Gönderen Konu: Spor  (Okunma sayısı 10533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Spor
« Yanıtla #40 : Mart 18, 2009, 16:50:58 »
beni de alın aranıza, dağ, yarış, cross, gezi her türlü bisiklet türüne uyum sağlarım, her türlü gezinize de katılmaya varım, kondisyon eksikliğim var zaten, ağırlık çalışmak insanı çok hantallaştırıyor, biraz yüzme bisiklet koşu gibi bir aktivite yapmam lazım hız kazanmak için :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 18, 2009, 16:50:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 18, 2009, 17:06:31 »
Türkayım bende yokuş aşağı araçları sollardım :D birkeresin de bir bayanı kemer antalya karayolunda solladım kadın şaşkınlıkdan kaza yapıyordu nerdeyse :D
Benim birde uzun yollar için gidonun üzerine takılan dirseklikten vardı yaslandınmı üstüne uç git ;)
Banim kazalarımda hiç bana çarpan olmadı hep ben çarpardım araçlara hızdan dolayı bir kazamı anlatayım
1 gün şehir içinde hızlandım bir ara vites takıldı eğlip şöyle bir baktım neden geçmedi diye sonra başımı bir kaldırdım önümde bu belediyelerin eski pickupları durmuş firene bastım ama nerde gözümü kapattım bir açtım ben pickupun bagajında arka cama yapışmış içindeki adam bana bakıyor ben ona neyse ucuz atlattık bir şey olmadı.
1 de birgün yeni shimano ayakkabı aldım altı bedala geçenlerden kırmızı ışıkda durdum çıkarmayı unutunca çıkaramadan yana araçların önüne yanlamasına direk gibi yığıldım kaldım :D kasklı taytlı profeyonel bir tipin ışıkta böyle düşmesi rezaletdi herkez bana bakıyordu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 18, 2009, 17:25:19 »
  Doğa,kuş,böcek,dere,tepe istiyorsun demek.Bende de kondisyon eksikliği var.Fazlası ile hemde...Aradaki farkı nasıl yok ederiz onuda bilmiyorum..Yaa bisiklet almak yerine benim mavişin komple bakımını yapıp,18 vites grubumu taksam acaba.Selenin kılıfı yırtılmış ama değiştirmeden bir hal çaresini buluruz.Türkay'ında dediği çok rahat bir sele..Tüm göbekler (gidon,ön-arka teker göbekleri) yağlanması,bir çift 26x1.75 ebatlarında arazi lastikleri falan..Ama önce iyi bir usta bulup vites için kadro akordu yaptırmam lazım.Türkay bu kadro akordu zormudur acaba..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Mart 18, 2009, 17:27:59 »
  Ya Aydın bey anlattıklarınız gerçekmi fıkramı çözemedim  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 18, 2009, 17:35:37 »
Aydın, şu an işyerinde bana bakıyor arkadaşlar, bu tip neden gülüyor diye :D :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 18, 2009, 17:38:09 »
aydın abi benim kazalar da çok komik :) vücudum kaza iziyle dolu :) 2 tanesini anlatayım ; birinde çeşmedeyim, ılıcada evimiz ben ekmek almaya alaçatıya gittim, 10km falan yol, alaçatıda çarşıda biraz yokuş var, orda abandım pedala bayaa hızlıyım, bir araba çıktı yola o da sağolsun baya hızlıydı, benim frenler ucundadır, fren kollarım da shimanonun en yumuşağıdır, frene çok önem veririm çünkü, hassas bir ayarım vardır ama o hızda giderken bu kadar hassas ayar kötü olabiliyor, çünkü birden asılıyor insan :) ön freni sıksam takla atcam, arkayı sıkayım yan yatırayım kaya kaya dururum dedim, arkayı sıktım, yan yatırdım, kayarken dizimi tutamadım yere değdi, bütün dengem bozuldu tabi, dizi yere koydum, dizlik yoktu, dizimde su bardağı kadar iz var, şöyle bir 10 saniye kadar dizimin üstünde kaydım, yine duramadım arabanın altına girdim :) pedal kırıldı, 1 km kadar yürüyerek fırına gittim, aldım ekmekleri :) bisikleti sürüyerek, elimde bir torba ekmekle ılıcaya yürüdüm, 10 km dizimde kocaman bir açıklıkla 10 km yürüdüm, ılıcaya gittiğimde annem bayağı bir sinirliydi, ekmek almak bu kadar mı zor demeye hazırlanıyordu ki dizimden ayak parmaklarıma kadar kan olmuş sağ bacağımı görünce bütün siniri geçmişti, başka bir sinir almıştı yerini :D
diğer anlatacağım kaza da bu sahil dediğim yerde o arkadaşlarla yarış düzenledik, turnuva, ben kafadan finaldeyim, hepsi yaptı yarışı en son kazanan benimle yapacak, 200 metrelik bir sokak, biz yarış yapcakken sokakta bir H100 minibüs vardı, çıkmasını beklemeye gerek yok başlayalım biz geçeriz yanından dedim, melih diye bir arkadaşımla yarışcaktık, sağolsun o da güzel kullanır, tamam dedi, yarışa başladık, bir boy kadar önündeyim, h100 de o sırada geri geri çıkmaya başladı, son 10 metre kalmıştı yanından geçerken, herkes bitiş noktasında bizi bekliyordu, h100ün ben sağından melih solundan geçmeye başladı, tam kapının yanındaydım ki adam kapıyı açtı!! o kadar çaresiz bir şekilde uçtum ki kendimi koruyacak bir düşüş ayarlayamadım :) ellerimin üstüne düştüm, ama ters bir şekilde, ellerimin üstünde biraz kaydım, deri soyuldu hala izi var, sonra durduğumda başım ağır geldi ve burnumun üstüne vurdum kafamı asfalta, tam bitiş çizgisinde durdum çok toz kalkmıştı, o grup hala hatırlar bu olayı :) kardeşimin doğum günüydü ve eve kanlar içinde gitmiştim :(

