0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bir genellemedir. Tüm araçları kapsar. Hem turbolu hem turbosuz.
Maşallah diyim ben de.Ben de de 1.33 vardı sıfır alıp 8 ay sonra sattım.Tek satma sebebim öyle meşhur yokuş çıkamadığımdan değil; düz yolda tek şeritli yolda sollamaya çıkıp sollayamadan geri şeridime girdiğim gün karar verdim satmaya.Yollarınız duble otoban değil de benim gibi tek şeritli yollarda gidip geliyorsanız ailenizin ve sizin can güvenliğiniz için lütfen turbosuz araba almayın.Naçizane fikrimdir bu.
Önce paylaştığım linki bir okuyun ondan sonra genelleme yapın.
Bugün izmir borovalı servisine bakıma gittim. Bakımın yanında aracın teklemesi ve çekişi ile ilgili de sorunlarımı anlattım. Ustanın dediğine göre lpg li araçları lpg sistemi bağlantıları sökülüp sadece benzinli hale gelmeden motor sorunlarına bakamıyorlarmış. Tabi satarken bu araç lpg uyumlu demeyi unutmuyorlar ya neyse. Bir tur attık. Tekleme sorununu gördü usta ancak çekişte bir sorun yok dedi. Sonuç olarak arabamın sorunu yokmuş. Çekişi de yetmeye başladı bana. Sadece sorunum tekleme kaldı. Son olarak on fren diskleri bitmiş ve disk balata 1500 TL istediler. Bakımlarda değil de böyle durumlarda servisi tam hissediyoruz
Disk ve balataları Ufuk abiden alabilirsiniz. Tekleme lpg ayarından da kaynaklı olabilir. Benzinde de oluyor mu?
Daha önce konu da açtım tekleme ile ilgili. 2500-3000 devir arası anı yuklenmede öksürük tarzı tekliyor. Sorun lpg ve benzin farketmeksizin oluyor. Şunu farkettim sabah araç ısınmadan bu tekleme olmuyor. 5 dk sonra başlıyor. Dün servisteki arkadaş gerine gerine toyota motordan arıza yapmaz lpg dendir dedi ancak bence öyle değil. Tem otoyu aradım dün orjinal disk ve balata servisle aynı fiyat. Yan sanayi varmış birde ancak yan sanayi taktiracaksam izmirde bir ton yer var. Istanbuldan getirmeye gerek yok.
Doğrudur o kadar çok konu dönüyor ki insan kendi açtığı konuyu bile unutuyor. Resetlemek tam anlamıyla nasıl olacak. Serviste de lpg sistemi araçta etkide bulunur gibi biseyler dediler. Disk ve balata olayında ise orjinal denilen ürün bosch. Piyasada farklı kalitede bosch olduğu söyleniyor ki bosch bu ürünleri kendi üretmiyormuş. Ve bence de disklerin 4 senede bitmesi ürünün kalitesiz olduğunu gosteriyor.
Disk ve balata olayında ise orjinal denilen ürün bosch. Piyasada farklı kalitede bosch olduğu söyleniyor ki bosch bu ürünleri kendi üretmiyormuş. Ve bence de disklerin 4 senede bitmesi ürünün kalitesiz olduğunu gosteriyor.