0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fakat bir yokuşa yaklaştığımda yavaşlıyorum ve tekrar hızlanmak istediğimde araç kalıyor ve yavaş yavaş çıkıyor. Bu durumlarda vites kolunu önceden D3/L2 (D'nin altında hangisi varsa) alınızPCV valfi temiz ve sağlam mı? Ne olduğunu bilemiyorum.Karter havalandırma valfi, tıkanmışsa temizletin, sıkışmışsa değiştirin. Servisinize kontrol ettirin Hepsi orginal ebatlarda. Yeterli basınç değeri kaç olmalı? Ben genelde 34 ile şişiriyorum. Öneriniz?Ön kapı direğinde veya torpido gözünde etiket olmalı. Daha önce ustam ile konuşmamada çok sık değiştirimemesi gerektiğini bildirmişti. Bazı yazılarda da dikkatli olunması gerektiğini okudum. Ne sıklıkta ve hangi şikayetlerde değiştirmeliyim. Ne tarz yağ kullanmalıyım?Sizin şanzımanlarda her 60 bin km'de bir olmalı diye hatırlıyorum. Değişimi periyodunda mutlaka yaptırmalısınız. Şanzıman yağ filtresi de olabilir. Bu konuda yetkili servisinizden faydalanmanız daha doğru olur.Son susturucu orjinal mi? Af görün fakat bunun da ne olduğunu ve ne için kullanıldığını bilemiyorum. Aydınlatırsanız sevinirm?Egzost son susturucu orjinal değil ise tıkanmış olabilir ve motor performansını etkileyebilir diye düşündüm. Yetkili servise uğradığınızda orjinal olup olmadığını sorabilirsiniz.