0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay çok tatlı görünüyor hayırlı olsun şimdiden beyaza boyatmadan önce de resim görebilecekmiyiz acaba?
Türkay maaşalah araban çok güzel dahada güzel olacak gel farları janları benim arabaya geçirelim.Nasıl olur bende yapsam
Kardeşim süper olmuş araba, ben bir süredir forumdan uzaktım, köklü değişimlere başlamışsın bakıyorum En son yolda karşılaşmıştık siyah jantları görmüştüm, tabi zevkler kişiden kişiye değişir ama ben de jant olayına girmiş olsaydım arabayı komple beyaz yapardım bir de orta siyah cam filmi süper olur. Stopları da komple kırmızı yaparsan beyaza çok yakışır bence.
Türkay şimdiden hayırlı olsun diyeyim, aslında konu ile pek alakası olmayan bişey daha söyleyecemde inş. yanlış anlamazsın. Bence senin ön kapur ayarsız be türkayım. Tam oturmamış gibi duruyo tüm fotolardada öyle, kaputu açınca sağda ve solda iki tane lastik takoz var onları çevir bi kaç tur, kaputu aç kapa bi bak... İyi çalışmalar şimdiden...
Türkayım en doğrusu bazı şeyler birbirine bağlı bir tarafını yapınca diğer tarafı uymadımı olmuyor mesela bende aracın arkasına henüz geçmedim yavaş yavaş parçaları toluyorum yapınca tam olmalı mesela geç kalmış birşey olan film işini şu an sanayide arkadaşımın dükkanında uyguluyoruz 3M orta tonda karar kıldık ne açık ne koyu
ben de film işine gircem ve senin dediğin gibi orta tonda yapcam abi ama onu yapcağım zaman kapı direklerine de mat siyah folyo olayına da gircem bu da bence bütünlük için önemli
emre siyah cam filmi olunca tamamlıyor çıtaların siyah olması
Türkayım haklısın ilk önce direkleri kaplıyordum ama reklamcı mat yerine parlak getirmiş kaldı şimdilik en kısa sürede mat yapacağım
Film olunca öyle daha güzel duruyor?Film olmayınca?
cevap veriyorum : kızlar gövde rengi olunca daha çok beğeniyor tecrübeyle sabittir
türkay hayırlı olsun boranın jantları dimi bunlar???farlarda güzel ama onların merceklerinde bi sorun var galiba çok dağınık çıkıyo ışık.....ama olsun güzel bişi olmuş kazasız belasız sürmen dileğiyle
türkayım kazasız belasız maşallah bu arada jant göbeginin 1 tanesi bende kalmış geçtigimiz gün tezgahta rastladım bulamadıysan gönderim sana göbek;) ?