Gönderen Konu: 35 th 131...aralıktan beri araçtaki değişimler..  (Okunma sayısı 12025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
24 aralık günü üye olmuşum bu siteye, o zamanlar standart bir ae101im vardı, şu anda da pek bir oynama yok fakat zamanla değişecek inşallah, aklımda bir ton plan proje var, inşallah zamanla gerçekleşir her biri..siteye ilk geldiğimde tanışma mesajında arabamın resimlerini koymuştum, işte o resimler;

sonra emrah beyin farlarını istedim, satıyordu, çok sabırsızdım, bir gün cevap gelmedi ben de kızdım ebayden sipariş verdim, aralık 26, far siparişi vermişim, farlar daha gelmeden ferhat arkadaşımızın sattığı panjuru almaya karar vermişim fakat ahmet can dil kardeşim benden önce davranıp almış, bu sayede ahmet canla tanışmışım :) sonra farlar gelmiş;

çok sıkıntı çekmişim far konusunda :)

ancak herşeye rağmen bu görüntüye değmiş;

ses sisteminde bir değişiklik aramışım, alpine teyp almışım;

iki tane sweat bulup koltuklara geçirmişim :)

arabayı temizlemişim, ilk günkü rengine dönmüş döşemeler;

carbon clean yaptırmışım;

jantları boyamışım, karla tanışmışım;

vee son değişiklik, jant almış bulunuyorum, bu akşam saat 7 civarında elimde olacak, kış koşulları etkisi yitirsin takcam anında :)

jantlar bunlar, bu kadar indiremem aracı ben inşallah 5cm yay da gelecek üstüne, aydın abinin tavsiyesiyle jantları beyaza boyayacağım..zamanla araç değişecek...sadece far ve jantları boyamak bile aracı kişiselleştirmiş, resimlere bakarken çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmış oldum yeniden
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: 35 th 131...aralıktan beri araçtaki değişimler..
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2009, 13:09:26 »
Çok güzel olmuş türkayım bravo
inşallah beyaz jantlı tamponlu halinide görürüz ileride ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2009, 13:13:48 »
aydın abi tamponları siyah seviyorum, hatta araçtaki modifiye siyah ve beyaz ağırlıklı olcak, farlar siyah zeminli olduğu için siyah tampon daha spor gösteriyor, beyaz çok sırıtıyor, nine edası katıyor :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2009, 13:29:04 »
hayırlı olsun siteden satılıktı herhlde jantlar fiyatıda uygundu yine bir corollaya nasip oldu :) jantların takılı olduğu araçta çok güzeldi ;)
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2009, 13:35:12 »
deniz leventin jantları evet, o arkadaşın aracı türkiyedeki en 'basık' corollaydı, BSAdan bile yere yakındı, hatta deniz arkadaşımız bildiğim kadarıyla 17" jantları çıkarıp bunu takmıştı daha da indirebilmek için :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2009, 13:46:49 »
Aracın çok güzel Türkay nazar değmesin
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2009, 13:48:33 »
amin ali abi çok teşekkür ederim, inşallah daha da güzelleşir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2009, 14:02:42 »
araç resimdeki gibi olursa çok yakışır türkay ama jantları beyaza boyadığında nasıl olur bilemem görmek lazım :) bi de tam göremedim ama aynalarda da yarım beyazlık var o araçta sen de öyle yaparsan sanırım daha bi yakışıklı olur :)
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2009, 14:09:56 »
Paylaşım için teşekkürler Türkay, inşallah düşündüğün projeleri gerçekleştirme imkanın olur. Arabının yeni jantlı fotolarını büyük sabırsızlıkla bekliyorum. Yakışacağına çok eminim. Bu arada jantlar benim de çok hoşuma gitti. Aslında tam H/B jantı. Sanki benim Yaris'e de çok iyi gider gibi duruyor :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2009, 14:15:57 »
araç resimdeki gibi olursa çok yakışır türkay ama jantları beyaza boyadığında nasıl olur bilemem görmek lazım :) bi de tam göremedim ama aynalarda da yarım beyazlık var o araçta sen de öyle yaparsan sanırım daha bi yakışıklı olur :)
aydın abi sağolsun beyaz halinin nasıl durcağı hakkında fikrimiz var ;) photoshop yapmış sağolsun;

