0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabayı aldığımda po95 kullanıyordum şimdi ise yine po97 ye döndüm. [/quote]+1 sasmam
Her ne kadar Türk benzini kullanmak istesem de, sahipleri yüzünden yurtdışına yani Shell'e para harcıyorum...95 oktan Süper [/quote]Ne varki sahiplerinde? Aydın Doğan'la OMV şirketi ortak bir firma.Bencede PO 97. Performanstaki artış ancak 3-4 depo dolduktan sonra farkediliyor. Aynı zamanda az yakış. Bilgileriniz
Ne varki sahiplerinde? Aydın Doğan'la OMV şirketi ortak bir firma.Bencede PO 97. Performanstaki artış ancak 3-4 depo dolduktan sonra farkediliyor. Aynı zamanda az yakış. Bilgileriniz [/quote]Shell in ana hisseleri Belçika kraliçesine aittir, bizdekiler şubesi, yani yabancı sermaye, ancak artık her yer globalleşiyor, shell bütün dünyada yaygın ve allah için iyi yakıtBP ultimate de indirim yapmış biliyorsunuz değilmi
Ne varki sahiplerinde? Aydın Doğan'la OMV şirketi ortak bir firma.Bencede PO 97. Performanstaki artış ancak 3-4 depo dolduktan sonra farkediliyor. Aynı zamanda az yakış. Bilgileriniz [/quote]Aydın Doğan'ı savunmayacaksın bana umarım???
Aydın Doğan'ı savunmayacaksın bana umarım??? [/quote]Yok savunmayacağım ama PO'yu savunurum . Çünkü PO da mühendis olarak çalışıyorum.
Shell 100 oktan alıorum aradaki fiyat farkını 100 oktanla daha çok km yaptığım için kapatıorum.Test edildi onaylandı... [/quote] depoda 100 oktan olduğunu bilince psikolojik olarak insan basmak ister. nasıl kendini zaptedebiliyorsun? ben dayanamam valla.