Gönderen Konu: Hayvan Dostlarımız...  (Okunma sayısı 13249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Hayvan Dostlarımız...
« : Mart 17, 2009, 22:30:07 »
Evcil dostlarımızı burada paylaşalım  :)

Bu arkadaş Dora. Dişi bir Dobermandı  :( 2 sene önce rahmetli oldu 13 yaşında. Süper iyi niyetli, iyi huylu, sevgi dolu bir köpekti...Evlenince bizimkilerle kalmaya başlamıştı ve Akçay'da emeklilik yaşıyordu, yine de çok ağladım hayvan ölünce...Belki akrabam ölse bu kadar üzülmezdim... (Fotoda maymun etmişiz hayvandaki karizmayı gerçi...:) )

Bu arkadaş ise Neco. 3 yaşında Ankara/İran/Sokak kedisi kırması. Dünyadaki en karaktersiz, asabi ve psikopat hayvan diyebiliriz kendisine:)))) 13 yıl Doberman besledim dişi elime değmedi, kedi besliyoruz Hanım yüzünden, hayvan dirseğimi falan ısırıyor:))))))))) Allah korumuş da bu karakteri ile daha büyük bir hayvan olmamış...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

Hayvan Dostlarımız...
« : Mart 17, 2009, 22:30:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Hayvan Dostlarımız...
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2009, 23:10:55 »
  Acilen Neco ile tanışmak istiyorum Umut abi.Allah'ım ne tatlı bir pisi bu ya...Bana vız gelir tırıs gider.Bak şimdiden söyleyeyim.Bende az kedi beslemedim.Paşam vardı.Bembeyaz,kafada,kuyrukta ve sokumunda tekir lekeleri vardı.Müthiş bir kediydi.Öldü garibim.Hatun çok kötü olmuş,kendini toparlayamamıştı.Tabii ki bende öyleydi.Sonra eve gelen kedilerin hiç biri Patiş hariç randıman tutmadı.Patiş'ide bahçeden çaldılar.Hatunun yeğeninin ihmalinden.Paşa'nın dayak kedileri Patiş yavru haliyle haşamat ediyordu.Sıkıyorsa yabancı bir kedi bahçeye girsin.Kedi köpeklere bile kafa tutuyordu.Yalnız kötü bir huyu vardı,yatağımızın üstünden başka hiç bir yerde uyumuyordu.
  Birde Zaza'mız vardı.Mavi Hollanda muhabbet kuşu.6 yaşında öldü.60'a yakın kelime konuşuyordu.Tüyü yüzünden evden sürgün yemiş babamın işyerinde yaşamaya başlamıştı.Zaza'yı tanımayan polis,amir,müdür yoktu.En son üşütmüş,ishal olmuştu.Veteriner tarafından tedaviye alınmıştı..Babam ilacını verirken,elinde son nefesini verdi.Babam ve ben gözyaşlarımıza hakim olamamıştık,annem hala ölümün şokunda,kardeşim Konya'da okurken çıkıp gelmişti.Ankara emniyet müdüründen,tüm birimlerden babama başsağlığı mesajları gelmişti.Terörle mücadele polsileri 40'ında pide yapıp dağıttılar,şubenin biri Zaza'ya (diğer adı Cici Kuş,sürekli cicikuş derdi) şiir yazmıştı..Yavrum yaa,şimdi yazarken gözlerim doldu...
  Zaza'nın Paşa'dan sonra gördüğü hayvan Narkotik şubenin kurt köpeği Rex'ti.Kafasının üstünde oynuyor,gagalıyordu.Rex'in umurunda değil,usul usul oturuyor,üstünde oynayan mavi ve şirin kuşun oyunun bitmesini bekliyordu...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2009, 23:14:10 »
:))))))))))Tanıştıralım ayıp ediyorsun...
Hakikaten ya kuşlarımız da vardı bak unutmuşum..Şapkalı kanaryalar falan vardı...Uğursuzluk getirir derler gerçi kanaryaya tırsarım ben. Zaten babam batmıştı o dönem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2009, 23:20:38 »

40 yıl önce İngiliz Kaniş cinsi köpeğim.Karşılıksız sevginin örneğini veren gerçek dostlar.Mide kanserinden telef olmuştu.

