Gönderen Konu: TCT Çorum Grubu  (Okunma sayısı 7932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Çorum Grubu
« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2011, 18:59:46 »
Çorum'lular her yerde :) güzel bir şey..
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2011, 18:59:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 09, 2014, 00:25:33 »
Çorumluların sesini yükseltmeyişinden bu yana 3 yıl kadar zaman geçmiş. Çorum'a selam, Çorumlu'ya kelam.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 09, 2014, 00:32:48 »
Şubat ayında 2 defa çoruma geldim. Geçen cumartesi de çorumdaydım. Bu ara sık geldim biraz :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Mart 09, 2014, 19:41:02 »
Hoş geldiniz safa getirdiniz, hayırdır bu kadar sık geliş hayıradır inşALLAH.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 09, 2014, 23:55:18 »
Hoş geldiniz safa getirdiniz, hayırdır bu kadar sık geliş hayıradır inşALLAH.
amcamın oğluna kız istemeye geldik babannemi ankaraya getirdik hastane kontrolleri için geçen hafta da bırakmaya geldim
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 11, 2014, 19:22:26 »
Çorumluların sesini yükseltmeyişinden bu yana 3 yıl kadar zaman geçmiş. Çorum'a selam, Çorumlu'ya kelam.

0hasan bey lefkoşe nireeeeee çorum nireee:)))) geçtiğimiz aralık ayıda ada da idim :))) varlığınızı şimdi öğreniyorum:)))

bu arada çorumun çok göç vermesinin sebeplerinden biri maalesef geçmişimizde yaşadığımız talihsizlikler diyelim. 80 olaylarında çorum ve kahramanmaraş illeri bu ülkede ençok zarar gören iki ildir.çorumda bu dönemde maalesef göç vermek zorunda kalmıştır.:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
TCT Çorum Grubu
« Yanıtla #66 : Mart 12, 2014, 00:25:40 »
Büyük babamdan Osmancuk/Arduç'luyum, Cumhuriyet sonrası büyükler İskilip'e gelmişler ve oraya yerleşmişler. Babaannem İskilip'li olunca kütükte orada çıkmış. Sonuçta Çorum/İskilip'liyim çok şükür :))) lakin memlekette kimse kalmadığı için gidip gelmiyoruz. Geçen yaz hanımı gezmeye götürdüm memlekete, bir de düğüne denk gelip İskilip Dolmasını indirdik mideye :))

Konuyu canlı tutalım arkadaşlar, memleketten uzakta birbirmize yakın olalım ;)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mart 12, 2014, 16:24:49 »
eyvallah ali bey:))) canlı tutma konusnuda sizinle hemfikirim.çoruma gidişlerde buluşmak bir araya gelmek hoş olur en azından dostlar meclisi kurulur:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Mart 12, 2014, 20:59:28 »

0hasan bey lefkoşe nireeeeee çorum nireee:)))) geçtiğimiz aralık ayıda ada da idim :))) varlığınızı şimdi öğreniyorum:)))

bu arada çorumun çok göç vermesinin sebeplerinden biri maalesef geçmişimizde yaşadığımız talihsizlikler diyelim. 80 olaylarında çorum ve kahramanmaraş illeri bu ülkede ençok zarar gören iki ildir.çorumda bu dönemde maalesef göç vermek zorunda kalmıştır.:(

Evet 2 yıl görevli olarak geldiğimiz KKTC'den Temmuz 2014 itibariyle ayrılacağız. Lefkoşa ile bağlantınız neydi, gezmeye falan mı geldiniz, öncesinde haberimiz olsaydı, misafirim olurdunuz.

Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2014, 21:01:33
Büyük babamdan Osmancuk/Arduç'luyum, Cumhuriyet sonrası büyükler İskilip'e gelmişler ve oraya yerleşmişler. Babaannem İskilip'li olunca kütükte orada çıkmış. Sonuçta Çorum/İskilip'liyim çok şükür :))) lakin memlekette kimse kalmadığı için gidip gelmiyoruz. Geçen yaz hanımı gezmeye götürdüm memlekete, bir de düğüne denk gelip İskilip Dolmasını indirdik mideye :))

Konuyu canlı tutalım arkadaşlar, memleketten uzakta birbirmize yakın olalım ;)

Afiyet olsun, İskilip halen tarihi dokusunu insanlarıyla birlikte koruyan nadir şehirlerdendir. Ayrıca Çorum merkezden daha öteye köklü tarihi vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mart 12, 2014, 23:09:40 »
Evet 2 yıl görevli olarak geldiğimiz KKTC'den Temmuz 2014 itibariyle ayrılacağız. Lefkoşa ile bağlantınız neydi, gezmeye falan mı geldiniz, öncesinde haberimiz olsaydı, misafirim olurdunuz.

