0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orası başkaaa burası başka
Seçkin bey Yozgat'lıyım deyince oklar size dönmesin Malum Yozgat'la ilgilide enteresan sözler mevcut.
bunda teessüf edilecek bişey yok,kaç kişi internet kullanıyor yada kaç kişi formun varlığından haberdar???
merhaba arkadaşlar,ben ayvalıkta yaşıyorum ama çorumluyum,gruba dahil olmak isterim.fakat henüz toyota mı alamadım,ama az kaldı saygılar...
forumdaşlar o sözleri sözlemez emin olun
Bİldiğim kadarıyla kendi nüfusundan fazla dışarda nüfusu olan tek il Çorumdu galiba. Ankarada 900 bin civarında Çorumlu var diye duymuştum bir ara. Rakamdan tam emin değilim.
Çorumlu değilim ama gönlüm çorum lu (Hazin bir aşk hikayesi ) tesadüf önceki arabamı çoruma bir öğretmene satmıştım.
Vallahi ben gerek iş gerekse aile bağları sebebiyle o kadar çok seyahat etmeme rağmen hiç sorun yaşamadım,her gittiğim yerde kesin Çorum'lularla karşılaşır ve tanışırım,Azerbaycan'da bile Türk kahvesinden içeriye girdiğimde ilk masada 3 Çorum'lu öğrenci vardı
japonyadaki depremden sonra trt japonyada birine skype ile baðlandý daha tsunami olmadan..uuzn süre canlý yayýnda karþýlýklý konuþtular ve japonyadki kiþi birini çaðýrdýðýný söyledi camdan uzandý baðýrmaya baþladý "ali aðbey ali aðabey gel çabuk gel" ali aðabey geldi trt sunucusu soruyor nerelisin el cevap:) ÇORUMLUYUM ))
Valla memleket güzel,ama yinede bir süre sonra sıkılıp daralıyorsunuz.Bir de doğalgaza rağmen çimento fabrikası nedeni ile zehir soluyoruz.Sanırım kışın havası en kirli 3 yada 4. ilde yaşıyorum.