Şimdiki geveze muhabbet kuşlarım.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2009, 23:22:04 »
Kemal Abi hakikaten karşılıksız gerçek sevgi budur...Eve gelince sevgiden titreme gelirdi Dora'ya inanılmaz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 17, 2009, 23:24:26 »
Kemal abi bizim Zaza senin mavi kuşun aynısıydı.Azıcık daha koyu mavi'ydi....Ama bizim ki tek ti.Tek tabanca :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 17, 2009, 23:33:21 »

bu benim kanaryam cinsi tepeli apraj ismide gaffur

Gaffurun biricik eşi aslı 2  civcivleri oldu fakat sakat doğdular birinin soyunda problem var bu yüzden yanlız bırakmıyorum onları :D

bir ara cichlid üreticiliğini yapmıştım daha sonra bıraktım.Şimdi ise 52 adet yunus cichlid e sahibim.

birde emektar bi kucumuz var onunda fotografını en kısa  zamanda ekliycem.

...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 17, 2009, 23:36:32 »
Kemal Abi hakikaten karşılıksız gerçek sevgi budur...Eve gelince sevgiden titreme gelirdi Dora'ya inanılmaz....
 Öldüğü gün bir deri bir kemik kalmıştı . O vaziyette beni karşıladı.Ayakta duramıyordu. 1 saat sonra öldü.İşte vefa örneği.

Kemal abi bizim Zaza senin mavi kuşun aynısıydı.Azıcık daha koyu mavi'ydi....Ama bizim ki tek ti.Tek tabanca :)
  Benim de bazıları aniden öldü.Fakat sağ kalan, ölen eşini çok arıyor. O yüzden yalnız bırakmadım, hemen eş aldım.Bazen çeneleri hiç durmuyor.Şu anda bile konuşuyorlar. :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2009, 00:02:47 »
ben kedileri sevmem, çok gereksiz sırnaşırlar, sizden bir çıkarları yoksa sırnaşmazlar bile, umurlarında olmazsınız, en azından sevdirmek için kendilerini sırnaşırlar, işleri bitince arkalarını dönüp giderler....ama köpekler... hiç bir karşılık olmadan severler, öleceklerini bile bile sahiplerini korurlar, kedi beslemedim, beslemem de inşallah, ama hayatım boyunca köpek beslemeyi planlıyorum, çok akıllı hayvanlar ve emeğinizin karşılığını alıyorsunuz size bakışlarında, komutlarınızı anladığında vs.. buyrun köpeklerimin resimleri;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2009, 00:11:26 »
Türkay abi kangal modundayız desene gerci tam olarak belli olmuyor has olup olmadıkları ama duruşu bile yeter :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2009, 00:14:52 »
tam bir köpek hastasıyım çok severim

işte bazıları
hepsi sokak köpeğidir cins falan değil  :lol: ufaklıklar bizim odunluğa doğum yapan hiç tanımadığımız bir köpeğe ait onada baktık elimizden geldiğince