girneye 2 günlüğüne tatil amaçlı gitmiştim eşimle birlikte. siz asker olarakmı görevlisiniz orda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mart 13, 2014, 22:01:15 »
Evet 2012 yılında tayin oldum burada çalışma süresi olan 2 yılı tamamladığımızdan dolayı Türkiye'ye döneceğiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Mart 13, 2014, 23:10:30 »
Evet 2012 yılında tayin oldum burada çalışma süresi olan 2 yılı tamamladığımızdan dolayı Türkiye'ye döneceğiz.

astsubayız sanıyorum?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Mart 16, 2014, 00:49:51 »
Evet. Astsubay statüsünde TSK görevliyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mart 17, 2014, 21:47:16 »
abiler özellile çorumda yaşayanlar bişey sorcam.40 yıldır istanbuldayım düzgün bir türkçeye sahip olduğumu ve diksiyonumun iyi olduğunu sanıyorum ama bir konu varki çoruma gittiğimde hangi leblebiciden istesem yüzüme öylece bakıyor nedendir?
"bana bir kilo karışık leblebi verirmisin " diyorum tezgahın öbür tarafındaki kişi sadece suratıma bakma yetiniyor ve ne istediniz diye soruyor neden???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mart 18, 2014, 16:01:28 »
abiler özellile çorumda yaşayanlar bişey sorcam.40 yıldır istanbuldayım düzgün bir türkçeye sahip olduğumu ve diksiyonumun iyi olduğunu sanıyorum ama bir konu varki çoruma gittiğimde hangi leblebiciden istesem yüzüme öylece bakıyor nedendir?
"bana bir kilo karışık leblebi verirmisin " diyorum tezgahın öbür tarafındaki kişi sadece suratıma bakma yetiniyor ve ne istediniz diye soruyor neden???
Seydi bey Muhtemelen çeşit farklılığından bu kaynaklanıyor olabilir,Sadece aklıma gelen Sade,Karanfilli,Tuzlu,Biberli,Susamlı,Beyaz,Soyalı,Şekerli haricinde birde çikolata ve cips kaplama çeşitleri var.Bu arada karışık leblebileri aynı kese kağıdına koyamazlar,örneğin tatlı-tuzlu veya yağlı olması sebebiyle diğer çeşidin kısa sürede bayatlamasına neden olur.
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mart 18, 2014, 17:38:37 »
Seydi bey Muhtemelen çeşit farklılığından bu kaynaklanıyor olabilir,Sadece aklıma gelen Sade,Karanfilli,Tuzlu,Biberli,Susamlı,Beyaz,Soyalı,Şekerli haricinde birde çikolata ve cips kaplama çeşitleri var.Bu arada karışık leblebileri aynı kese kağıdına koyamazlar,örneğin tatlı-tuzlu veya yağlı olması sebebiyle diğer çeşidin kısa sürede bayatlamasına neden olur.

can kardeşim se ne tatlı bir adamsın negüzel hüsn-i zan yapıyorsun:))))) işin özü şu abiler:)) ben karışık leblebi dediğimde inanın yüzüme baktılar bişey anlamadılar sonra "LEBLEBİ KARIŞIĞIMI İSTİYORSUN?" diye sorunca koptum:))) ve bu tek bir dükkanda başıma gelmedi :))) karışık leblebi değil leblebi karışığı imiş:)))))) mevzu bu yani:))

amannnn heri boşver yaaa gobele söyledim leblebi garışığı koy deye gobel de goydu verdi bağa bi leblebi yedim sonra üç tas has hoşaf demeye çalıştım dı badallardan inerkene:))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Mart 18, 2014, 21:20:46 »
Çorum'luca Aşk Şiiri Cok Komik bu Çorum'lu aşıkı dinlediniz mi hiç?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Mart 18, 2014, 21:38:06 »
Çorum'luca Aşk Şiiri Cok Komik bu Çorum'lu aşıkı dinlediniz mi hiç?

üzgünüm paylaşımınızı göremiyorum:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mart 18, 2014, 21:41:11 »
herkese çorumdan selamlar saygılar
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Mart 18, 2014, 22:44:05 »
herkese çorumdan selamlar saygılar

aleyna aleyküm selam canım ciğerim:)  hmmmmmmmmm mis gibi toprak koktu burası yaaa:)))