0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba.2006 Corolla aracımın direksiyonunda kasislerden geçerken yada arnavut kaldırımı tipi yollarda yaklaşık 10 bin km dir lok lok şeklinde çıkan bir ses vardı ofisim başakşehirde bağcılar güngören sanayi sitesinde olduğu için girdiğim bir ustaya gösterdim direksiyon mafsalında sorun var dedi yenibosnada bir direksiyon revzyoncusuna yonlendirdi.Yetkili serviste çalışan bir arkadaşımdan mafsalın fiyatını sordum mafsal iki parçadan oluşuyormuş.1. parça 1042 TL diğer parça 464 TL. vakit konusunda ciddi sorunum var beni ikitelli bağcılar güngören sanayi sitesinde yönlendirebileceğiniz bir esnaf varmıdır.Hem arızayı gerçek anlamda tesbit etmek hemde çözüm yolu bulmak istiyorum.
Sorunu kendim hallettim.Tolga Bey'in tarifiyle aldım elime lokma takımını mafsalın civatasını sıktım sorun halloldu 2 senedir boşa çekmişim o lakluk sesi.Teşekkurler Tolga....
Elle rahat erişilebilir bir yerde mi? Fotoğraf atabilir misiniz o sıktığınız civatadan.
Merhabalar bu sıkıntı malum bir çok kişinin baş belası durumunda lütfen direksiyonun altında sıktığınız yerlerin foto yada videosunu paylaşırmısınız çok faydası olacaktır teşekkürler