bu oğlum dediğim Lord'um benim

2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 18, 2009, 00:16:15 »
Son resimdeki köpek çok asil duruyor.Büyüyünce pek güzel olur o ruhunu şimdiden almış.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #12 : Mart 18, 2009, 00:17:53 »
ben köpekten çok korkarım ama her mahlukun küçüğü güzel  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 18, 2009, 00:24:15 »
Türkay abi kangal modundayız desene gerci tam olarak belli olmuyor has olup olmadıkları ama duruşu bile yeter :D
coşkun abiyi kaldır, türkay de ;) kangallar has, sivastı bir usta vardı ondan istemiştim sağolsun getirmişti :) çok severim kangalları..
ben köpekten çok korkarım ama her mahlukun küçüğü güzel  :)
annem de ben de çok korkardık köpekten, şu an resmini bulamadığım bir av köpeğim vardı, bizde büyüdü, gözleri bile kapalıydı, o köpekle gitti korkumuz, ben artık ısırsa bile korkmuyorum köpekten ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mart 18, 2009, 00:29:18 »
küçükleri anneleri bakmadığı için barınağa verdim  sonrada ilgilenemedim son durumları hakkında bilgim yok  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 18, 2009, 00:38:34 »
   Türkay seni esefle kınıyorum sevgili kardeşim.Kedi ile köpeği kıyaslaman bile hata.Köpeğin tabiatını biliyorsun ama kedininkini bilmediğin için böyle düşünüyorsun.Bu da gayet normaldir.Doğası gereği ikisi birbirinden çok farklı hayvanlar.Bir gün ben sana kedi'yi anlatayım.O zaman görüşün değişir.Ama besleme yine.
   Bende 6 ay Alaska kurtu besledim.Köpek elbetteki farklı.Benim geldiğimi hissettiği an havlamayan köpek havlamaya başlar,sevinç çığlıkları atar,hatun eve geldiğimi anlardı.
   Zaza ise çok çok farklıydı.Babamın işyerine girdiğim an,kafesinde değilse hemen omuzuma konar "zazacan(bu ben oluyorum),özcan abi,cicikuş"diye karşılar,hemen dudaklarımdan öperdi.
   Hatunum hasta yada üzgün oldugunda Paşa yanına gider,onunla oyun oynar,şakalaşır mutlu etmeye çalışırdı...Ama unutmaki en kötü hayvan bile bir çoğumuz insandan daha iyi,daha vefakardır
     Nasıl biz insanlar farklı farklı karakterlerdeysek,hayvanlarda öyleydi..O yüzden Türkay'ım bütün hayvanları sev...Hepsinin ayrı ayrı sevgileri vardır..
  Coşkun ve Cem arkadaşlar,sizin hayvanlarda maşallah.Cem o sokak köpeğini ve ailesini besliyormusunuz.Yoksa bahçanizde mi duruyorlar....Yavrularda şirin şirin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mart 18, 2009, 09:37:57 »
Alıntı
Coşkun ve Cem arkadaşlar,sizin hayvanlarda maşallah.Cem o sokak köpeğini ve ailesini besliyormusunuz.Yoksa bahçanizde mi duruyorlar....Yavrularda şirin şirin..
anneleri 7 yavruya bakamadı bırakıp gidiyordu zorla yavrularının yanına getiriyodum süt için ama yavrular 7 olunca malum hayvan zorlanıyordu bizde belediye barınağına verdim barınağında taşındığını duydum akibetleri belli değil :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 18, 2009, 10:13:44 »
Güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim Umut bey
karşılıksız seven dostlarımız olmalıydı konu adı diye düşündüm.

Özcan bey'e hak veriyorum her hayvanın farklı bir sevimliliği vardır
ayırmadan sevmek gerekli;)

Bunlarda iş yerimdeki benim dostlarım  :polis:
Paşa dır adı erkeğimiz sadece görüntüsü ile korkutur insanları ama kuzu yavrusu gibidir :)
kolay kolay havlamaz bile

Buda kızımız adı Ares Paşanın tersine çok havlar nede olsa dişi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 18, 2009, 10:16:19 »
kurtlara hastayım maşallah diyeyim ;) bende sibirya kurdu beslemiştim bakımı çok zordu aresin yavrusu yok mu yada ilerde bi plan falan çocuk yapmayı düşünüyor yoksa kariyer mi  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 18, 2009, 10:23:10 »
şimdilik Kariyer :D