aa aklıma gelen başka bir şey daha var bu da çok komik :) bir gün öylesine geziyoruz 3-4 kişi, yanımda bir arkadaş var dişi, ben önümü kaldırdım, ön lastik çıktı kaldı arkada :) zorladım ben de düşmeyim diye ama çok tutamadım indirdiğim an takla attım :) yerde gülmeye başladım, kız gülüyorum diye dövcekti beni :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mart 18, 2009, 17:42:17 »
Ama önce iyi bir usta bulup vites için kadro akordu yaptırmam lazım.Türkay bu kadro akordu zormudur acaba..
özcan abi kadro akordu diye birşey ilk kez duydum, hiç bir fikrim yok :blink: nasıl oluyor ki kadro akorku? ne alaka yani niye yapılıyor o?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 18, 2009, 17:43:02 »
Bu arada futbolun F'sinden anlamam. Topa kuzeye vursam doğuya gider:))))))))))))) Seyretmeyi de sevmem inanırmısınız. Milyonda bir olan bir erkek tipiyim sanırım...

Bunun dışında trekking gruplarına bakıyorum. Yaşımız ve doğa sevgimiz gereği yavaştan trekking sporuna başlayacağım...

Umut abi o milyonlara benide ekleyin.Geçen yıla kadar değil takım tutmayı milli takım maçlarını bile izlemezdim.Bi işte geçen sene babama hadi dedik bi izleyelim o kadar.

Bundan öncesinde 3-4 sene öcnesinde bir spor kulübüne üyeydim.Dağ ve normal asfalt üzerinde yol yapıyorduk.Ondan daha öncesinde de mahalleden asıl oalraklı 3 arkadaş kendi aramızda uzun yollara gidiyorduk.Gün içerisinde Kocaeli-Adapazarı yapıp geliyorduk. İzmit-Karamürsel arasıdna geziyorduk.Yazları Yuvacık barajına egzmeye mangal yapmaya gidiyorduk bisikletlerle.

