0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, böyle bir sayfa var mı bilmiyorum ama tecrübe sahibi arkadaşlara bir şey danışacağım. malum istişare sünnet. 2012 yapımı market üstü daire alınır mı?
Selamun Aleyküm hayırlı geceler, performans- fayda oranı en yüksek Bulaşık makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Beyaz eşya olarak ise önerim BSH ürünlerine Bakmanız Bosch , Siemens veya Profilo. Hepsi aynı banttan çıkmaktadır. 3 markayı da alabilirsiniz.
Merhaba, yine bir sorum olacak. Koşu ve yürüyüş bantlarının bir zararı var mı, özellikle dizlere yani menisküsü tetikler mi? Cevaplayan tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler, herkese iyi bayramlar...
ALEYKÜMSELAM Kutay bey,Fiyat performans ürünü piyasada Arçelik öneririm,beyaz eşya da en önemli unsur kolay tamir imkanıdır şuanda üretilen (üst segment eşyalar hariç onlar çok pahalı) beyaz eşyaların bir çoğunda anakart beslemesi mikro işlemcilerle yapıldığı için geneline yakını elektrik dalgalanması dan çok etkileniyor, üretilen eşyalar Avrupa standartlarına göre üretiliyor beslemesi hâlâ eski standartlarda olduğu için anakart ve ısıtıcı rezistansı ilk arıza veren bölüm bide buna bilinç eskitme eklenince kaliteli malesef yok denecek kadar az,Arçelik bulaşık makinelerinin anakartı ve rezistansı maliyet olarak ucuz aynı zamanda işçiliği kolay tamir imkanı sunuyor,mesala bir Bosch makinanın resistansı ayrı değişim imkanı yok yıkama motoru ile kombine bir parça ama arçelikte rezistans motordan ayrı ve değişimi çok kolay kendiniz bile tamir edebilirsiniz.
Arakat her zaman iyidir.ne giriş ne giriş üstü ne en üst
Madem böyle bir sayfa var bende danışayım.Arkadaşlar telefonum xiaomi redmi note4. Android 7 işletim sistemi mevcut. Geçtiğimiz aya kadar aracımda android autoyu kullanabiliyorken, şuan maalesef kullanamıyorum. Bu cihazda android auto kullanılamaz diye uyarı çıkıyor ve aracıma bağlayamıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa işletim sisteminin eski olmasından kaynaklı bir sorun mu? İlla telefonu değiştirmek mi gerekli?