0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu mmtleri hiç garantisiz kullanmamak lazım.
aracınızı hangi gün götürdünüz servise ?muhtemelen biz bakmışızdır...(nataş servisinde elektrik stajeriyim)bilindiği üzere mmt sistemler beraberinde büyük sorunları getirdi...ki bunlar müşteriye pahalıya patlıyor ve müşteri memmuneyeti düşüyor...bizim mmt şanzıman şikayetleri üzerine yaptığımız şey,aracınıza bilgisayarımızı bağlayıp,arıza kodunu tespit etmek ve o kod doğrultusunda gereken işlemi yapmak...çoğunlukla mmt sistemlerde ki arızanın kodu sistemin değişmesini gösterdiği için bizde değiştirmek zorunda kalıyoruz...evet çok pahalı bir fiyat...ama bu hiç bir servisin suçu ya da beceriksizliği değil...bizlere toyotasa'dan gelen bilgiler doğrultusunda hareket ediyoruz ve bu tür arızalarda bu parçaların değişmesi gerektiği söyleniyor...ki işe de yarıyor...son olarak...servisler arasında sadece cüzzi bir mikkar oynar mmt sistemi konusunda...çünkü değişen parçalar her yerde aynı fiyat...işçilikten fedakarlık etmeleri gerekir sorununuzun hallolması dileğiyle...hayırlı günler...
2bin tl 4bin tl kolay kazanılmıyor. Fabrika hatası ise neden bunu son kullanıcı ödüyor anlamıyorum. Çok sinirleniyorum bu konuda.
Bu arada mm şanzımanlı araç alan müşterilerime 5 yıl garantiyi mutlaka öneriyorum..
verdiiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim. aslına bakarsanız aracı nataşa eşim ötürdü ona ayırma mmotoru ve ecu değişimi toplam 2100tl tutar demişler.Bir arkadaşı eşime bostancıda bilinen bir usta tavsiye etmiş. eşim orayı aramış ordakiler kendilerinin sadece tam otomatik şanzmanlara batıklarını m.m. şanzmanların çok hassas olduğunu ve ancak yetkili servislerde yapılabileceğini özel servislerde program düzeltmesiyle arızanın geçiştirildiğini söylemişler maalesef