0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence de kaldirsinlar 1.33 motoru. vergisi 1.6 ile ayni yakiti 1.6 ile ayni hatta bazi durumlarda daha fazla motor gucu cok zayif. insanlari aldatmaktan baska bi sey yapmadilar bu motoru satarak. bayilerde 1.33 test araci bile yoktu
Corolla da alınacak tek araç 1.33 life bana kalırsa Gerisi parasının hakkını veremeyen pahalı araçlar Fiesta parasına aldım ben aracımı. Daha fazla para verecek olsam zaten Corolla almazdım
memlekette satilan hangi arac parasinin hakkini veriyor ki ?
O çok farklı bir kıyaslama. Öyle bakarsak hiç biri vermiyor. Ancak c sınıfında kıyaslama yaparsak aynı Corolladan daha fazlasını sunan araçlar mevcut Hatta neredeyse tüm markalar aynı fiyatlara daha fazlasını sunuyor
başka bir sitede okudum,bir vatandaş 1.33 le ilgili sorduğunda bayi artık önümüzdeki aydan itibaren gelmeyecek demiş.herhalde ellerindeki motor stok adedi tamamlanınca son vereceklerdir.yine de belli olmaz,1.33 motorlusunu 65.000 den diğerini 75.000 verirlerse satış yapamazlar mı?
Bayilerden 1.6 life’ ı 72 bine kadar alanlar olmuş tanıtım fiyatı diyorlarmış ay sonu yükselecekmiş fiyatı bence şu anda c segmentinde alınabilecek en mantıklı araba
demek ki neymis 1.33 corolla fiyat performans ve donanim acisindan alinacak en ucuz c sinifi arac degilmis.
Merhaba. İncelediğim kadarıyla Life donanım paketi dizel versiyona da eklenmiş.. Uzun zamandır, 1.33 motorun verimsizliğinden bahsettik, yazdık çizdik çeşitli platformlarda; adamlar da bizi dinleyip bu pakete 1.6 motor koymuş.Ancak şunu da belirtmek istiyorum, 1.33 kullanıcıları olarak, arabayı birçok yönden (motor, cam açma kapama, ayna modülü, davlumbaz vs vs)kötüleyip sonra da olası piyasa düşüklüğünü biraz da kendimiz yaratıyoruz. Neticede bu aracı alabilecek potansiyel her kullanıcı, bu tür forumlara girip fikir edinmeye, olumlu-olumsuz yönlerini anlamaya çalışıyor; tarafsız gözle baktığımızda siz yazılanları okuyup ne düşünürdünüz?Diğer konuda da düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. 1.6 life paketi şu an için 72000 TL'ye alınabiliyorsa -ki ay sonunda artacağı konuşuluyor- 1.33'lerin ikinci eline çok da olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum. Şubat ayında 1.33 life ortalama 70000 bandındaydı, 1.6 life'ın en iyi senaryoyla ay sonunda 76-77 olacağı düşünülürse ikini el 1.33 life pakete şu anki ikinci el değerlerine kıyasla 1000-2000 gibi bir rakam yansır diye düşünüyorum..
Ben aldığımda 2015 şubatta yani c sınıfı 0 km 50 bin tl ye araç yoktu. Fiyat performans ve donanım açısından alınacak en ucuz c sınıfı arabaydı yani Öyle olduğu için aldım zaten. Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz anlamadım
1.4 D4D motor seçeneğinde E160 çıktığından beridir yani 2013 yılından beridir Life paket mevcuttu sonradan eklenme olmadı.
guzel kardesim herhangi bir seyi ispat etmeye calismak gibi bir niyetim yok. sadece demek istedigim 1.33 motor pismanliktir. ama gel gor ki otomobil piyasasini oyle bi hale getirdiler ki insanlar bu araclara ragbet ediyor. bayide 1.33 test araci yok insanlar test etmeden aldilar aliyorlar. neyse herkese kazasiz belasiz surusler dilerim. Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2018, 08:34:01Ben aracımı (1.33 corolla) almadan 1.33 test aracı olan bayiide test sürüşü yapıp alabilmiştim. Hoş araç auris'ti ancak sonuçta motor aynı.. Şu anda aynı imkan var mı bilemiyorum.
guzel kardesim herhangi bir seyi ispat etmeye calismak gibi bir niyetim yok. sadece demek istedigim 1.33 motor pismanliktir. ama gel gor ki otomobil piyasasini oyle bi hale getirdiler ki insanlar bu araclara ragbet ediyor. bayide 1.33 test araci yok insanlar test etmeden aldilar aliyorlar. neyse herkese kazasiz belasiz surusler dilerim. Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2018, 07:34:22bi yanlisin olmasin dizel olanlar active ve touch donanimdan basliyor.