0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Masallah
türkay kardeşim jantlar arabayı öyle bir şekle sokmuşki harika olmuş. kadını gösteren k......dır arabayı gösteren jantlarıdır derim başkada bişey demem güle güle bin.
türkay abi sade hali bile şık yani dicek kelime yok.JMD Style > Sadelikle Gelen Sportiflik!
Türkay kardeşim süper olmuş yapman gerekiyordu zaten ayrıca işçilikte süper çok tatlı olmuş doğrusu güle güle kullan maşallah diyelim nazar deymesin.
araba çok güzel olmuş bende durumu bir toparlayım önce şu ses olayını halledicem sonra jant sonra arabadaki çizikleri halledicem yazın sonuna dogruda far ve film olayına giricem bakalım inşallah halledebilirim
kardeşim tam sana yakışan bi araba gerçekten hoş durmuş.herşeyden önce camları hallet kardeşim o kadar şık duruyor ki ben sonunda attırdım yagmur kış derken yaz geldi buralara 40 derece oldu yani önlere en açıgı attırdık arka camlar en koyu en arka camda orta koyu gerçekten çok şık duruyor bence.herşeyden önce allah kaza bela vermesin nazar değirmesin arkadaşlar
türkay göstergeler hoşuma itti mavi çok yakışmış. ben de mavi olsun isterdim.belki ilerde ben de yaparım
41 kere masallah
Abi ne yalan söyliyim göstergeler bekledigimden güzel olmuş yav
+41Çok güzel olmuş Türkay.Allah kazadan beladan bide nazardan korusun.