0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi söylediklerinin her cümlesine katılıyorum.Dediğiniz üzere kinin ne verdiği gözükmediği için tartışmanın anlamı yok çünki vereni bilmiyorsunuz nedenini hiç bilmiyorsunuz mesela +alkış verirken bir sayfa çıkıyor nedeni diye -alkışda çıkıyormu bilmiyorum bugüne kadar vermedim çünki oraya yazdığımız açıklamanın o kişiye mesaj olarak iletilmesi taraftarındayım eminim sizde buna katılacaksınız.Evet konuyu uzatma konusunda da üstümüze yok farkında iseniz ben geç farkettim ve konuyu değiştirmek adına uğraş verdim espri yaptım filan önemi yok çünki herkez takılıp kalıyorBelki o açıklama mesajı ulaşsa bu kadar uzamaz ve budaklanmaz diye düşünüyorumSaygıyla kalın
açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. ama "Yazım kurallarına aykırılık ve laubali tanışma kelimeleri." bu nedeni göstermişsiniz. neresini laubali bulduğunuzu ve hangi yazım kuralına aykırı davrandığımı hala anlayabilmiş değilim. sanıyorum alkışlarda neden gösterilmesinin sebebi o hataya bi daha düşülmemesi içindir. ben hatamı hala göremedim, gösterirseniz memnun olurum.
kemal abim ben tahmin etmiştim aslında eksileri sizin verdiğinizi, biraz üsluptan biraz da kurallara bağlılığınızdan..ben zaten söyleyeceğim herşeyin o konunu altında söyledim, özellikle melek'e verilen eksinin yanlış olduğunu düşündüğümü nedenleriyle söylemiştim, o mesajların hepsi de türkçe kurallarına uygun olarak yazılmış yazılardı..bunu öylesine kafadan atarak söylemiyorum, 2007 öss'de türkçe bölümünden bir tane bile yanlışı olmayan, türkiyenin en saygın okullarından olan Bilkent üniversitesinden ilk dönem Trk101 yani türkçe dersinde sınıf ikincisi olarak söylüyorum ve iddia ediyorum; türkçe kurallarına aykırılık yok! aynı zamanda bir laubalilik de yok o mesajda, bunu da iddia ediyorum, eğer o mesaj laubaliyse benim gördüğüm aile terbiyesine, görgüye yazıklar olsun (ki dedem kore gazisi emekli albaydır) cevap hakkımı bu kadar kullanıyorum konu büyümesin diye susuyorum, teşekkürler saygılar..
Anlıyorum kuralları ne kadar önemsediğinizi, hoşgeldin bile demeden uyarmanızdan. "sevgili" yazmamam gerektiğini hiç düşünmedim, "sevgili" yazmamın normal karşılanmayacağı bir foruma ne ben üye olurdum ne de Türkay üye olmamı isterdi. Genel olarak güzel karşılandım tct ailesine teşekkür ediyorum.
.ulan konusunda dikkatli olacağım ama koyduğum videolarda geçebilir, özür dilerim, günlük konuşma dilimde kullandığım bir kelimedir, çok şirin bulurum o kelimeyi, kullanıma bağlı bir kelime olduğunu düşünürüm
kemal bey kızmazsanız uyarmak istedim, beni türkçeyi düzgün kullanmadım diye tenkit ettiniz, bunu yaparken sizden düzgün bir türkçe beklerim ben şahsen... mesela "yaşda" demişsiniz, yaşta olması gerekli.."onaylıyacaktı" demişsiniz, onaylayacaktı olacak vs.sizin de dediğiniz gibi, konuşma ve yazı dili farklıdır, onaylıcaktı deriz ama onaylayacaktı yazarız.. forumu çokca takip ediyorumve bu nedenle verilmiş - alkış hiç görmedim, uyarı mesajları gördüm hep. bu nedenle uyarmak istedim bende. hepimizin uyarılarıları ile forum daha da güzelleşecektir diye düşünüyorum. umarım saygısızlık olarak görmezsiniz. iyi paylaşımlar...
Bu kadar hatayı yaşıma verin.Size kızmak değil teşekkür ediyorum ve +1 veriyorum.
çok teşekkür ederim Kemal bey. İşte şimdi bu forumda çok güzel günler geçireceğime inandım. Uyarılarınıza her zaman ihtiyacımız var bir büyüğümüz olarak.