Bunların yanı sıra trekking sporuyla basitçe bir şekilde Az da olsa ilgim mevcut.Yazları gittiğimizde doğa yürüyüşlerini yapıyorum.

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 18, 2009, 17:53:13 »
Türkay, ilk hikayeni dinleyince, kendimi Rambo filmi izliyor gibi hissettim :D :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 18, 2009, 17:53:32 »
  Kadro akordu, eğer çok yamukluk yoksa olabilir. Yoksa sağlıklı olmaz. Yalnız hafif ısıtarak yapmak lazım kaynaklar kırılmasın diyede dikkat etmek lazım.

Aydın, sorumu farketmedin herhalde?

Herkese çok geçmiş olsun diyim ama Türkay, senin durum şu çizgi filmlerdekine benzemiş, bitişe giriş olayı. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mart 18, 2009, 17:57:01 »
Aydın, şu an işyerinde bana bakıyor arkadaşlar, bu tip neden gülüyor diye :D :D
Hakkı bey ÖTV den dolayı showrom kalabalık fazla yazamadım bugün

Özcan bey gerçek ama fıkra gibi :D

Türkay senin düşüşlerinde komikmiş ha :D
benimde genç yaşta 6 diş bisikletten dolayı porselen oldu bir kaç çizikde vücutda vardır hatıra olarak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Mart 18, 2009, 17:57:22 »
 Kadro akordu, eğer çok yamukluk yoksa olabilir. Yoksa sağlıklı olmaz. Yalnız hafif ısıtarak yapmak lazım kaynaklar kırılmasın diyede dikkat etmek lazım.
hiç ihtiyacım olmadı benim şimdiye kadar, ilk kez duydum zaten :blink:
Herkese çok geçmiş olsun diyim ama Türkay, senin durum şu çizgi filmlerdekine benzemiş, bitişe giriş olayı. :)
abi bitişe girebilsem süper olcaktı da giremedim ya :) o kadar da sürüklendim, boşuna, yarışı tekrarlayalım dedik ama o günden sonra hiç yarışmadım, bıraktım tamamen, sahilde namım devam ediyor, eski arkadaşlar falan görünce tanıyorlar ama şimdi çıksam o sahile rezil olurum, bir selenin üstünde 110 kilo :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 18, 2009, 17:59:20 »
Hadi bende bir anımı anlatayım :)

Bisiklet ile gezdiğim günlerden birinde ışıklarda bekliyordum.Tabii yeşilin yanmasını bende normal araç gibi bekliyordum :D
Aynı anda kalktık bir arabayla E-5 e giriş yapıyoruz.Ben Tam hızlanmaya başladım hızımı iyice aldım geçtiğim araba artık gücüne mi gitti neyse birden gaza abandı ve önüme kırdı arabayı.Yol kenarınında tozlu olması nedeniyle tabi bende artık biraz haklı oalrak kayaa kayaaa bu vatandaşa birazcıkda ders vermek mahaliyle (aracda beyazdı :D ) tampondan ön lastiği sürtmeyla başlıyorum ve gidonum orjinal tek parça boynuzluydu :D ve tutma yerleri de kauçukdu.Ve o beyaz arabanın alt tarafından lastiğin tırtıklı diş izleri yukarıdan da gidon sürtme izleri ve ik vurma anındaki göçükler :D

Neyse kaza bitti adam araçdan indi
-Napıyosun lan sen? dedi..
-Gördüğün gibi yoludma gitmeey çalışıyorum senden dedim
-nolcak şimdi bu zarar dedi
-Polis çağar dedim.Benim girmemem gerken emniyet şeridimde ilerler iken önüne atladığım bisikletli bana yandan çarptı dersin dedim :D

Sonra arabanın yanında gittim kauçuk izi olduğu için elimle sürterken bisikletin kauçuk izlerinin çıktığını ona gösterdim.İster endin temizlersin istesen polis çağır dedim.
Adam benim emniyet şeridinden bahsetmemle biraz tırstı galiba
-Tamam dedi bidahakine biraz daha dikkatli ol dedi :D

