Gönderen Konu: 35 th 131...aralıktan beri araçtaki değişimler..  (Okunma sayısı 12023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 35 th 131...aralıktan beri araçtaki değişimler..
« Yanıtla #20 : Mart 11, 2009, 17:28:39 »
Türkay çok tatlı görünüyor hayırlı olsun şimdiden beyaza boyatmadan önce de resim görebilecekmiyiz acaba?
..Tüplü ve Öfkeli..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 11, 2009, 17:28:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2009, 17:58:05 »
Türkay maaşalah araban çok güzel dahada güzel olacak gel farları janları benim arabaya geçirelim.Nasıl olur bende yapsam?[    URL=http://img17.imageshack.us/my.php?image=samsung0002.jpg][/URL]
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2009, 18:05:20 »
Kardeşim süper olmuş araba, ben bir süredir forumdan uzaktım, köklü değişimlere başlamışsın bakıyorum  :D En son yolda karşılaşmıştık siyah jantları görmüştüm, tabi zevkler kişiden kişiye değişir ama ben de jant olayına girmiş olsaydım arabayı komple beyaz yapardım bir de orta siyah cam filmi süper olur. Stopları da komple kırmızı yaparsan beyaza çok yakışır bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2009, 22:34:57 »
Türkay şimdiden hayırlı olsun diyeyim, aslında konu ile pek alakası olmayan bişey daha söyleyecemde inş. yanlış anlamazsın.:) Bence senin ön kapur ayarsız be türkayım. Tam oturmamış gibi duruyo tüm fotolardada öyle, kaputu açınca sağda ve solda iki tane lastik takoz var onları çevir bi kaç tur, kaputu aç kapa bi bak...;) İyi çalışmalar şimdiden...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 11, 2009, 22:46:08 »
Türkayım güzel olmuş calişma... devamıda beraberce gelir inşallah... bende siteden sonra pek bi degişiklik olmadı dedigin gibi sadece panjuru satın aldım senden önce :D digerlerini tam planlayım hayata gecirdim 2 günde aceleci bi tavırla :D extra bişiler arıyodum 2. günü sonunda siteyi buldum google da :D senin hikayede kendi hikayemide aradan cıakrıım dedim :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 11, 2009, 22:58:01 »
Türkay çok tatlı görünüyor hayırlı olsun şimdiden beyaza boyatmadan önce de resim görebilecekmiyiz acaba?
maalesef bekir :( direk boyatcam beyaza, çizikler falan var
Türkay maaşalah araban çok güzel dahada güzel olacak gel farları janları benim arabaya geçirelim.Nasıl olur bende yapsam
fatih abi muhteşem olur, murat abi sanırım satıyordu farlarını benim aldığım fiyatın yarısı belki de kaçırılmaz aslında 325ytl istiyordu..jantlar derken eskiler mi yeniler mi :)
Kardeşim süper olmuş araba, ben bir süredir forumdan uzaktım, köklü değişimlere başlamışsın bakıyorum  :D En son yolda karşılaşmıştık siyah jantları görmüştüm, tabi zevkler kişiden kişiye değişir ama ben de jant olayına girmiş olsaydım arabayı komple beyaz yapardım bir de orta siyah cam filmi süper olur. Stopları da komple kırmızı yaparsan beyaza çok yakışır bence.
stop işinde çok tatlı bir planım var, allah sabır, imkan ve aşk versin de sonucunu görelim hep beraber, sinyali beyaz olan stop alıyorum, ortaya da reflektör ;)
Türkay şimdiden hayırlı olsun diyeyim, aslında konu ile pek alakası olmayan bişey daha söyleyecemde inş. yanlış anlamazsın.:) Bence senin ön kapur ayarsız be türkayım. Tam oturmamış gibi duruyo tüm fotolardada öyle, kaputu açınca sağda ve solda iki tane lastik takoz var onları çevir bi kaç tur, kaputu aç kapa bi bak...;) İyi çalışmalar şimdiden...
eyüp abi küçük bir kazam var, daha doğrusu kaza yapmayım diye refüje kırdım direksiyonu, alttan darbe aldı araç, ön panel biraz yukarıya kaydı, takozlarda değil yani sorun, kilidi yukarda duruyor abi, radyatörün altındaki koruma sacı yamuldu falan..biraz masrafı var diye ellemedim, o da düzelir inşallah yakında..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2009, 23:25:02 »
Masallah, Turkay. Bakinca ilgilenince bag oluyor iste :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2009, 16:35:03 »
araba güzel duruyor ama stopları transpanlamak lazım bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Mart 28, 2009, 20:56:04 »
gürkan bey stop konusunda daha kaliteli bir planım var, ufak ufak gidiyorum, parçaları alıyorum, yavaş yavaş takarak ilerlemek yerine, birbiriyle yapılması gereken şeyleri bir anda yaparak ilerliyorum ;) mesela jant-lastik-yay gibi ;) stop-reflektör-tampon gibi ;) stop planım var, stop alcam ama folyo, dökme vs değil, orjinal parça ile yola devam ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 28, 2009, 21:32:54 »
Türkayım en doğrusu bazı şeyler birbirine bağlı bir tarafını yapınca diğer tarafı uymadımı olmuyor mesela bende aracın arkasına henüz geçmedim yavaş yavaş parçaları toluyorum yapınca tam olmalı ;)
mesela geç kalmış birşey olan film işini şu an sanayide arkadaşımın dükkanında uyguluyoruz 3M orta tonda karar kıldık ne açık ne koyu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Mart 28, 2009, 21:38:04 »
ben de film işine gircem ve senin dediğin gibi orta tonda yapcam abi :) ama onu yapcağım zaman kapı direklerine de mat siyah folyo olayına da gircem bu da bence bütünlük için önemli ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 28, 2009, 21:39:43 »
Türkayım en doğrusu bazı şeyler birbirine bağlı bir tarafını yapınca diğer tarafı uymadımı olmuyor mesela bende aracın arkasına henüz geçmedim yavaş yavaş parçaları toluyorum yapınca tam olmalı ;)
mesela geç kalmış birşey olan film işini şu an sanayide arkadaşımın dükkanında uyguluyoruz 3M orta tonda karar kıldık ne açık ne koyu :D
Vantuzlu Perde :D

