0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali kardeş kaça giderden ziyade şimdi satma.Yazık çok ucuza gider.Ben 2003 Corollamı 17.500'e bıraktım yinede gitmedi.Hatasız pırıl pırıl araba..İnsanlar şu zamanda pekte iyi niyetli değiller.Birgün arabanın fiyatı yalandan 15.000'e indirdim,o zaman 20.000 vermiştiler vermemiştim,15 yazmama rağmen "En son ne olur"diye tekliflerde bulunanlar olmuştu.Acelen yoksa Haziran sonrası sat.Sıfır araçlara haziran sonrası %15 ile 40 arası zam gelecek...
13 yeterli bence.
Hayırlı satışlar Ali, şu ortamda söylediğin fiyat çok zor. Bugün orjinal 34.000 km deki hatasız 2001 terra vvti'ı 14.250 ye sattık.
klima yok sanırım11e satarsanız iyidir derim......ayrıca mümkün olduğunca aksesuarları sökün, aracın fiyatına katkıda bulunmaz....
ismail bey sattığınız araçta klima varmıydı?
Valla zaten kimse aramadı? 11.000 desem 10.000 e olmaz mı diyecek alan kişiçelik cantlarını alsam mı? o zaman orjinal cantlarını taksam hiç farketmez mi? Ayrıca baktıysanız internete 200 bin km den fazla yapmış klima yok bişey yok yazmış adam 14 bin falan internet ortamında biraz fazla fiyat söyleniyor