Gönderen Konu: TCT Çorum Grubu  (Okunma sayısı 8061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Çorum Grubu
« Yanıtla #80 : Mart 19, 2014, 01:35:01 »
ve aleyküm selam
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 19, 2014, 01:35:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Mart 24, 2014, 20:27:32 »
Allah izin verirse; 01 Nisan 2014'te Çorum'dayım. (Kıbrıstan geliyorum, toyotasız) 01 Nisan da gelir gelmez saba soluğu ÖZENÇLER oto gazda   takılan LPG sistemini ruhsata işletmek maksadıyla, proje alacağım, 03 Nisan da TÜVTÜRK2ten randevu aldım, muayene yaptıracağım ve 10 Nisan 2014'te tekrara Kıbrıs'a dönüş var. 10 Nisan gecesi saat:23.59'da kalkacağı belirtilen gemi 11 nisan 02.00 gibi Taşucu'ndan kalkıp sabah 08.00 gibi Girne'de olacak. (Çorumdan geliyorum, toyotalı)
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Mart 25, 2014, 10:15:33 »
Allah izin verirse; 01 Nisan 2014'te Çorum'dayım. (Kıbrıstan geliyorum, toyotasız) 01 Nisan da gelir gelmez saba soluğu ÖZENÇLER oto gazda   takılan LPG sistemini ruhsata işletmek maksadıyla, proje alacağım, 03 Nisan da TÜVTÜRK2ten randevu aldım, muayene yaptıracağım ve 10 Nisan 2014'te tekrara Kıbrıs'a dönüş var. 10 Nisan gecesi saat:23.59'da kalkacağı belirtilen gemi 11 nisan 02.00 gibi Taşucu'ndan kalkıp sabah 08.00 gibi Girne'de olacak. (Çorumdan geliyorum, toyotalı)

:) anavatana bekliyoruz hasan bey:))) ancak neden gemiyi tercih ediyorsunuzki? ankaradan uçakla geçmek daha kolay olmazmıydı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Mart 25, 2014, 20:41:31 »
Kıbrıstan Çorum'a gidiş uçakla fakat geri dönüş arabayı Kıbrıs'a getireceğimden gayri ihtiyari gemiyle.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Mart 26, 2014, 10:00:28 »
Kıbrıstan Çorum'a gidiş uçakla fakat geri dönüş arabayı Kıbrıs'a getireceğimden gayri ihtiyari gemiyle.

ters yön sorun oluşturmasın:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Mart 26, 2014, 12:41:50 »
KKTC trafiği bizim bura gibi ölümcül değil, her yerde elektronik radar kontrolü var sürücüler genelde hız kurallarına uyuyorlar. Tek sorun araç sağlaması yapacağınız zaman olur onun dışında direksiyonun yerinden bağımsız sağdan akan trafiğe alışmak gerek.

Biraz dikkatli olunursa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Mart 26, 2014, 14:57:45 »
KKTC trafiği bizim bura gibi ölümcül değil, her yerde elektronik radar kontrolü var sürücüler genelde hız kurallarına uyuyorlar. Tek sorun araç sağlaması yapacağınız zaman olur onun dışında direksiyonun yerinden bağımsız sağdan akan trafiğe alışmak gerek.

Biraz dikkatli olunursa sorun olmaz diye düşünüyorum.

meselede ters trafiğe alışmakta zaten:) yoksa sürcüler konusnuda sıkıntı yok:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Mart 26, 2014, 15:11:42 »
meselede ters trafiğe alışmakta zaten:) yoksa sürcüler konusnuda sıkıntı yok:)

Geçen yıl araba kiralayıp 2 gün içinde tüm KKTC'yi gezdim, ilk kez sağdan direksiyonlu araba kullanmama ve ters trafik olmasına rağmen ciddi bir sorun yaşamadım. Biraz dikkatli olunca çok zor olmuyor alışmak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Mart 26, 2014, 16:12:33 »
Geçen yıl araba kiralayıp 2 gün içinde tüm KKTC'yi gezdim, ilk kez sağdan direksiyonlu araba kullanmama ve ters trafik olmasına rağmen ciddi bir sorun yaşamadım. Biraz dikkatli olunca çok zor olmuyor alışmak ;)

:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Mart 26, 2014, 18:58:17 »
Kıbrıs'ta Türkiye'ye ilk dönüşte cama "canını seviyorsan sağdan git" yazısını yazmayı dahi düşündüm çünkü insan en olmadık yerde dalıveriyor. Ve de oldu, Çorum'a vardım bir kaç gün geçti köye gittim, köyden Çorum'a giderken sol taraftan gidiyoru karşı taraftan bir araç üstüme üstüme doğru geliyor ama hiçte istifini bozmuyor. Nedir ne değildir derken kendimi sağa zor attım, manyak mıdır nedir diye söylenirken o manyağın ben olduğum aklıma geliverdi. Malesef bunu yaşadım. Kıbrısta trafik soldan akıyor. Sağdan sağlama yapıyorsunuz, dreksiyonda sol olunca sağlama sıkıntılı oluyor. Ali beyi tebriketmek gerekir ki zorlanmamış valla. Ceza yemeden de adayı terk etmiş, Kıbrıs ehliyeti olmayan sürücülerin araç kullanması yasak, beni bir kaç kez polis durdurdu, Türkiye ehliyeti ile birlikte askeri kimliğide göstermek zorundasınız. Örneğin asker eşleri Türkiye ehliyeti ile araç kullanamazlar, trafiğe çıkamazlar, bu sebeple yakınımızda ceza ödeyen var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Mart 26, 2014, 22:30:58 »
Ben Türkiye ehliyeti ile Avrupa'da 3 ülke gezdim KKTC'de ehliyetten ceza yesem ayıp olurdu :( böyle bir yasak olacağını sanmıyorum eşim 1 yıla yakın zamandır sürekli gidip geliyor ve her gidişlerinde araç kiralıyorlar. Bunu öğrenmesini isteyim kendisinden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Mart 27, 2014, 09:16:01 »
Kıbrıs'ta Türkiye'ye ilk dönüşte cama "canını seviyorsan sağdan git" yazısını yazmayı dahi düşündüm çünkü insan en olmadık yerde dalıveriyor. Ve de oldu, Çorum'a vardım bir kaç gün geçti köye gittim, köyden Çorum'a giderken sol taraftan gidiyoru karşı taraftan bir araç üstüme üstüme doğru geliyor ama hiçte istifini bozmuyor. Nedir ne değildir derken kendimi sağa zor attım, manyak mıdır nedir diye söylenirken o manyağın ben olduğum aklıma geliverdi. Malesef bunu yaşadım. Kıbrısta trafik soldan akıyor. Sağdan sağlama yapıyorsunuz, dreksiyonda sol olunca sağlama sıkıntılı oluyor. Ali beyi tebriketmek gerekir ki zorlanmamış valla. Ceza yemeden de adayı terk etmiş, Kıbrıs ehliyeti olmayan sürücülerin araç kullanması yasak, beni bir kaç kez polis durdurdu, Türkiye ehliyeti ile birlikte askeri kimliğide göstermek zorundasınız. Örneğin asker eşleri Türkiye ehliyeti ile araç kullanamazlar, trafiğe çıkamazlar, bu sebeple yakınımızda ceza ödeyen var.

temelin fıkrasına benzemiş :) ehliyet konusnda internette sizin dediğiniz gibi anlatılıyor ama orada araç kiralamada falan hiç böyle bişeydwen bahsedilmiyor farkındasınız dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Mart 27, 2014, 18:41:03 »
Evet dediğiniz noktada; rent a car şirketleri kimin ehliyetli olduğuna değil kimin ne kadar verdiğine bakıyor. dolayısıyla ayırdım yapılmadan herkes kiralık araçlarla dolaşabiliyor ama polis kontrol noktasında nasıl bir hareket tarzı sergiliyorlar bilmiyorum.