0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolasın bora gardaşım doğru düzgün vakitte bulamıyorum sanayiye ayıracakarıza yapmayan araç diye dillenen toyota bana geldi pek bi nazlı oldu ha bire arıza çıkarıyor birde bişey daha danışıcam bu sevgili aracım birinci vitese gaza basınca birden ileri atılıyor koltuğa yaslatıyor ayağı gazdan çekince böyle fren yapmışcasına dengesiz vurdurmalar halinde yığdırıyor aracı bu ne ola?
Yani gene onu bi şekilde sineye çekiyırum ama önce bu su pronlemini ve egzozun 4 bin devirde bağıran kısmını yaptırıp seve seve binicem allahın izniyle arabama abiler o 400 km de su eksilten bu haliyle açtırayımmı contayı yoksa daha kötüleşene dek bineyimmi biraz? Şimdi bi ev peşinatı ödedim iki üç ay bi darlık olacak gibi
La ümit abi zaten ben 10 000 km de 1.5 litre yağ yakıyorum tüplüdür diye pek oralı olmuyordum inşallah sürprizler çıkamaz motorun içinden inşallah şimdiki planım para ayırabilirsem zaten ev hastaneye çok yakın haftada bir pazara gitmek için biniyorum hazirandaki yıllık iznimde memlekette tanıdık bi usta var dicemki baskı balatayı contayı direksiyon vemotor yağını motor takozlarını değiştirip son bi şans daha vericem gari