayın. şartlarınıza uygun 2012 ve sonrası suv nissan Quasghi c sınıfı da dizel civic bakabilirsiniz. dizel dışında subaru xv ve mazda 3'te düşünülebilir.Mesaj Birleştirildi: Şubat 18, 2018, 21:45:07 şu araç fena gözükmüyor hocam. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2015-qashqai-1.6-dci-visia-dizel-otomatik-boyasiz-34000-km-de-521270650/detayMesaj Birleştirildi: Şubat 18, 2018, 21:49:57 biraz bütçenizi aşsa da şu makinede çok güzelmiş. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-dizel-otomatik-bu-fiyata-bu-temizlikte-kacmaz-528654727/detay
İnsignia aklıma geldi ama yazmadım.İnsignia güzel,konfor,yol tutuş, donanım vs her açıdan memnun eder.Ama piyasası pek yok sanırım.
hocam sen bilirsin ama senin yerinde olsam dsg'ye hiç bulaşmazdım. garantili olsa bile... çünkü çoğu garantili dsg'yi kullanıcı hatası deyip geri çevirdiler. ne şeytanı gör ne besmele oku.
Premium araçlara yakın bir konforu vardır diye düşünüyorum.Kullanmadım ama zamanında biraz araştırdım.115 hp olanını almayın derim.En çok tutulanı 1.6 t 180hp olanı.Ayrıca lpg taktıranlarda arıza olayları daha sık görülüyor.Lpgsiz olanını ya da 2.0 cdti dizel 160 hp seçeneğini düşünebilirsiniz.Ayrıca Bmw e60 kasa 5 serisi de düşünebilirsiniz.İnsigniadan iyidir piyasası.Ama kötüsüne denk gelmemek gerek
Merhaba,Benim 2007 Corolla, eşimin 2004 Jazz'ı var. İşi eve yaklaştırdım. 400 m yol var. Onu da yürüyorum. Eskisi gibi iki araç gereği duymuyoruz. Biri evde yatıyor. Eşim günlük işe gelip gidiyor. MTV, muayene , sigorta her masrafı çift yapıyoruz. Eşim, araba olmazsa tek dolmuşla işe gidebilir. Bana çok araç lazım olursa babamın araba var, onunla işimi görebilirim. Aslında ikinci araç biraz lüks kaçıyor. Aklımdan geçen bu iki aracı da satıp, gerekirse üzerine birazda para ekleyerek, temiz , sıfıra yakın, konforlu, şehir içi şehir dışı kullanabileceğimiz, uzun yolda rahat ettirecek, tatile giderken bagaj sorunu olmayan, dizel, otomatik vites, 5-6 yıl sorunsuz bineceğimiz, C sınıfı ve üzeri ya da SUV bir araç alalım diyoruz. Sizin öneriniz ne olur? Fikir doğru mu? Aklımızda belli bir marka model yok. Ama çok uçuk , bilinmeyen, yedek parça sıkıntısı olan bir araçta olmasın. Siz hangi marka ve model aracı tavsiye edersiniz? Kullandığımız araçlar kaç TL eder? Gerçek , güncel piyasası nedir? 2007 model Toyota Corolla 1,6 Comfort SD M/M (yarı otomatik) LandiRenzo LPG'li 89.000 km'de Gümüş Gri. Aracımda büyük bir sorun yok. Servis bakımlı. Boya, değişen yok. Yaşına göre normal kabul edilebilecek, ufak tefek çizikler mevcut. Hasar kaydı yok. Ama Kasko'dan yetkili serviste ön cam çatlak nedeniyle 3 kez orijinal cam ile değişti. Buda cam olarak gözüküyor sanırım. Kaskoyu bozmuyor. Aracı 12.000 km'de 2009 Ocak'ta aldım. O günden bugüne kullandık. 3+3 = 6 yıl garantiliydi. Mecbur servise gitti. Sonraki bakımların çoğu yetkili serviste oldu. 2012'de LPG'yi ben taktırdım. 2004 model Otomatik vites Honda Jazz'ı 1,4 ES CVT 179.000 km'de BRC Sequent 24 MY-11 LPG'li buz mavisi araç var. Araçta sunroof , çelik jant, bol sayıda hava yastığı, klima, ABS vb. donanımlar var. 2004 Jazz'ların en dolusu. Araçta bol miktarda boya var. Ama değişen hiç yok. Tüm camları orijinal Honda. Tavanda boya yok. Değişik zamanlarda sürtmeler, ufak tefek dokunuşlar nedeniyle boyanmış. Büyük bir kaza yok. Hava yastıkları orijinal. Çekiç darbesine fazla maruz kalmadan yüzeysel boyanmış. Kaput boyanmış ama motor kısmında en ufak darbe, kurcalama yok. Ufak 2 adet TRAMER kaydı var. Dışarıdan görünür çizikleri var. Temizlik , rötuş boyası iyi olabilir. Expertiz raporunda motor %90 çıktı. LPG 2014 Temmuzda 155.000 Km'de takılmış.110-120 bin bakımına kadar düzenli yetkili serviste bakım görmüş. Yazın Öğretim üyesi bir bayandan aldım. O da başka bir öğretim üyesinden almış. Araç hep kaskolu binilmiş. Bayan bindiği için arka plaka aydınlatma ampulü gibi ufak tefek şeyleri ihmal etmiş. Onlarında çoğunu yaptırdım. Ama fren balataları , aküsü (hala garantili) , lastik değişimi gibi pahalı işler yaptırmış. küçük işleri de paradan kaçmak için değil, bilmediği için yaptırmamış. Sağ önden amortisör sesi gibi birşey geliyor. Bulamadım. Fren merkezleri elden geçti, Z rot değişti, takozlar değişti, iki değişik rot balansçıya gittim. 3-4 usta gezdim. Yetkili servise gittim amortisörlerde hata bulamadılar. Doğru düzgün sorun bulamadılar ama ben ses duyuyorum.
İnsignia'nın 1.6 dizel otomatiği var. Neden 2.0 cdti düşünsün ki? 1.6 180lik motor hiç tutulmayan bir yakıt canavarı. Zaten ilk yıllarında üretilip kaldırıldı. Yerine makyajla beraber araca konulan, daha tutumlu olan direkt enjeksiyonlu 1.6 170 hp SIDI diye adlandırılan motor geldi. Bir de 1.4 140 beygirlik motor var tabi ilk günden beri. Onda da otomatik yok. Yeni kasayı bütçeyi aştığı için hiç söylemiyorum.