0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saygısızlık etmek istemem ancak okumak istemediğiniz yerleri ya da görmezden geldiğiniz yerleri tekrar bi okuyun isterseniz.İlk önce baştakiler fedakarlık yapmalı diye yazı yazıyoruz adamın yazdığına bak pes!Bir halk neyi hak ederse öyle yönetilir kafası hiç hoş değil, millete hakaret edemezsiniz.Şartları ve günümüzü tartışacaksak doğru düzgün bilgili bir tartışma olsun ekşi sözlük mü burası ?Kulak dolma laflarla yapılan yorumlar yüzünden insanlar gümüzde birbirini kale almıyor umursamaz oldu.İçi dolu bir şey şöylese karşıdaki gayet güzel herkes dinler cevap verir. Varsa yoksa hep aynı laflar. Bizim geçmişimizde problem var. Hangimiz birşeyler üretmek üzere yetiştirildik ?Varsa yoksa oku oku oku sınava git memur ol. Ticaret ile uğraşanlar bugün ihya oldu memur olanlar mühendis olanlar vs normal hayatına devam edip sağa sola vergi vergi vergi diye bağırıyor. Birinde ,ıkıp demiyor ki üret o zaman arkadaş. Devlet benim yakınım çiftçiye 750 bin ₺ tak diye hibe verdi. KOSGEB ler çayır çatır çalışıyor. Devlet üretmeyi destekliyor. Sen üretiyor musun ?Ekmek hesabı yapan hocam o hesabı birde Ette yap.Dün 1 kg kuşbaşıyı 23,90 ₺ ye aldım. Devlet sağladı bunu. 2011 de ne kadardı bu et ?Ekmek hesabı yapıyoruz un üretmiyoruz. Üretene destek olmuyoruz.Kaçınız torku ürün kullanıyor ?Torku’nun ürün geliştirme büyütme pazarlama stratejilerini takip etti biliyor.Git markete ithal ürün al bakma bile ne malı olduğuna. En basitinden cif, deterjan, çamaşır suyu, yıkama bezleri vs hangisini yerli aldın ? 70 yıllık dalan markasını bilir misin ama olur mu protex var.Üretene destek olun ülke gelişsinvarsa yoksa unilever kullanın ama siz sonra vergi çok. Çok tabi.
Mustafa bey, ucuz aldığınız et ithal Sırp eti olmasın. Hani yerli malı vurgusu yapmışsıniz (sizinle yerli malı konusunda aynı fikirde yok)
Gündeme getirdiginiz konu sadece MTV için geçerli değil, ana kalemlere (Benzin, elektrik) zam geldiğinde bu domino etkisi yapıyor ve doğal olarak herşeye zam geliyor.Sebepleri, konusu tartışılabilir, siyasi, sosyal konularda mutlaka herkesin söyleyecek bir sözü olacaktır.Fakat ( Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir ) sözü sanırım bu günlerde en anlam kazandığı dönemdir.Saygı ve sevgilerimle.Bülent abi direk senin yazınla cevap vereyim bu yazıyı okuyan her insan evladı senin ne demek istediğini çok basit kavrayabilir.Gurur duyulacak bir şeyden değil, ülkenin kötü halinden dem vurmuşsun ve millet bunu hak etmişki böyle yönetiliyor diyerek millete hakarete gider bu laf benim nezdimde.