Gönderen Konu: Gizlilik kuralını bir kere delmekle bir şey olmaz....  (Okunma sayısı 2832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Gizlilik kuralını bir kere delmekle bir şey olmaz....
« Yanıtla #20 : Mart 10, 2009, 19:17:21 »
Konuyu korku ile açtım ama Allahtan tatlıya bağlanmış:)))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 10, 2009, 19:17:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2009, 12:03:46 »
Konuyu korku ile açtım ama Allahtan tatlıya bağlanmış:)))))
Valla Umut abi ben mesaj yazmaya bile çekinmiştim ilk başta. Ama neyseki sorun bizim forumumuza yakışır bir şekilde halledilmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2009, 12:28:53 »
Benimde üye olduğum tek forum bende böyle forum görmedim hayret  :blink:
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2009, 12:34:12 »
ya gerçekten çok güzel çok üst düzey insanların bulunduğu, çok kaliteli bir ortam olarak görüyorum burayı ben..öyle görmesem kız arkadaşıma "istersen kendi adınla da üye olabilirsin" demezdim, benim adımla giriyordu zaten, erkeklerin toplandığı, erkek muhabbeti dönen bir kahve gibi görmüyorum burayı, sorun yaşamıyoruz bir çoğumuz, aktif üyeler sadece dostluk için burda, sorun için gelip gidenlere bile saygı duyuyoruz, ilk mesajı soru ve sorun olan insanlara bile yardım ediyoruz...teşekkürler TCT..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mart 11, 2009, 12:39:55 »
Dikkat et Türkay da kız arkadaşın senin adına mesaj yazmasın (özellikle küs iseniz) eşim tutturdu illa mesaj yazacam diye Allah tan şifreyi vermemiştim  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mart 11, 2009, 12:44:13 »
abi küsken daha çok giriyor foruma :) bakıyor ne yazmışım yazmışmıyım, yazıyorsam sorn yok bilgisayar başında diyor, yazmıyorsam nerde diye merak ediyor :) bir de çağrışım oyununa yazardı arada benim adımla, şimdi kendi adıyla yazıyor :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2009, 13:48:42 »
Aynen foruma mesaj yazdığın kadar bana yazmıyorsun diyor  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mart 11, 2009, 13:50:22 »
bi kez kavga ettik bu yüzden abi :) forumu benim önüme geçirdin diye saldırmıştı :P gerçi kızgındım, herşeyi önüne geçirmiştim de foruma patlamıştı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 11, 2009, 13:53:58 »
Eşim de yakında bu foruma üye olursa şaşırmayın. O da çok merak ediyor yazdıklarımı :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Mart 11, 2009, 13:54:51 »
hakkı abi gelsin bence :) forumda bayanların varlığı artınca kalitenin artacağı görüşündeyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 11, 2009, 14:57:31 »
Eşim de yakında bu foruma üye olursa şaşırmayın. O da çok merak ediyor yazdıklarımı :D
Aynen benim eşimde girmek istiyor.
Allahtan erkek sitesi diye sesini çıkarmıyor fazla yoksa hemen üye olur bakardı :D(kıskançlık kötü şey)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 11, 2009, 18:46:18 »
   Her şey tatlıya bağlanmış ama benimde yazacağım iki şey var(her ne kadar toplantı kısmına balık için kendi ilkelerimi ihlal etsemde).Burada - alkış kullanmak yerine,belki yazdıklarının ne oldugunun farkında olmayan,uzakta olan erkek arkadaşının oldugu foruma katılmanın sevinci ile ne yazdıgını belkide bilmiyordur.Olabilir,normaldir.Bunu - alkış yerine,kendi özel mesaj kutusuna gayet güzel bir mesaj atarakta yapılan hata belirtilip,yanlışın düzeltilmesi istenebilirdi.Bu bukadar basit bir şey.Ve ortam bu kadarda gerilmez di.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
                                                                                 Hepinize sevgi ve saygılarımla...Özcan MUSAOĞLU
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 11, 2009, 20:20:19 »
   Arkadaşlar benim dikkatimi çeken önemli bir durum oldu. Her kim ne yanlış yaparsa yapsın veya başkasına dokunan bir mesaj yazsın, harbe gider gibi hemen hücum oluyor. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, olayları derinlemesine incelemeden hemen feveran etmek hem yanlışları beraberinde getirir, hem de basit olayların uzamasına sebep olur. Olaylarla ilgili kişileri karşı karşıya bırakmak, onların başkalarının tesiri altında kalmadan olayları daha sakin çözmesine yardımcı olur. Kötü sözlerle, aşağılayıcı kelimelerle , insanlara hakaret etmek kimseye bir şey kazandırmaz.Örneğin;Kaba kuvvete dayanan bir kavgayı ayırmak isterken yanlışlıkla siz de darbe alabilir, hiç yoktan kavganın mağduru olabilirsiniz.Bir insanı kötülemek çok kolaydır.Ama dostluğunu kazanmak çok zordur.Biraz sabırlı olalım ve olaylara hemen negatif olarak bakmıyalım.
   Ufak kavgalardan sonra büyük dostluklar kazanılabilir, fakat kaybedilen ve yara alan dostluklar kolay kazanılamaz.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''