ben de film işine gircem ve senin dediğin gibi orta tonda yapcam abi :) ama onu yapcağım zaman kapı direklerine de mat siyah folyo olayına da gircem bu da bence bütünlük için önemli ;)
Bende kapı kenarlarını aracın renginde yapıyorum sen siyaha ceviriyosun Süper :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Mart 28, 2009, 21:43:50 »
emre siyah cam filmi olunca tamamlıyor çıtaların siyah olması ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 28, 2009, 21:53:31 »
Türkayım haklısın ilk önce direkleri kaplıyordum ama reklamcı mat yerine parlak getirmiş kaldı şimdilik en kısa sürede mat yapacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 28, 2009, 21:57:56 »
emre siyah cam filmi olunca tamamlıyor çıtaların siyah olması ;)
Film olunca öyle daha güzel duruyor?

Film olmayınca? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mart 28, 2009, 23:08:37 »
Türkayım haklısın ilk önce direkleri kaplıyordum ama reklamcı mat yerine parlak getirmiş kaldı şimdilik en kısa sürede mat yapacağım
mat süper oluyor abi aşırı beğeniyorum :)
Film olunca öyle daha güzel duruyor?

Film olmayınca? :)
cevap veriyorum : kızlar gövde rengi olunca daha çok beğeniyor :) tecrübeyle sabittir :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 29, 2009, 00:18:16 »
cevap veriyorum : kızlar gövde rengi olunca daha çok beğeniyor :) tecrübeyle sabittir :P
Cevap vermeliyim heralde: O zaman biz yandık :D
Tenekeler daha şanslı :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #37 : Mart 29, 2009, 13:09:03 »
türkay hayırlı olsun boranın jantları dimi bunlar???farlarda güzel ama onların merceklerinde bi sorun var galiba çok dağınık çıkıyo ışık.....ama olsun güzel bişi olmuş kazasız belasız sürmen dileğiyle
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Mart 29, 2009, 14:19:10 »
türkayım kazasız belasız maşallah bu arada jant göbeginin 1 tanesi bende kalmış geçtigimiz gün tezgahta rastladım bulamadıysan gönderim sana göbek;) ????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Mart 29, 2009, 19:55:41 »
türkay hayırlı olsun boranın jantları dimi bunlar???farlarda güzel ama onların merceklerinde bi sorun var galiba çok dağınık çıkıyo ışık.....ama olsun güzel bişi olmuş kazasız belasız sürmen dileğiyle
mercek projem var, hella bulduğum anda ucuza alcam, d2s arıyorum ;) 50ytye görüp almamıştım yazın, pişmanım :)
türkayım kazasız belasız maşallah bu arada jant göbeginin 1 tanesi bende kalmış geçtigimiz gün tezgahta rastladım bulamadıysan gönderim sana göbek;) ????
kardeşim benim ben daha jantları takmadım :) lastik alcam daha, boyatmadım bile odamda duruyor öyle, onları aldım bir ay aç gezdim valla :) :) göbek işini halletcem ben göndermene gerek yok abi, ben toyota amblemli göbek buldum onları alcam ;)