Sıfır fiyatlara zam geldiğine ve ÖTV'nin hiçbir etkisi kalmadığına göre ikinci el piyasası çok düşmez bozmayın moralinizi:)))
Buna tam Ötv. denmez zaten, psikolojik ötv. denebilir. Etkiside büyük oranda psikolojik. Şaka gibi gelebilir ama düşününce bu bir gerçek.
Araç değiştirmek için verilecek alım satımın üzerine ekleme ile eğer aracın durumu iyi ise çok kaliteli bir boya yapılabilir.
2007 model corolla 1.6 sol sedan a , 25 verdik dedim bir arkadaşa yuh, o kadar para verilir mi sıfırlar düşmüş o fiyata, ne yaptınız dedi... bir kaç arkadaş daha böyle tepki verince, araştırdım, sıfır corollanın elegant modeli 37 e alınabiliyor , yani gücümüz yetmezdi yine sıfır almaya, rahatladım...
arkadaşım 1 hafta kadar önce tüplü 1.6 yanılmıyorsam xei aracını 11.500 verdi (araç temiz, tüp 6aylık, lastiklerde 2 aylıktı).
Gönül isterki aracınınzı istediğiniz fiyata satın. Fakat internetteki fiyatlarında normal piyasanın 1000-1500 kadar üstünde
olduğu bir gerçek. Ayrıca aracınızda güneş yanıkları olduğunu belirtimiştiniz bu da sizin için pazarlık aşamasında zorluk çıkaracaktır.