ben aynaları değiştirmem sanırım, siyahlıklar da olsun istiyorum araçta, tamponları da boyatmıcam, cam çıtalarını siyah yapcam, açık cam filmi vs.. siyah- beyaz olcak
Paylaşım için teşekkürler Türkay, inşallah düşündüğün projeleri gerçekleştirme imkanın olur. Arabının yeni jantlı fotolarını büyük sabırsızlıkla bekliyorum. Yakışacağına çok eminim. Bu arada jantlar benim de çok hoşuma gitti. Aslında tam H/B jantı. Sanki benim Yaris'e de çok iyi gider gibi duruyor :D
aslında HB jantı bu :) opel astranın H kasasının yani son kasasının orjinal jantı :) babamda görüp çok beğenmiştim jantları :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 11, 2009, 14:30:59 »
Rica ederim Türkayım
sadece ''Siyah Ölüm - Beyaz Yaşam'' diyorum (BJK) :D
Bu arada türkay dediğin gibi benim fotolarıda eskiden yeniye diye yeniledim bakarsanız bi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2009, 14:39:45 »
yeni jantlarını, kapı kollarını ve çıtalarını beyaza boyat, tamponlar siyah kalsın
10 numera olur
ama kapı kollarını ve çıtalarını boyatmayı ihmal etme :D
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2009, 14:51:36 »
utku abi çok beyaz oldu ya :) kapı kolları derken açma kollarını diyorsan onları beyaz planlıyorum, cam çıtaları mat siyah folyo kaplıcam, kapıdaki siyah çıtaları da beyaz planlıyorum ama çok mu beyaz kaçar bilemiyorum, çünkü araçtaki siyah kısımları da kaybetmemek lazım :) teması var madem :) sonradan siyaha boyamak istediğim hiç bir yer yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 11, 2009, 15:28:36 »
Bu jantlar astraya bile bu kadar yakışmıyor.
Hayırlı olsun Türkay. Resimleri bekliyoruz :) .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mart 11, 2009, 15:34:35 »
bence jantları boyaman kırmızı şeridi filan çok iyiydi ben olsam biraz daha kullanırdım bu şekil bende düşündüm şimdi 4 ay içinde yaklaşık 2 bin tl de ben harçamışım arabaya ekstra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mart 11, 2009, 15:39:02 »
barış 4 mevsim lastiklerim çok kötü durumda, belki jant alamam diye saklamıştım onları da arkalarda 2mm önlerde 4mm diş kalmıştı, kullanmak ciddi anlamda tehlikeliydi, 14" jantıma kışlık lastik taktım, şimdi kar-kış mevsimi geçti, yazlık moda geçmek lazım, o lastikleri takmam artık, e lastik alcaksam 14inç almayım dedim, şimdi onu alınca lastik yeni diye jant projemi ertelemeyim dedim, tam zamanıdır dedim ondan aldım..ben de bu kırmızı şeridi beğeniyorum aslında, kışları yine bu jantla devam, kar-kış olmayınca 16lıklarla gezcem ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mart 11, 2009, 15:45:43 »
bencede tam zamanıdır iyi olmuş bide bişey sorcam jantın göbeğimde opel arması yok dimi? eğer varsa hallet bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mart 11, 2009, 15:53:27 »
yoktur sanırım, corollada kullanıyordu aldığım arkadaş, eğer varsa da o göbek çıkıyor, toyota takarım onun olduğu yere ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 11, 2009, 15:57:15 »
bi şekil bişeyler yaparsın hocam hayırlısı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #19 : Mart 11, 2009, 16:26:57 »
Sen bilirsin işini Türkay'ım :) jantlarda hayırlı olsun kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz fotoğrafları...