0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 motorlara da life paket sunulmuş. 1.33 ile hemen hemen aynı fiyat sizce 1.33 piyasadan kalkıyor mu ?
corollanın 1.33 cc motoru ile 71.500 tl satış fiyatı ile bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.1.5 motorlu corolla life modelinin 75.000 tl bedelle satışa sunulduğu şeklinde bir yazı okudum.1.5 motor 111 bg ve 136 tork olduğu için bu kasaya daha uygun olacaktır.bu sayede corollanın satış sıralamasında her zaman ilk 3 te olacağını,hatta tüm dünyada olduğu gibi her zaman birinci seçileceğini tahmin ediyorum.rakipleri astra sedan,renault megana göre bu sınıfta bu motorla çok öne çıktılar da bu güne kadar ne diye beklediler?
1.6 life fazlasıyla mantıklı bana kalırsa 1.33ün liste fiyatı 71.000 olduğunu düşünürsek 1.6 motor için 4.000 tl fark kesinlikle verilir güzel olmuş keşke daha önce gelseydi bu şekilde
1.33 motor, yaristen çekilip 1.5 motor getirilmişti; corolla için de aynı durum söz konusu olabilir.
1.6 life otomatik gelirse fiyatıda uygun olursa düşünülebilir. Ama yeni kasayı beklemek daha iyi olur. Şuan ki kasanın kadran hiç hoş durmuyor..
başka bir sitede okudum,bir vatandaş 1.33 le ilgili sorduğunda bayi artık önümüzdeki aydan itibaren gelmeyecek demiş.herhalde ellerindeki motor stok adedi tamamlanınca son vereceklerdir.yine de belli olmaz,1.33 motorlusunu 65.000 den diğerini 75.000 verirlerse satış yapamazlar mı?
Corolla 1,6 life modelini çıkarmış 75 bin şimdi 1.33 alanlar ne yapacak bir kac ay sonra da otomatigini çıkarırlar ben advantace otomatik almış dim şimdi nasıl satarken 90_100 bin civarı isteyecez ayni motor araç 75 bin diyecekler önümüzdeki donemde corollanin fiyatını da aşağı çekerler zaten diğer firmalar devamlı zam yaparken Toyota yannizca Corolla da fiyatları artirmiyor aksine değerini düşürüyor Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2018, 19:37:49Unutmadan ben aracı Kasım'da aldığımda Auris in advantace paketi ile corollanin aynı paketi arasında 1000 TL fark vardi şuan Corolla 102 Auris 111 liste fiyatı
Geçen sene advence aldım fakat bu life 1.6 olsaydı onu alıp gereken fazlalıkları kendim daha ucuza yaptırabilirdim. Bu iyi bir kazık olacak hepimize.