0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok savunmayacağım ama PO'yu savunurum . Çünkü PO da mühendis olarak çalışıyorum.[/quote]İşin hayırlı uğurlu olsun,ona bir şey diyemem...Ama Aydın Doğan'a da çalıştığını sen de biliyorsundur...Keşke diyorum keşke PO hep devletin elinde kalsaydı...İlk Atatürk'ün açtığı gibi...Veya ne bileyim,ordunun eline filan geçseydi...
İşin hayırlı uğurlu olsun,ona bir şey diyemem...Ama Aydın Doğan'a da çalıştığını sen de biliyorsundur...Keşke diyorum keşke PO hep devletin elinde kalsaydı...İlk Atatürk'ün açtığı gibi...Veya ne bileyim,ordunun eline filan geçseydi...[/quote] Zaten işin teknik kısmı ve ekonomi kısmı önemli. PO97 ile 95 oktan arasında sadece 2 YKR fark var. Tabi herkesin paşa gönlü bilir Ama bende benzine para veriyorum ve PO97 yi 2005 Corolla Terra Hb'im de kullanıyorum. çokta memnunum çekişi azda olsa arttığını hissediyorum. Eskiye oranlada 40-50 km fazla yapıyorum (şimdilik...)
ALPET tamamiyle yerli firma garantiside bendennn hem çok daha kaliteli[/quote]Riza,daha kaliteli oldugunu düsünüyorsan, acikca nedenleri ile yazarsin. Cok kaliteli ve benden demissin. Ne demek istedigin bence anlasilmiyor. Ve sosyal icerik:Ayrica bu sitede sorumlulardan izin almadan REKLAM yapilmasi yasaktir. Bundan sonra bu tarz reklam kokan mesajlari cöpe gönderecegimizden emin olabilirsiniz.Mesaji atan üyemizde uyari alacaktir.