0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim 1.6 kağnıya 2.0 taktın da hayır mı dedim?
aslında 2.2 Skyactiv ne gider ona...
Ah ah. Almanya'dayken düşünmedim değil valla 2.0 ı. Subapa 2500 tl veresiye kadar 5000 vereyim motor alayım diye de. Değişim yapacak ustalara güvenemedim sonra da euro uçtu zaten.
Almanya'da swap ata sporu, keşke makineyi çakıp gelseydin hata varsa da burada düzeltilirdi.
Ben oranın ustalarına güvenemiyorum abi. İyisini nereden bulacam. 5bin km getirebilecek mi falan filan.
Beni Türk ustalarına emanet edin
Benim araçta lpg takviyesi açık olmadığını kim söyledi. 4500 devir sonrası da ful benzinli. Bu şartlara rağmen böyle. O nedenle istediğin kadar arada benzinde kullan birşey değişmiyor. Kaçınılmaz son bana göre en fazla %10 değişirdi. Çok dip gaz yaparım, motor sıcaksa redline çevirim çünkü. Uzun yolda yokuşlarda benzine geçerim falan.Ayarı prins olduğu için yapamadığımdan quattro garage Bekir bey yaptı. Güzel yaptı. Bu da rektefiyeye kadar götürse yeter bence. 300bin km. gibi rektefiye olsa...
mutlu tüm bunlara rağmen kısa sürede subap yakan araca hala lpg de ısrar ediyorsun ya seni tanımak istiyorum yiğidim adresi ver
Bir araç lpg olmadan da erken dönemde subap yakar mı bunu merak ediyorum.Bunun olması için sürekli dip gazda yüksek devir çevirmek lazım heralde.
O kullanım şekliyle supaptan önce yanacak daha çok şey var.
Kullanım şekli tabi ki etken.Kendiliğinden kronik bir şekilde eriten araçlar var mı lpg olmasa da
Bu konuda aklıma takılan bir nokta var. Mutlu abi arabada yağ eksiltme olduğu için 10w60 yağ kullandığını hatırlıyorum. Motor bu yağ ile zorlanarak çalışıp bu tarz sorunların öne alınmasını sağlamış olabilir mi?
Konuyu özetleyecek olursak .Eğer aracımızda lpg varsa, araç mazda ,opel vb değil toyotada olsa ve eğer euro 4 ve üzeri bir motorada sahipseniz eninde sonunda sibop değişimine ihtiyaç duyacaksınız diyebilir miyiz?
mutlu, ayarım çok şükür çok iyi +obd var+open loop /afr ayarı da yaptım ama ona rağmen uzun soluklu rampa vs çıkarken ya da 2 saat ve fazlası uzun yollarda ara ara Benzine alıyorum. maksat motor iç ısısını düşürmek LPG nin verdiği zararı en aza indirmek.bilmiyorum ne kadar doğru yaptığım.Sen ayar işini nasıl yaptın bilmiyorum ama senin motor çok hassas.Sen obd li bir kit ve iyi ayarla 60 70 bin olan dayanım süresini en az yüzde 30 artırsın gibime geliyor. Bir de ara ara benzinde kullanmak bence iyi olur.ayrıca çok gazlıyorum dedin benzin takviyesi de açman iyi olur gibime geliyor LPG ye mükemmel uyum galiba yok. aracı LPG de iken çok zorlamamak en doğrusu sanki.