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mart 18, 2009, 18:04:01 »
 Aydın, sorumu farketmedin herhalde?
Aydın, TODOSK'dan Olcay'ı tanırmısın?
Dediğim gibi yoğunluktan sorunuz dikkatimden kaçmış
Hakan bey isim yabancı gelmedi ama inanmazsınız tam 5 senedir Club'e uğradığım yok hatırlayamadım
Belki de beni üyelikten bile atmışlardır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 18, 2009, 18:11:41 »
  Muhtemelen o da uğramıyordur. Ama eskiden o da üye idi oraya.
 Bisikletlede Olympos güzel olur. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mart 18, 2009, 19:31:43 »
özcan abi kadro akordu diye birşey ilk kez duydum, hiç bir fikrim yok :blink: nasıl oluyor ki kadro akorku? ne alaka yani niye yapılıyor o?
   Şimdi benim bisiklet vitessiz.Vites takılacağı zaman arka maşanın biraz açılması gerekecek.Çünkü vites grubu sığmayacak oraya.Şimdi bunu istememin nedeni,kadromun hafif,lastiklerinin de hız için uygun olması..Yormayan bir yapısı var.
   Hakkı,yalnız Türkay biraz hormonlu Rambo gibi duruyor.Türkay sen İzmire gidince 131'i bırak,bisiklete dön.110 değil 90 olursun.Ve Filinta gibi olursun.Melek yanında çubuk gibi kalmaz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 18, 2009, 20:00:19 »
Umut abini doğrultusunda Delta bisiklete baktım.Bir kaç tane model var hoşuma gitti.Linkleri sizinle paylaşayım.Favori modelim bu.Disk fren var.Ama kaç vites oldugu belli değil.
http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,2327,DeltaBisiklet,2090

Bu da diğer bir model.Biraz tuzlu ama güzel.26x2.0 lastik ve 27 vitesli...
http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,2691,DeltaBisiklet,2229

Bu daha güzel.Fiyatıda çok çok ucuz.100/1 oranı 94.89 TL düşüyor.Bu parayla 100 kişi anca bunu alırız.
http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,2623,DeltaBisiklet,2200
http://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,2623,DeltaBisiklet

Bu arada  FURÇ nedir arkadaşlar.Ben ilk defa duydum.Bilen anlatsın hele... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 18, 2009, 22:37:39 »
http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,2401,DeltaBisiklet,2138

Ben olsam 10 ay 160 TL taksitle en az böyle birşey alırdım...Parçalarda Shimano Deoreden aşağı inmemek lazım...

Bu arada Furç takımı sanırım gidon ve maşa arasındaki bilyalı zamazingo...

Özcan, neden full-suspension modellere bakıyorsun abicim, downhillmi yapacan? Düz yolda çok enerji çalar arka amortisör...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 18, 2009, 23:17:12 »
 Ben daha uygunun buldum abi.Hem daha ucuz hemde aynı malzemeler kullanılmış.Şehir-Tur bisikletlerinin içinde..Gerçi 700 gr daha ağır ama olsun..İkisinde de Continental lastik kullanılmış.Ama bu model de 28" jant kullanılmış.Daha az pedal,daha çok yol.İKiside 27 vites..
       Siteyi inceledim,araştırdım en uygunu bu..Amortisörlü olan görüntü olarak beni cezbediyordu.Bir komşumun oğlunun bu tarz bisikletini kullanmıştım.Yorgunluktan ölmüştüm.Şimdi siteyi inceleyince neden yorulduğumu anladım.Meğerse tövbe billah işimi görmeyen bir modelmiş.Bu linki:
http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,2429,DeltaBisiklet,2160
   Bu da fotoğrafı:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 18, 2009, 23:44:06 »
Bana gelmez bu çamur lastiği olması lazım benimkinde:))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı